Zeros Zeroz Telefon Aparatı

280 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Zeros Zeroz Telefon Aparatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇETİN AV MALZEMELERİ Satıcı Ünvanı: YUNUS ÇETİNTULUM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2470355006
    Bu ürün ÇETİN AV MALZEMELERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zeroz Telefon Tutacağı, avcılık ve taktiksel faaliyetler için özel olarak tasarlanmış bir aksesuardır. Bu telefon tutacağı, taktikal tüfeğinize aksiyon kamerasını veya cep telefonunu sabitlemenize olanak tanır, böylece avınızı veya operasyonlarınızı video veya fotoğraflarla kaydedebilirsiniz. Balık avında veya kara avında oltanıza aksiyon kamerasını veya cep telefonunu sabitleyerek unutulmaz anlarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz. Zeroz Telefon Tutacağı, cep telefonunu çeşitli araç ve gereçlere sabitlemenize yardımcı olur. Tüfek, olta, masa, motor, bisiklet gibi her türlü araç üzerine monte edilebilir. Ayrıca, açılı başlığı sayesinde farklı açılardan çekim yapmanızı sağlar, böylece çeşitli çekim açılarıyla etkileyici videolar ve fotoğraflar çekebilirsiniz. Kullanımı oldukça basittir. Aparatı plastik kelepçenin iki vidayı gevşeterek tüfeğin namlusuna uygun mesafede sabitleyin. Açı ayarı yapmak gerektiğinde, aparatı kelepçe yuvasındaki M5 alüminyum vida ile sağa sola döndürün. Uygun pozisyonda vidayı sıkarak aparatı tüfeğe monte edin. Son olarak, M6 kelebek somununu yarım tur gevşeterek telefonunuzu aşağı yukarı ayarlayın ve kelebek somununu sıkarak sabitleyin. Telefonunuzu sabitlemek için mutlaka silikon telefon kılıfı kullanmanızı öneririz. Zeroz Telefon Tutacağı, avcılar ve taktiksel faaliyetlerle uğraşan herkes için vazgeçilmez bir aksesuardır. Unutulmaz anlarınızı kolayca kaydetmek ve paylaşmak için şimdi Zeroz'un güvenilir ve dayanıklı tutacağını keşfedin!

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver