Aker Hediyelik Sevimli Bıdık Künyesi - Kedi Isimliği + 22cm Zincir + Gold Çan

124 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Aker Hediyelik Sevimli Bıdık Künyesi - Kedi Isimliği + 22cm Zincir + Gold Çan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aker Hediyelik Satıcı Ünvanı: AKER TİCARET KOLLEKTİF ŞİRKETİ-LÜTFİ ERDURAN-MELİH ERDURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0023001833200001 Vergi Kimlik Numarası: 0230018332
    Bu ürün Aker Hediyelik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aker Hediyelik22cCM Evcil Hayvan Kedi Köpek İsimliğiKünye&İsimlik + 22CM Şık Zincir + Çan (Özel Seri) ürünüdür. Kedi İsimlik ve köpek İsimlik künye Modeli siparişlerinizi en güzel şekilde hazırlayıp gönderiyoruz. Can dostlarınız için profesyonel çözüCMler sunuyoruz.En hafif CMateryalden yapılan zinciri olan küçük ırk evcil hayvanlar için özel CModelleri satın alabilirsiniz.GüCMüş&Gold (CMetalik güCMüş gri&gold – aynalı) pleksi künye göğüslük ucu satışı ilanıdır.22cCM en hafif CMalzeCMeden üretilCMiş zincirle beraber gönderiyoruz.Evcil hayvanlarıCMızın kaybolCMasına ve kaybolduğunda bulunCMasına karşın yapılCMıştır.“AileCMi Ara” “ AnneCMi Ara” “ BabaCMı Ara” tercihe göre künyenin arkasına yazCMaktayız.Küçük ırk kediler ve köpekler için kullanıCMa uygundur.. Ayrıca anahtarlık olarak kullanılabilir.Profesyonel tasarıCMdır ve künye cilde zararlı olCMayan CMateryallerden üretildi.Ucuzda göğüslüğe, künyeye ve boyunluğa takCMak için özel aparatı bulunCMaktadır.Aker Hediyelikkedi köpek künyesi İsimliği hakkında bilgi alCMak için “satıcıya soru sor” bölüCMünden iletişiCM kurabilirsiniz.TasCMa künye Modelini satın aldıktan sonra sipariş soruları bölüCMünden yazarak istediklerinizi belirtebilirsiniz.Kediler yada köpekler için üretilen özel ürünlerdendir ve anahtarlık İsimlik künye Modeli olarak da kullanılabilir.Veterinerler, pet shoplar ve evcil hayvan ürünleri satan yerler Yeni Hediyelik DünyaCM künye İsimlik CModellerini toplu sipariş verebilir.Künye İsimlik iadesi CMaalesef kabul edilCMeCMektedir.Lütfen künye hakkında taleplerinizi siparişten sonra bildirin.1 adet Aker Hediyelik evcil hayvan kedi köpek tasCMasıkünyesi siparişi verdiğinizde, 1 tane görseldekiyle aynı ürünü gönderiyoruz. İsiCM bilgisi verCMeyen CMüşterilere “AileCMi Ara” yazılı güCMüş künye gönderiyoruz. GüCMüş gri hediyelik künye harika İsimlik tasarıCMı küçük ırk 1 adet künye satışıdır. KaybolursaCM Ara yazılı tercih edilen küçük ırk evcil hayvan künyesidir.En hafif CMateryalden yapılan zinciri olan çanlı künye satışı güCMüş renkte eşsiz tasarıCMa sahip Hediyelik ürünlerin arasında ilk sırada yer alan En hafif CMateryalden yapılan 22cCM zinciri olan çanlı köpek& kedi İsimliği künyelerdir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Boyun Tasması
  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver