YOLDAŞ Takmatik 8 Li Gold Set Pratik Kar Zinciri 1 Yıl Garantili Takmatik Zincir Eldiven Hediyeli

2.498 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: Tek Ebat
Tek Ebat
Universal
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.893 TL

Ürün Bilgileri

YOLDAŞ Takmatik 8 Li Gold Set Pratik Kar Zinciri 1 Yıl Garantili Takmatik Zincir Eldiven Hediyeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YOLDAŞ-TAKMATİK-TİP Satıcı Ünvanı: BY OTO ZİNCİR İMALAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bayburt Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0195081530000001 Vergi Kimlik Numarası: 1950815300
    Bu ürün YOLDAŞ-TAKMATİK-TİP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yoldaş Takmatik Kar Zincirleri GOLD SERİSİ. Takmatik Zincir. Kar Zinciri. Kar Zinciri
  • Büyük boy (4,5 cm) döküm gergi tokası, 3,5 cm’lik endüstriyel polyester çeki halatı, 4,5 mm kalınlığında kalibre zincir, çelik civata, gevşeme önleyici fiber somun ve kumaş halatı 4 katlı ön ve arka yüzden ayrı ayrı çift kat iple zarf dikişli olarak üretilmiştir. Yaylı döküm tokası ve tırtıklı yapısıyla kolay montaj imkânı ve tekrar kullanılabilme özelliğine sahiptir. Her bir Yoldaş Takmatik montajı için harcayacağınız süre 30 saniyeden daha azdır. Tüm seti çıkarmak için harcayacağınız süre ise sadece 15 saniyedir. Bu sayede ihtiyacınız olduğunda son derece pratik, kolay ve hızlıca monte edip, işiniz bittiğinde ise yine kolaylıkla çıkarabileceksiniz.
  • Ürünün hiçbir yerinde plastik aksam KULLANILMAMIŞTIR. Plastik malzemeler soğukta sertleşip kırılmalara sebebiyet verdiğinden ürünün hiç bir parçasında plastik malzeme tercih edilmemiştir.
  • Ürünün zorlu koşullardaki deneme videolarını “Yoldaş Takmatik Kar Zinciri” sosyal medya hesaplarımızdan inceleyebilirsiniz.
  • Tüm binek, SUV ve hafif ticari araçlar için yüksek mukavemetli olarak tasarlanmıştır. (Taban genişliği 140-255 arasında olan araç lastikleriyle ek işlem gerektirmeksizin uyumludur.) Yüksek mukavemetli olarak üretilen Yoldaş Takmatikleriniz 1 yıl garantilidir. Ürünlerin kullanılmaması koşulu ile iade süreci içerisinde iade edebileceğiniz gibi, 1 yıllık kullanım boyunca kullanıma bağlı yıpranma haricindeki oluşabilecek kopma ve kırılmalar, koşulsuz ve ek incelemeye tabi tutulmaksızın %100 firmamız garantisindedir ve bu durumu yaşamanız halinde ürünleriniz ücretsiz olarak onarılır.
  • Ürünlerden kaç adet alacağınıza kullanım koşullarınıza göre karar vermeniz gerekmektedir. Eğer ağır bir araç kullanıyorsanız veya eğimi fazla olan yollarda kullanacaksanız bu durumda daha fazla ürün kullanmanız gerekir. Unutmayın, ne kadar çok zincir o kadar çok performans!
  • Ürünlerin farklı sayılardaki satış opsiyonları için mağaza sayfamızı inceleyebilirsiniz.
  • Kullanılmış ürünlerin yıpranma-kirlenme durumu olduğundan ve farklı müşteriye satışı mümkün olmadığından kullanılmış ürünlerin iadesi mümkün değildir. Bu sebeple satın aldığınız ürünlerin kalitesi sizi tatmin etmediyse yasal süresi içerisinde kullanmadan iade edebilirsiniz.
  • Paket içeriği: 8 adet Yoldaş Takmatik Tip Kar Zinciri, Takma Aparatı, Taşıma Kutusu, 1 Çift Eldiven

Ürün Özellikleri

  • Zincir Tipi Takmatik Zincir
Geri Bildirim Ver