adidas GALAXY 4 Beyaz Erkek Koşu Ayakkabısı 100533697

314 TL
Beden:
Beden Tablosu
40
44
46
48
46 2/3
47 1/3
49 1/3
40 2/3
41 1/3
42 2/3
43 1/3
44 2/3
45 1/3
42

Ürün Bilgileri

adidas GALAXY 4 Beyaz Erkek Koşu Ayakkabısı 100533697

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Spor Alışverişim Satıcı Ünvanı: AS SPOR MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086008209900013 Vergi Kimlik Numarası: 0860082099
    Bu ürün Spor Alışverişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Açıklama Yok

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Tekstil
  • Materyal Tekstil
  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Özellik Nefes Alabilen Kumaş
  • Renk Beyaz
  • Taban Tipi Düz Taban

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni92% Pamuk, 8% Elastan
Geri Bildirim Ver

Adidas Galaxy 4 Beyaz Erkek Koşu Ayakkabısı F36161 100533697

Adidas Galaxy 4 beyaz erkek koşu ayakkabısı 100533697, her türlü fiziksel aktivite esnasında kullanıma uygundur. Normal kalıba sahip bir ürün olduğundan kendi numaranızı almanız tavsiye edilir. Hava alan yapısı sayesinde ayaklarınız için hijyenik ve sağlıklı bir ortam oluşturur. Özellikle de ürünün orta kısmında oldukça yumuşak olan taban yastıklaması sayesinde konfor bir üst seviyeye taşınmıştır. Dayanıklı yapısı nedeniyle, zorlu koşullarda kullanımda bile sizleri yarı yolda bırakmaz. Adidas Galaxy 4 beyaz erkek ayakkabısı 100533697, oldukça şık ve modern tasarımıyla, sizlere işlevselliğin ötesinde bir deneyim sunar. Ürünün bağcıkları uygun şekilde bağlandığında, kolay kolay açılmaz ve böylece hareket halindeyken sizi bölmemiş olur. Uzun süreli kullanımda bile yıpranmadan ilk günkü performansını sergilemeye devam eder.

  • Bağcıklıdır.
  • Kullanıcılarına üstün konfor sağlar.
  • File kumaşı ayaklara hava aldırır.

Adidas Galaxy 4 Beyaz Erkek Koşu Ayakkabısı Tasarım Özellikleri Nedir?

Adidas Galaxy 4 Beyaz Erkek Koşu Ayakkabısı Tasarım Özellikleri Nedir?

Adidas Galaxy 4 beyaz erkek koşu ayakkabısı 100533697, kauçuk dış tabana sahiptir. Hareket sırasında yerle ayağınız arasında mükemmel bir denge sağlar. Performansınızı etkilemeden, ayaklarınızın korunmasına yardımcı olur. Hafif yapısı sayesinde, vücut ağırlığınıza ekstra yük eklemez ve bu sayede hızınızda herhangi bir düşüş yaşamazsınız. Ayaklara nefes aldıran file kumaşı sayesinde, uzun süre giyseniz bile koku yapmaz. Adidas Galaxy 4 beyaz erkek koşu ayakkabısı 100533697, orta kısmında bulunan TPU kafes yapısı sayesinde, ürünün ince kumaş malzemeden olan kısımları için ürünü ağırlaştırmadan yapısal sağlamlık katar. Ayakkabının arka kısmında sentetik topuk koruyucular bulunmaktadır. Adidas Galaxy 4 beyaz erkek koşu ayakkabısı 100533697 yorum yapan kullanıcıların da, konforundan oldukça memnun kaldığı bir üründür. Ayakkabının tasarımında bulunan ufak detaylar sayesinde, çok daha zengin duran bir görünüme ulaşılmıştır.

Adidas Galaxy 4 Beyaz Erkek Koşu Ayakkabısı Nerelerde Giyilir?

Adidas Galaxy 4 Beyaz Erkek Koşu Ayakkabısı Nerelerde Giyilir?

Adidas Galaxy 4 beyaz erkek koşu ayakkabısı 100533697 hem iç hem de dış mekan kullanımına uygundur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak, spor salonlarında antrenman yaparken ya da koşu bandını kullanırken rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir ayakkabıdır. Ürünün su geçirmez özelliği olmadığından, aşırı yağmurlu havalarda dış mekanda kullanımı önerilmez. Terletmeyen özelliği sayesinde yaz aylarında kullanım için de oldukça uygundur. Adidas Galaxy 4 beyaz erkek koşu ayakkabısı 100533697, sadece koşularda ve yürüyüşlerde giymek için değil aynı zamanda günlük kullanımlarda da tercih edebileceğiniz bir üründür. Hoş dizaynı sayesinde, günlük kıyafetlerinize kolayca uyum sağlar. Böylece yüksek performansta bile başarılı olan bu ayakkabının avantajlarından günlük hayatın koşuşturması sırasında da faydalanabilirsiniz.

Adidas Galaxy 4 100533697 Beyaz Erkek Koşu Ayakkabısı Konforlu mudur?

Adidas Galaxy 4 beyaz erkek koşu ayakkabısı 100533697, ayak ve genel vücut sağlığını korumayı amaçlayan özel tasarıma sahiptir. Giyilen ayakkabının yürüme ve denge üzerine etkisi azımsanmayacak kadar fazladır. Eğer kişi doğru ekipmanı seçmezse bunun hem ayak sağlığı hem de kas ve iskelet yapısı için istenmeyen sonuçlar doğuracağı pek çok bilimsel araştırmada gözlemlenmiştir. Kullanımı etkileyen bu faktörler; topuk yüksekliği, taban sertliği ve kalınlığı olmak üzere uzmanlar tarafından belirlenmiştir. Adidas Galaxy 4 beyaz erkek koşu ayakkabısı 100533697, işte tam da bu noktalarda kullanıcılarına ayrıcalığı yaşatmak üzere geliştirilmiştir. Ürünün kalıpları belirlenirken de ideal ölçüler seçilerek hazırlanmıştır. Orta kısımda bulunan Cloudfoam yapısı, kullanıcılarına ekstra rahatlık sağlar. Adidas markasına özel olarak geliştirilmiş OrthoLite taban sayesinde harcadığınız enerjiden maksimum verimi almanız sağlanır. Adidas Galaxy 4 beyaz erkek koşu ayakkabısı 100533697 fiyatı açısından bakıldığında tüm bu özellikleri kullanıcılarına sunabilen nadir ürünlerdendir.