Hellove Samsung Tab 4 Tablet Kılıfı 10.1 Inç (lütfen Ölçüye Dikkat)

199,89 TL

Ürün Bilgileri

Hellove Samsung Tab 4 Tablet Kılıfı 10.1 Inç (lütfen Ölçüye Dikkat)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AVMmarketim Satıcı Ünvanı: EMRE İÇCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4690502078
    Bu ürün AVMmarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ölçüler : 24,5 cm x 18 cm samsung galaxy tab 4 tablet kılıfı 10.1 inç tab4 (ölçüye dikkat) samsung galaxy tab 4 tablet kılıfı 10.1 inç tabletler için idealdir. istenilen şekilde ayarlanabilen açılı stand kullanımı. yüksek koruma ve güvenli duruş sağlayan kapatma bandı. ekran kullanımını engellemeyen, tam tutuş sağlayan esnek sabitleyiciler. modern tasarım. Ekran büyüklüğü (inç) 10.1&quot
  • kılıf tipi kapaklı kılıf malzeme türü suni deri renk kırmızı uyumlu model samsung galaxy tab 4 tablet kılıfı 10.1 inç

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • Uyumlu Marka Samsung Uyumlu
Geri Bildirim Ver

Hellove Tablet Kılıfı Samsung Tab 4 10.1 Inç Uyumlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Hafif ve taşınabilir olmaları açısından tabletler, günümüzde hayatın birçok alanında kolaylık sağlar. Günlük hayatın yanı sıra iş hayatında da sıklıkla kullanılan bu cihazların gelebilecek darbelerden ve zararlardan korunması müşteriler için oldukça önemlidir. Bu korumayı sağlamak için kılıf kullanılabilir. Çünkü kılıflar, üretiminde iyi malzemeler kullanılırsa, oluşabilecek herhangi bir hasara, aşırı sıcağa ve suya karşı koruma sağlar. Samsung Tab 4 tablet kılıfı 10.1 inç 03263, kullanılan malzeme sayesinde cihazınızın uzun ömürlü olmasını sağlar ve kılıfının sahip olduğu kapak kısmı ile ekranınızı çizilmelere karşı korur. Samsung Tab 4 tablet kılıfı 10.1 inç, boyutları cihazınızla uyumlu olduğu sürece ergonomik tasarımı ile cihazı kılıfa yerleştirme ve çıkarma konusunda kolaylık sağlar.

  • Ayarlanabilen açılı standlar
  • Esnek sabitleyiciler
  • Güven veren kapatma bandı

Kullanışlı Samsung Tab 4 Tablet Kılıfı

Kullanışlı Samsung Tab 4 Tablet Kılıfı

Koruyucu kılıf alınırken dikkat edilmesi gereken özelliklerden biri olan üretim malzemesi, ürün kalitesi açısından büyük öneme sahiptir. Samsung Tab 4 tablet kılıfı su geçirmez, dayanıklı ve uzun ömürlü olması için suni deri kullanılarak ve koruma sağlaması için kapağı ile beraber üretilir. Samsung tablet kılıfı 10.1 inç ekran büyüklüğüne ve 24,5X18 cm ölçülere sahip olan cihazlar ile uyum sağlayarak kolayca takıp çıkarma olanağı sunar. Ayrıca ürünün sahip olduğu açılı standlar sayesinde cihazınızı dik veya yatay şekilde istediğiniz konuma getirerek film izleyebilir, yazı yazabilir ve notlar alabilirsiniz. Ek olarak, cihaz için tam tutuş sağlayan ve bunu yaparken ekran kullanımına engel olmayan esnek sabitleyicilere sahip olan Samsung tablet kılıfı 10.1, modern tasarımı ve kırmızı rengi ile sizlere şık bir görünüm sunar.

Avantajlı Özellikleri ile Samsung Tablet Kılıfı 10.1

Avantajlı Özellikleri ile Samsung Tablet Kılıfı 10.1

Ev veya iş yeri gibi çeşitli alanlarda ihtiyaç duyulan ve sıklıkla kullanılan bu teknolojik cihazların oluşabilecek her türlü hasara karşı korunması için kılıf kullanılır. Samsung Tab 4 tablet kılıfı 10.1 inç cihazı koruması ve sunduğu avantajlar açısından müşterileri memnun edebilir. Üretiminde kullanılan malzemeden dolayı cihazınızı olumsuz dış etkenlere karşı korur. Cihazı kılıftan çıkarmadan çekim yapabilmeniz için Samsung Tab 4 tablet kılıfı 10.1 ölçüleri, ürün ebatları ile tam uyum sağlar. Bu yüzden kılıfın üzerinde bulunan lens boşaltma yerleri büyük bir hassasiyetle ayarlanır. Bu sayede kullanımın kolaylaşması amaçlanır. Samsung Tab 4 tablet kılıfı 10.1 inç kullananlar, bütün bu avantajlardan ve ürünün sağladığı kolaylıklardan dolayı memnuniyetlerini dile getirirler. Bu ürün, cihazınızı kullanırken güvende hissetmenizi sağlar.

Beğenilen Tablet Kılıfı 10.1 Fiyatları ve Yorumları

Beğenilen Tablet Kılıfı 10.1 Fiyatları ve Yorumları

Gün boyu bu cihazların görebileceği her türlü zarara karşı korunabilmesi için kılıfa ihtiyaç duyulur. Bu korumayı sağlamak için seçilecek olan kılıfın sahip olması gereken bazı özellikler vardır. Bu özellikler arasında modellerin üretim malzemesi, ebatları, kalitesi ve tasarımı bulunur. Özenle tasarlanan bu ürün, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak konfor ve şık bir dış görünüm sunar. Üretimde konfor ve tasarımının yanı sıra kılıfın sunduğu güvenlik önlemlerine de dikkat edilir. Koruma kapağı, açılı standlara sahip olma, kapatma bantları ve modern tasarım gibi özelliklerin tümü göz önünde bulundurularak Samsung Tab 4 tablet kılıfı 10.1 inç fiyatları belirlenir. Bu ürüne uygun fiyat avantajlarıyla sahip olmak ve Samsung Tab 4 tablet kılıfı 10.1 inç yorumları ile merak ettiğiniz bilgilere kolayca ulaşabilmeniz için Trendyol'da inceleme yapabilirsiniz.