Yihua 878d Isı Ayarlı Sıcak Hava Üfleme Lehimleme Havya Istasyonu

2.050 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.050 TL

Ürün Bilgileri

Yihua 878d Isı Ayarlı Sıcak Hava Üfleme Lehimleme Havya Istasyonu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mobil Elektronik Satıcı Ünvanı: FATİH OBRUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5518907513400001 Vergi Kimlik Numarası: 6320223758
    Bu ürün Mobil Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 13 adet sipariş verilebilir. 13 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • + ÜRÜNÜMÜZ YENİ SERİ, YEŞİL / SİYAH KASA ++ TÜRKİYE PRİZLERİNE UYUMLU FİŞLİ YIHUA 878D Isı Ayarlı Sıcak Hava Üflemeli Lehimleme Havya İstasyonu Dijital Led Ekranlı Profesyonel Tercih *Sıcaklık Kontrolü *2IN1 Havya ve Sıcak Hava Üfleme *Zarif şeffaf, patentli, Antistatik tasarım *Enerji verimi ve hızlı ısınma özelliği *Termostatlı rezistans 100-480C Arası Ayarlayabilme Havya ve Üfleme *ESD Korumalıdır *Yüksek kalitede ve Ultra dayanıklı malzemeden üretilmiştir. *Sıcak hava kolunu yuvasına yerleştirince otomatik soğuma kapanma özelliği. *Yuvasından kaldırınca otomatik çalışır. Teknik Özellikler: - Voltaj:220 Volt - Üfleme Güç:400 Watt - Havya Güç:60 Watt - Sıcaklık Aralığı:200-480C - Gürültü: 45 dB az Paket İçeriği: 1 adet Merkez Ünite 1 adet Sıcak Hava Üfleme Kolu 1 adet Üfleme kolunu üniteye takmak için aparat 3 adet Üfleme Kolu İçin Nozul Başlık 1 adet Kalem Havya 1 adet Havya standı eFatura Paket Ağırlığı: 2315 gr. Garanti : 2 YIL (Kullanılarak aşınan ısıtıcı rezistanslar üfleme kolu, havya kolu, havya uçları ve nozul başlıklar garanti kapsamına girmemektedir.) Çalıştırma Talimatı: İlk çalıştırma işlemi maksimum 100 derecede yapılmalıdır. Ürün Resimleri:
Geri Bildirim Ver