Yalova Bonsai Art Bonsai Akçaağaç

1.500 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Yalova Bonsai Art Bonsai Akçaağaç

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YALOVA BONSAİ ART Satıcı Ünvanı: SÜMEYYE ŞİMŞEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1629701460600000 Vergi Kimlik Numarası: 8130732623
    Bu ürün YALOVA BONSAİ ART tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3-4 Yaşlarında Akçaağaç Bonsai İlk tercih dış mekan olup bahar ve yazın içeride sonbahar ve kışın dışarıda da bakılabilir. Kışın yaprak döken bir türdür yaprakları kışın kızararak dökülür. Ağacın boyu ve eni yaklaşık 20 cm civarıdır. TEMEL BONSAİ BAKIM BİLGİLERİ KONULACAK YER :Öncelikle varsa ilk tercihiniz bahçe, balkon veya teras tarzı bir yerde rüzgarsız yarı gölge bir ortam olsun yoksa ofis yada evinizin en aydınlık havadar yerine konumlandırın mümkünse klima ve petekten uzak dursun. BUDAMA ve ŞEKİLLENDİRME :Ağaçlar bir sonbahara girerken 2-3 hafta birde ilk bahar başından sonuna kadar yeni ve taze sürgün verirler bu sürgün vermeleri sonuna kadar beklenip büyüme durunca ufak bir makas ile ağacın sağdan, soldan, üstten ve alttan formun dışına çıkan kısımları budanır. Toprak yenileme işlemini 2-3 senede bir bile yapsanız kafidir. SULAMA :Bu işin bakım sırrı sulamayı doğru yapmak ve aksatmamakta yatıyor sulamayı zamana bağlamayın toprak yüzeyi kurumaya başlayınca bir pet şişeyi delip yavaş yavaş toprağı doyurarak toprak sünger gibi suyu emecek şekilde saksının altından su gelene kadar sulayın fazla sudan ağaç saksının altı delikse ölmez ama sulamayı özellikle yazın birkaç gün yapmazsanız ağacınızı kaybedebilirsiniz o yüzden kesinlikle susuz bırakmayın.
Geri Bildirim Ver