3M 8825 FFP2 Toz ve Sis Maskesi

330 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

3M 8825 FFP2 Toz ve Sis Maskesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FLIQA İŞ EKİPMANLARI Satıcı Ünvanı: FLIQA İŞ EKİPMANLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0302082515400001 Vergi Kimlik Numarası: 3020825154
    Bu ürün FLIQA İŞ EKİPMANLARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 3M 8825 Maske Özellikleri Alerjik Bileşenler Lateks ve türevlerini içermez 8825 Maske Koruma Seviyesi Ffp2 8825 Partikül Solunum Maskesi Kullanım Alanları Kaynak yapım işlerinde kaynakçı maskesi olarak kullanılabilir Toz Solunum Maskesi Stili Konik şekilli kaynak maskesi 3M Toz Maskesi Ventili Kaynak maskesi üzerinde soulunum valfi var Toz Maskesi Sertifikası ve Standartları Avrupa Standartı EN 149:2001+A1:2009 FFP2 R D CE Belgesi CE Onaylı ürün, ithal ürün 3m8825 Partikül Maskesi Koruması TKaynak yapımı sırasında çıkan kaynak dumanına karşı Koli Olarak Gönderim Adeti 1 Koli içinde 10 kutu ve 50 adet kaynak dumanı maskesi 3M 8825 Toz, Sis ve Duman Maskesi Ffp2 3M 8825 kişiye özel solunum maskesi, normal toz maskelerinden farklı olarak yüze temas eden kısımın yumuşak olması sızdırmazlığı bir üst seviyeye taşımaktadır. Kayışlarının ayarlanabilmesi yüze tam oturmasını sağlar. FFP2 seviyedeki koruma gerektiren durumlarda partiküllere, sis ve dumana karşı koruma sağlar. 3M 9914 Maske Fiyatı ve Çeşitleri 3M Toz maskeleri kategorimiz de farklı markların kaynak işlerinde kullanım amacı ile üretmiş oldukları kaynakçı toz maskesi fiyatlarını ve modellerini bulabilirsiniz. Bu maske genel kaynak işlemleri düşünelerek üretilmiştir. Kaynak yapım işlemlerinde maske seçmeden önce işyerinizin iş güvenliği uzmanından bilgi almanızı öneririz. Bazı özel durumlarda farklı özelliklerdeki maske kullanmanız gerekebilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Paket İçi Maske Adedi 1
Geri Bildirim Ver