ZAROZA Masaj Jeli Biber Ekstresi & Lavanta Ve Okaliptus Yağı 150 ml

212,72 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ZAROZA Masaj Jeli Biber Ekstresi & Lavanta Ve Okaliptus Yağı 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zaroza Satıcı Ünvanı: BRİTANYA İLAÇ KOZMETİK VE SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0623156949600001 Vergi Kimlik Numarası: 6231569496
    Bu ürün Zaroza tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zaroza Masaj Jeli, Biber Ekstresi ve Okaliptus Yağı içeren zengin formülü ile cilt masajı için özel olarak geliştirilmiştir. Lavanta Yağı, Karanfil Yağı ve Zencefil Yağı ile cildi nemlendirip, besler. Yabani Nane Yağı: Yabani nanenin yapraklarından elde edilen taze nane aromasına sahip berrak bir uçucu yağdır. Cildi canlandırıcı ve serinletici etkiye sahiptir. Masaj olarak uygulandığında kas ve eklemleri rahatlatır. Akgünlük Yağı: Cildin elastikiyetini korur, kırışık oluşumunu önlemeye de yardımcı olur. Yaşlanma etkilerini en aza indirir, cilt üzerinde oluşan yaşlılık lekelerini giderir. Capsicum: İçeriğinde bulunan karotenoidler, flavanoidler ve fenolik asitler, kırmızı biberin antioksidan özellik göstermesini sağlar. Bu bitki bileşikleri, aynı zamanda, serbest radikallere ve güneş ışınlarına karşı savaşarak yaşlanma karşıtı etki sağlar ve kırışıklıkları azaltılmaya yardımcı olur. Ayrıca zeaksantin ve lutein gibi karotenoidler açısından zengin kırmızı biber özleri, cilt için UV ışının neden olduğu oksidatif stresin azaltılmasını da sağlar. . Okaliptus Yağı: Enfeksiyonu önlemeye ve hatta yara iyileşmesini desteklemeye yardımcı olur. Yara, yanık, kesik ve böcek ısırıklarında etkilidir. Antiseptik özelliği bulunan okaliptus yağı mikropları yok eder ve iltihap oluşumunu önler. Cildi onarır ve iyileştirir. Zencefil Yağı: Eklemlerde antienflamtuar etki gösterir. Uyarıcıdır. Ağrı kesici bileşenlere sahip olan zencefil yağı, çeşitli ağrılardan kurtulmayı sağlar. Adet krampı, baş ağrısı, sırt ağrısı gibi şikayetleri gidermede oldukça yararlıdır. Lavanta Yağı: Antioksidan özelliği sayesinde cildi serbest radikallere karşı korur. Hücre yenilenmesini destekler. . Cilt bariyerini güçlendirir. Doğal ve antioksidan yağ olma özelliğini taşıyan lavanta yağı, özellikle cildi kuruma eğiliminde olanlar için etkilidir. Yatıştırıcı etkisiyle cildi rahatlatır. Özellikle yorgun dönemlerde, ciltteki yorgunluk izlerini azaltır. Lekelerin görünümünü azaltmaya ve cilde tazelik, parlaklık kazandırmaya yardımcı olur. . Çok fazla iyileştirici özelliği olan karanfil yağı, kızarıklık, ağrı, cilt lekeleri ve izlerini azaltmaya yardımcı olur. Arnika Yağı: Arnika yağı antioksidan özellikler taşıdığı için cildin yenilenmesini, parlaklık kazanmasını sağladığı gibi vücut tarafından emilerek kas ve eklem rahatsızlıkları başta olmak üzere pek çok soruna iyi gelir. Yeterli miktarda ürünü cilde dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayın. Sadece harici kullanım içindir. Doğrudan güneş ışığından uzak tutun.
Geri Bildirim Ver