Altınyıldız Classics Erkek Siyah Nano Kravat-Mendil Set

199,99 TL

Ürün Bilgileri

Altınyıldız Classics Erkek Siyah Nano Kravat-Mendil Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Altınyıldız Classics Satıcı Ünvanı: BR MAĞAZACILIK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0187062871800312 Vergi Kimlik Numarası: 1870628718
    Bu ürün Altınyıldız Classics tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kravat Genişliği 7,5 cm'dir.
  • %100 Polyester, Düz Siyah, Standart Fit, Klasik Model, Kış Koleksiyonu, Genişliği: 7,5cm Boy: 1.50cm, Nano Moleküller Sayesinde, Su Geçirmeyen ve Leke Tutmayan Mucizevi Özelliği İle Altınyıldız Classics Desenli Nano Kravat-Mendil Set, Ürün Kodu: 4A2121100011SYH.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Polyester
Geri Bildirim Ver

Erkek Kravat ve Mendil Set ile Her Zaman Şık

Erkek kravat mendil modelleri çeşitli genişlik ölçülerinde yapılır. Klasik kravat modelinin eni 7,5 cm ve üzeridir. Ayrıca orta-ince veya modern kravat modelleri olarak adlandırılan ürünler 6-7,5 cm genişliğinde yapılmaktadır. İnce ve narin model kravat, 6 cm'den daha dar yapısı ile dar kesimli ve sportif bir görünüme sahiptir. Takım elbisenizin yapısına göre tercih edebileceğiniz bu farklı kravat mendil set modelleri ile takım elbiseniz uyum sağlayacaktır. Kravatlar ayrıca çeşitli renk ve desenlerde gelir. Siyah kravat mendil set modeli ile kendi tarzınızı gösterebilirsiniz. Ayrıca kutu içerisinden bulunan kravat takımlarından birini sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Bu takımlar arasında mendil, kol düğmesi, kravat iğnesi gibi ürünler bulunur. Altınyıldız kravat mendil set ürünleri, satın alınan ürünlerin birbiriyle uyumlu olmasına da olanak tanır.

  • Şık Tasarım
  • Sevdikleriniz İçin Hediye
  • Farklı Renk ve Tasarım Skalası

Giyimi Tamamlayan Erkek Siyah Nano Kravat-Mendil Set

Giyimi Tamamlayan Erkek Siyah Nano Kravat-Mendil Set

Erkek takım elbise ve gömleklerinin en büyük tamamlayıcısı olan erkek siyah nano kravat-mendil set, tarzınızı en iyi şekilde yansıtır. Bulunduğunuz ortama göre seçeceğiniz kravat ve giydiğiniz takım elbise ya da gömlek tarzınızı güzelleştirebilir ve görünüşünüzü yanlış seçimden silebilir. Yün veya ipeğe öncelik veren kravat ve cep kare seçimi asil görünümünüzün bir numaralı destekçisi olur. Kullanmak için bir kravat ve cep karesi seçerken, erkek siyah nano kravat-mendil set özellikleri incelenmelidir. Genel görünümü elde etmek için giysi ve aksesuarların birbirini tamamlaması gerekir. Örneğin, siyah bir takım elbise ve basit bir gömlek için, uzun düz bir kravat ve uyumlu bir cep karesi seçmeniz gerekir. Bunun aksine, desenli bir takım elbise tercih ediyorsanız, takımınızın renklerini barındıran bir kravat modeliyle tarzınızı tamamlayabilirsiniz.

Erkek Siyah Nano Kravat-Mendil Set Özellikleri

Erkek Siyah Nano Kravat-Mendil Set Özellikleri

Hiçbir şey insanı özel bir günde hediye almak kadar mutlu edemez. Hediye seçimi söz konusu olduğunda farklı zevklere hitap eden pek çok hediye seçeneği vardır. Hediye seçimi kişiden kişiye göre değişir. Bu yüzden dikkat edilmesi gereken bazı faktörler vardır. Örneğin birisine hediye alırken hediyenin kullanışlı ve tercih edilmeye istekli bir ürün olması çok önemlidir. Aynı zamanda hediyeyi vereceğiniz kişinin tercihlerine odaklanmanız gerekir. Sevdiğinize şık bir hediye almak istiyorsanız hediye seçerken cinsiyet ayrımını da göz önünde bulundurmalısınız. Bu açıdan erkek arkadaşınızı ya da eşinize hediye seçerken kravat mendil seti satın alabilirsiniz. Bu hediye setlerine ulaşmak için ise erkek siyah nano kravat-mendil set satın al seçeneğini kullanmanız yeterlidir. Bu sayede sevdiklerinize anlamlı bir hediye verebilirsiniz.

Erkek Siyah Nano Kravat-Mendil Set Modelleri ve Fiyatları

Erkek Siyah Nano Kravat-Mendil Set Modelleri ve Fiyatları

Kravat mendil setleri, en önemli aksesuarlarından biridir. Çünkü kravat mendil modeli doğru seçildiğinde kravatı vurgulayarak öne çıkararak uyumlu ve farklı bir görünüm yaratır. Ancak tüm bunları sağlayabilmek için kravat mendili ile kravatın birbirine uyumlu seçilmesi gerekmektedir. Bu yüzden erkek siyah nano kravat-mendil set fiyatı ve özelliklerini göz önünde bulundurduktan sonra bu ürünleri satın alabilirsiniz. Popüler inanışın aksine, uyum mutlaka benzerlik anlamına gelmez. Bazen tamamen zıt desen ve renklerle uyumlu bir görüntü elde etmek mümkündür. Bu durum kravat mendilleri için de aynıdır. Özellikle, kravat ve mendiller aynı renk veya desen değilse, genellikle en iyi sonuçları alırsınız. Bu ürünlere ulaşmak için ise Trendyol'u inceleyebilirsiniz. Bu sayede erkek siyah nano kravat-mendil set yorum ve değerlendirmelerini de inceleme fırsatı bulabilirsiniz.