Asics Gel-dedıcate 7

2.999 TL
Son 3 ürün!
Beden: 40,5
Beden Tablosu
39
39,5
40
40,5
41,5
42,5
43,5
44
44,5
45
46
47
48
46,5
42

Ürün Bilgileri

Asics Gel-dedıcate 7

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Koray Spor Satıcı Ünvanı: KORAY SPOR SPOR MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0577049095400011 Vergi Kimlik Numarası: 5770490954
    Bu ürün Koray Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Asics Gel-Dedıcate 7 Erkek Tenis Ayakkabısı 1041A223-100 Beyaz GEL-DEDICATE™ 7 erkek tenis ayakkabısı, maç sırasında zihninizi oyuna odaklayabilmeniz için gereken denge ve esnekliği bir arada sunar! 1041A223-100 Modelinin Özellikleri - Dayanıklı suni deri ayak ucu panelleri vardır. - İç taban astarının çözeltili boyama işlemi, toplam su kullanımını yaklaşık %33 ve karbon emisyonları yaklaşık %45 azaltır. - TRUSSTIC™ orta taban teknolojisi ve sarma dış tabanı dengeyi artırır. - Mükemmel darbe emilimi sağlayan GEL ™ iç taban yastıklama teknolojisi kullanılmıştır. - Dar kalıp. Ekstra Detay Sayasında kullanılan suni deri malzeme, stratejik olarak yerleştirilmiş panellerden oluşmaktadır. Bu paneller siz maç sırasında yön değiştirirken veya zorlu atışları kovalarken ayaklarınızı yere adeta kilitleyerek üstün bir denge hissi yaratmak üzere tasarlanmıştır. Ön kısmında parmaklarınızı korumak için ekstra katlara sahip olan saya, maç boyunca sizi ve parmaklarınızı korumak için çalışır. İç tabanında yer alan GEL teknolojisi ile ayaklarınızı en çok ihtiyaç duyduğunuz bölgeler olan ön ayak ve topuk kısımlarında maksimum yastıklayan GEL-DEDICATE™ 7 erkek tenis ayakkabısı yumuşacık bir adım atma deneyimi sunar. TRUSTTIC teknolojisi sayesinde ayaklarınızı her yönden kavrayarak, yanal hareketler sırasında dengenizi maksimuma çıkartır, böylece yönünüzü daha güvenli bir biçimde değiştirebilirsiniz. Olası spor kazalarından koruyacak, tüm maç boyunca esnek ve konforlu hissettirecek bir tenis ayakkabısı arayışındaysanız, GEL-DEDICATE™ 7 erkek tenis ayakkabısı tam size göre!

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Tekstil
  • Renk Beyaz
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
Geri Bildirim Ver