Zebra Delguard 0.7 Mm Versatil Kalem - Honeycomb Blue

394 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Zebra Delguard 0.7 Mm Versatil Kalem - Honeycomb Blue

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALTAŞKIRTASİYE Satıcı Ünvanı: YAKUP ALTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0590108976
    Bu ürün ALTAŞKIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zebra Delguard Mekanik Kurşun kalem 0.7mm Honeycomb Blue Standart mekanik kurşun kalem genellikle kurşun etrafında bir yay ile yapılır. Ucu çevreleyen sadece bir yay kırılmaya karşı savunmasız bırakır. Kalem ne kadar çok tıklanırsa, kurşunun kırılma olasılığı o kadar yüksek olur. Ancak, DelGuard Mekanik Kurşun Kalem, mekanik kurşun kalemlerin nasıl monte edildiğine ilişkin oyunu değiştiriyor. Kurşunu koruyan bir yay yerine, bu yeni kalemin savunma yapan iki yayı vardır. Del Guard Farkı Herhangi bir açıda basıncı emen çift yaylı mekanizma ile DelGuard Mekanik Kurşun Kalem tüm yazı stilleriyle çalışır. Kalemi bir kez tıklayın, iki kez tıklayın, üç kez tıklayın ve kurşun hala kırılmaz. Sıfır Uç Tıkanması: İç mekanik parçalar ucu koruduğu için kurşun tıkanması da önlenir. Bu özellik, bu küçük kurşun uçlarının problemini bile çözer, böylece yanlış hizalanmayacak ve kalemi tıkamıyacakdır. Çift Yay Mekanizması: Teknik bir yenilik olan çift yay mekanizması, basıncı iki açıdan emer. Nasıl tutulursa veya ne kadar sert bastırılırsa bu yeni teknoloji kurşunun kopmasına veya tıkamasına izin vermez. Kurşun, çift kırılma mekanizması ile korunur ve neredeyse kırılmaz. Bir yay dikey basıncı yumuşatırken, ikinci yay diyagonal yazma açısından basıncı emer. Bu, kurşun üzerindeki genel basıncı azaltır ve daha az kırılmaya neden olur Gövde ile aynı renk klips.
  • Kullanım sırasında kalem ucunun kırılmasını önleyen mekanizma sayesinde yazım sırasında uç kırılımı yapmaz.
  • Uç kırılmadan kolayca kullanım.
  • Uç Kalınlığı:0,7 mm.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver