Zarif Dekoratif Çocuk Odası (unicorn- Denizkızı) Ahşap Duvar Saati D0167

52,90 TL

Ürün Bilgileri

Zarif Dekoratif Çocuk Odası (unicorn- Denizkızı) Ahşap Duvar Saati D0167

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GONCA DUR Satıcı Ünvanı: GONCA DUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3140800884
    Bu ürün GONCA DUR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Ölçüleri: En: 30 CM Boy: 30CM Ahşap: 6 mm Malzemeler: Ahşap orjinal MDF (kağıt mdf değildir) Üzerine doğrudan UV baskı uygulanmaktadır. Kağıt, kanvas vs. yapıştırma gibi kalitesiz değildir. Son teknoloji UV baskı makinesi ile baskı yapılmaktadır. Saatte solma, kavlama vs. olmama garantisi vardır. Nemli bezle istenildiği gibi silinebilir. Uzun yıllar kullanılabilecek kaliteli mekanizma kullanılmıştır. Akrep ve yelkovan seti seçtiğiniz tasarıma göre uygun, şık Tasarım olarak gönderilmektedir. Ürün Özellikleri: Şık ve sade görünümüyle evinize farklı bir görünüm kazandıracaktır. 30x30 CM YUVARLAK DUVAR SAAT UZUN YILLAR SOLMAZ VE DEFORME OLMAZ 6MM MDF ÜZERİNE KALİTELİ UV BASKI KULLANILMIŞTIR SAĞLIKLI KANSEROJEN MADDE İÇERMEYEN BASKI KALİTESİ VARDIR. TOPLAMDA 5 CM KALINLIĞI VARDIR MEKANİZMA İLE KULLANILACAK AKREP YELKOVAN ÖLÇÜYE GÖRE FARKLI RENK VE DESENDE OLABİLİR ÜRÜNLERLE BİRLİKTE PİL GÖNDERİLMEMEKTEDİR SESSİZ AKAR MEKANİZMA KULLANILIR.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver