AIRLAID Beyaz Plano Misafir Havlusu 30x40 1/6 100'lü Paket

345 TL
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

AIRLAID Beyaz Plano Misafir Havlusu 30x40 1/6 100'lü Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MEYART HOME Satıcı Ünvanı: MEYART İNŞAAT TURİZM SANAYİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0620139869400001 Vergi Kimlik Numarası: 6201398694
    Bu ürün MEYART HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MİSAFİRLERİNİZİ ETKİLEYİN. MEYART Home Airlaid Beyaz Plano misafir havlusu, banyolarınız için son derece kullanışlıdır. Bu Keten kumaş benzeri lüks peçeteler, misafirleriniz için tekrardan havlu kullanım gereksinimizin önüne geçer, tek kullanımlık ve havlu işlevi görür. suyu içine hapseder. Airlaid Plano, tekstile çok benzeyen yüksek kaliteli non-woven bir malzemedir. Airlaid Plano güçlü, elastik ve çok yumuşaktır. KUMAŞ HİSSİ, TEMİZ ve HİJYENİK - Airlaid tek kullanımlık hijyenik misafir havlusuketen görünümüne ve hissine sahiptir - Üstün kaliteli kağıt havlular yumuşakketen kumaşa çok benzer, temiz ve hijyenik bir his veren nefesalabilen bir kağıttan yapılmıştır. -Çevredostu peçeteleriniz yumuşak ama dayanıklı bir üründür , kaşındırmaz , deriyiçizmez. DAYANIKLIVE GÜÇLÜ -Meyart Home Airlaid kağıt peçeteler özellikle yırtılmaya karşı dayanıklıdır,son derece emicidir ve bu nedenle tekstil peçetelere ideal bir alternatiftir. - Birden fazla kullanmadanyeterince kalın, güçlü ve yüksek kaliteli kağıt peçeteler bulmak zordur, ancakbu kağıt peçeteler ıslandığında bile durulanıp tekrar kullanılabilir. Ürünlerimizin hammadesi Avrupa'dan gelmektedir. Boyut: 30x40 cm
  • Katlama: 1/6 Katlamalı
  • Renk: Sadece Beyaz
  • Paketleme: 100 adetlik
  • Bu ürün peçete değil tek kullanımlık kağıt kavlu olarak kullanılmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver