Yenice Kerimoğlu 1kg %100 Dana Kasap Sucuk

625 TL
(625 TL / kg)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Yenice Kerimoğlu 1kg %100 Dana Kasap Sucuk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yenice Kerimoğlu Satıcı Ünvanı: PINARHİSAR GIDA DAĞITIM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0729107220000001 Vergi Kimlik Numarası: 7291072200
    Bu ürün Yenice Kerimoğlu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Etin tadı ile özel karışımlıbaharat tadının birleştiği mükemmel lezzet... Sizleri hayran bıraktıracak apayrı özgün bir tat ve elit bir ürün
  • Baskın sucuk kokusunu ve tadını unutun. Yediğinizde rahatsızlık vermeyen 1. Kalite Elit bir ürün.. Etin, yağ ve baharatla birlikte mükemmel uyumunu hissedeceksiniz..
  • Ürünümüz sektöre yıllarını vermiş Ustalarımızın özenle çalışmaları sonucu hazırlanmaktadır.. Ardından Fermente özelliğinden dolayı özel odalarda dinlendirilerek hazır hale getirilmektedir.
  • Isı yalıtımlı STRAFOR PAKET içerisinde buzlu gönderim sağlanmaktadır..
  • İçindekiler:Dana eti ve yağı, baharat karışımı(değişen miktarklarda), tuz, toz kırmızı biber, kimyon, sarımsak, stabilitör (dekstroz) , antioksidan (askorbik asit), koruyucu madde (Sodyum Nitrit), asitlik düzenleyici (glucono-delta-lactone). Yağ oranı en fazla %35 tir. 0 derece ile +4 derece soğukluk değerinde saklayınız. Kılıfını soyarak tüketiniz. DOĞAL BAĞIRSAKTIR. Ürünlerimiz, Veteriner Hekim kontrolünde İslami usullere göre kesilmiş etlerden üretilmiş olup ürünlerimizde kesinlikle domuz eti ve türevleri yoktur. Türk Gıda Kodeksi Et, Hazırlanmış Et Karışımları ve Et Ürünleri Tebliğine uygun olarak üretilmiştir.
Geri Bildirim Ver