XP-Pen Deco 01 Yeni Nesil Yüksek Hassasiyetli Grafik Tablet

2.199 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

XP-Pen Deco 01 Yeni Nesil Yüksek Hassasiyetli Grafik Tablet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: APSTORE TİCARET Satıcı Ünvanı: AHMET ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1415352623200001 Vergi Kimlik Numarası: 6750327254
    Bu ürün APSTORE TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN BİLGİSİ : ORJİNAL KUTUSUNDA-ÖZEL PAKETLENMİŞ ŞEKİLDE Vakumlu Özel Paketinde Xp-Pen Deco01 Yeni Nesil Yüksek Hassasiyetli 266RPS Profesyonel Grafik Tablet Aktif Alan: 10 x 6.25 İnç Çözünürlük: 5080 LPI (Lines Per Inch) Tepki Süresi: 266 RPS Kalem Basınç Hassasiyeti: 8192 Seviye Kısayol Tuşları: 8 Adet Ayarlanabilir (Kişiselleştirilebilir) Kısayol Tuşu Dijital Kalem: Yeni Nesil 2 Tuşlu Battery Free Pasif Kalem (P03) Boyutlar: 351mm x 217mm x 8mm Desteklenen Platformlar: Windows XP / 7 / 8 / 8.1 / Vista /10 ve üstü (32bit veya 64bit). Mac OS X 10.4 ve üstü Güç ve Enerji Kullanımı: DC 5V Enerji Girişi ve 0.2W Enerji Tüketimi Desteklenen Programlar: Adobe Photoshop / Photoshop CC / Illustrator / Lightroom / Corel Painter / Autodesk MAYA / Pixologic ZBrushvb... · Geniş aktif alanı, yüksek çözünürlük, tepki süresi ve hassasiyeti ile teknik çizim ve rötuş için uygun profesyonel bir üründür. · 8 adet kısayol tuşları kesme, kopyalama, geri al, silme, fırça değiştirme, büyütme, küçültme gibi seçenekler ile kişiselleştirerek daha rahat kullanım sağlar. · Sağ veya sol elle kullanımına uygundur. · Sadece 8mm kalınlığındadır. İnce tasarımı ve dayanıklı sert materyali ile rahatlıkla Laptop çantanızda taşıyabilirsiniz. · Güncel bütün işletim sistemleri sürümleriyle ve popüler bütün programlar ile uyumludur. · USB bağlantısı ile bağlanmaktadır ve haricen güç girişi gerektirmez. Düşük enerji tüketimi ile radyasyon üretmez. Paketİçeriği · Xp-Pen Deco 01 Grafik Tablet · P03 Özel Üretim Pasif Kalem · USB Bağlantı Kablosu (Type-C Uyumlu) · 8 Adet Yedek Uç (kalem tutucunun içindedir) · Kalem Tutucu · Kullanma Kılavuzu (ingilizce) · Driver CD Özellikler tip-c giriş tasarımı: takmak ve çıkarmak kolaydır. Deco01 rapor oranı, çizgilerin daha düzgün akmasını ve daha iyi çalışmasını, daha hızlı ve daha verimli çalışmasını sağlamak için 266 rps'ye yükseldi. 8 özelleştirilebilir ekspres tuş, ergonomik ve kullanışlı bir çalışma platformu oluşturur. Tek tıklamayla geçiş, kalem ve silgi arasında anında geçiş yapmanızı sağlar. Çizgilerin daha düzgün akmasını ve performansı iyileştirmesini sağlamak için en yeni F600 yüksek teknoloji ic'yi kabul ettik. Ek detaylar:• Kör nokta tasarımı ile yuvarlak ekspres tuşlar• Algılama alanı için yumuşak ışık işareti• Tam film koruması• Özel bitirme teknolojisi, çizilmeye ve aşınmaya dayanıklı• Tamamen bağlanmış çizim filmi, Deco01 dayanıklı ve çiziklere karşı dayanıklıdır. Deco 01, Windows 10/8/7 ve Mac işletim sistemleri ile kullanılabilir. Bu tablet birçok yaratıcı yazılım programı ile uyumludur. Uyumluluk her zaman sürücü güncellemeleri ile sürekli olarak geliştirilmektedir. Deco01 sadece 8mm kalınlığındadır, böylece herhangi bir yük olmadan herhangi bir yere taşıyabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver