Acana Pacifica Balıklı Tahılsız Yetişkin Kuru Kedi Maması 1.8 Kg

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Acana Pacifica Balıklı Tahılsız Yetişkin Kuru Kedi Maması 1.8 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Kediler arasında herhangi bir ebat ve ırk ayrımı gözetmeksizin kullanılabilir. Bu sayede çok sayıda hayvan severin dikkatini çeker. Kısa süre içerisinde kedinizin doymasına vesile olabilir. Acana kedi maması yetişkin olan kedilerin tamamına yedirilebilir. Sadece tek bir porsiyonla birlikte kedilerin ihtiyaçlarını önemli ölçüde karşılar. Protein başta olmak üzere pek çok maddeyi içermektedir. Kedilerin sağlıklı bir metabolizmaya sahip olmasını sağlayan protein sayesinde minik dostunuz gayet enerjik bir gün geçirebilir. Bazı kedilerin sindirim sistemini olumsuz yönde etkileyen tahıllar herhangi bir şekilde kullanılmamıştır. Bu sayede pek çok sindirim sorunu ortadan kalkmıştır. Kediniz kendini gayet hafif hisseder. İçindekiler Çiğ bütün pasifik ringa balığı (14 %), çiğ bütün pasifik uskumru (13 %), Çiğ bütün pasifik berlamı (9 %), suyu alınmış ringa balığı (8 %), suyu alınmış mavi mezgit (8 %), suyu alınmış uskumru (8 %), bütün pinto fasulyeleri, bütün bezelye, serbest avlanmış çiğ pisi balığı (5 %), kömür balığı yağı (5 %), bütün kırmızı mercimek, bütün nohut, bütün yeşil mercimek, Çiğ bütün kayabalığı (4 %), ayçiçek yağı, mercimek lifi, dondurularak kurutulmuş morina ciğeri (1 %), kurutulmuş yosun, taze bütün kabak, taze bütün balkabağı, taze kara lahana, taze ıspanak, taze salgam yaprakları, taze havuç, taze elma, taze armut, taze bütün kızılcık, taze bütün yaban mersini, hindiba kökü, zerdeçal kökü, devedikeni, dulavratotu kökü, lavanta, hatmi kökü, kuşburnu.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Balık
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • İçerik Tahılsız
Geri Bildirim Ver