ALTAVET Ihtiyol Merhem 100 Gr Hayvan Yara Bakım Ürünü Kara Merhem

Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ALTAVET Ihtiyol Merhem 100 Gr Hayvan Yara Bakım Ürünü Kara Merhem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yaşam Pet & Sağlık Satıcı Ünvanı: YAŞAR TEMEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8370697826
    Bu ürün Yaşam Pet & Sağlık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sığır, koyun, keçi ve pet hayvanlarında deri üzerinde irritan etkisiyle apse olgunlaşması ve lokal antiseptik olarak kullanılan bir kremdir. ALTAVET ALTA İHTİYOL MERHEM-KARA MERHEM Yara Bakım Ürünü Bileşimi:ALTA İHTİYOL 100 gr'da 3 gr ihtiyol ihtiva eder. Siyah renkte ve koyu kıvamlı kompleks bir üründür. Farkmakolojik Özellikler:ALTA İHTİYOL büyük baş, küçük baş ve pet hayvanlarında haricen kullanılan bir merhemdir. İçerisinde bulundurduğu ihtiyol sayesinde lokal antiseptik ve yumuşatıcı özelliği vardır. Kullanım Sahası :ALTA İHTİYOL, büyük baş ,küçük baş ve pet hayvanlarındalokal antiseptik olarak ve deri üzerinde hafif irritan etkisi sebebi ile apselerin olgunlaşmasına yardımcı olur. Mastitisli memelerin derisi üzerine yumuşatıcı olarak sürülebilir. Kullanım Şekli ve Dozu:ALTA İHTİYOL haricen olarak deri üzerine sürülerek kullanılır. 3-4 gün süre ile uygulanır. Genel Uyarılar:Diğer ürünlerle karıştırılmamalıdır. Tavsiye edilen doz ve süre Aşılmamalıdır. Ürün çocukların erişemeyeceği yerde saklanmalıdır. Etkileşimleri:Diğer ürünlerle karıştırılmamalıdır. İstenmeyen Yan Etkiler:Kullanım şekline uyulduğu takdirde istenmeyen/ yan etki görülmez. Fakat deride oluşabilecek her hangi bir alerji durumunda kulanım derhal kesilmeli ve veteriner hekime başvurulmalıdır. Kontraendikasyonları:Önerilen dozlarda kontraendikasyon bulunmamaktadır. Doz aşımından kaçınılmalıdır. Muhafaza Şekli :Kuru serin bir terde, direk güneş ışığından korunarak muhafaza edilmelidir. Uygulayıcının Alması Gereken Önlemler:Ürünün göze temasından deri ve ağız bölgesinden kaçınılmalıdır. Temas halinde bol su ile yıkayınız.
Geri Bildirim Ver