Genel Markalar Lav Taşı Doğaltaş Tesbih 99 Lu 8 Mm.

499,90 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Lav Taşı Doğaltaş Tesbih 99 Lu 8 Mm.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İSLAM YAYIN DAĞITIM Satıcı Ünvanı: AHMET ÇALAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2250269311
    Bu ürün İSLAM YAYIN DAĞITIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lav Taşının Faydaları
  • Lav taşı damarların genişlemesine yardımcı olur. Damarların genişlemesiyle kan dolaşımı hızlanır ve damarlardaki tıkanıklıkların açılmasına yardımcı olur. Kan dolaşımından kaynaklanan bir çok hastalığın tedavisine yardımcı olabilen bir doğal taştır. Zihinsel ve fiziksel anlamda insana enerji verir. Kalp için faydalı bir taştır. Hücrelere oksijenin daha fazla ulaşmasını sağlayan bu taş hücrelerin yenilenmesinede yardımcı olur. Kırmızı ve beyaz kan hücrelerin artmasına yardımcı olur. Solunum sistemi için faydalı bir taştır. Solunumun daha rahat ve daha fazla yapılmasına yardımcı olur. Vücudun toksinlerden kurtulmasına, toksinlerin atılmasına yardımcı olur. Baştan aşşağı arınmışlık hissi veren kişiye huzur ve rahatlık veren bir doğal taştır. Sindirim sistemi için faydalı bir taştır ve sindirim problemlerinin ortadan kaldırılmasına yardımcı olur. Lav taşı vücuda verdiği olumlu ve oldukça etkili enerjisi ile kişiye yaralanmalar gibi durumlar, sindirim problemleri, baş ağrısı, kas, kemik, eklem rahatsızlıklarına, bağırsak problemlerine, gerginlik, bel ağrısına, stres, bilinç altına yerleşmiş olan istenmeyen duygusal hatıralar vb. bedende ve ruhta bulunan rahatsızlıkların giderilmesine yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver