Arifoğlu Şerbetçi Otu 40g (2 Adet)

179,90 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
179,90 TL
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
179,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Arifoğlu Şerbetçi Otu 40g (2 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nil Baharat Satıcı Ünvanı: NİL BAHARAT GIDA DOĞAL ÜRÜNLER İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631018214300010 Vergi Kimlik Numarası: 6310182143
    Bu ürün Nil Baharat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arifoğlu Şerbetçi Otu 40gLatince adı ‘Humulus lupulus’ olan şerbetçiotu, kendirgiller familyasındandır. Anavatanı Avrasya ve Kuzey Amerika’dır. Ülkemizde 1965 yılından beri yetiştirilir. Özellikle Bilecik Pazaryeri ve Bursa Havalisini içine alan geniş bir alana yayılmıştır. Temmuz ve Eylül aylarında yeşilimsi beyaz çiçekler açan, çokyıllık otsu bir bitkidir. Şerbetçiotu meyvesi kozalağa benzerliğiyle dikkat çeker. Koni biçiminde, sarımsı yeşil ya da sarımsı esmer renktedir. Yol kenarlarında, çalılıkların ve ağaçların gölgesinde yetişir. Bazı yörelerde Bira çiçeği, Maya otu, Ömer otu isimleriyle de bilinir.Ortaçağın başlarından beri Bohemya’da üstün bir gelişim göstererek büyük alanlara yayılan şerbetçiotu, XIV. Yüzyılda Bohemya kralı IV. Charles bitkinin fidelerinin dış ülkelere ihracını ölüm cezası tehdidi ile yasaklamıştır. Halkın geçim kaynağı olan fideler bazı çiftçilerin göçüyle gizlice Yugoslavya, Polonya, Ukrayna ve ABD gibi ülkelere götürülmüş ve böylece dünyanın birçok noktasına yayılmıştır. Bin yıldan fazla bir süredir Bohemyalı köylüler tarafından yetiştirilen şerbetçiotu bugün hem kalitesi hem de kendine has özellikleriyle haklı bir üne ulaşmıştır.Şerbetçiotu bitkisinden
  • şerbetçiotu çayı, şerbetçiotu ekstresi, şerbetçiotu sabunu ve kremi üretilir. Bira üretiminde kullanılır. [1] Türkiye’de Bitkiler İle Tedavi_Prof.Dr.Turhan Baytop (s348)Şifalı Bitkiyi Şifalı Yapan Nedir ?Bazı bitkilerin içinde bilim adamları tarafından şifalı olduğu kanıtlanan çeşitli etken maddeler vardır. Bitkiyi şifalı yapan ise bu etken maddelerin çokluğu ve kalitesidir.Şifalı Bitkimi neden Arifoğlu'ndan Almalıyım ?Arifoğlu'ndan alacağınız her Şifalı Bitki, memleketimizin ve Dünyanın en kaliteli topraklarında ve en temiz coğrafyalarında yetiştirilmektedir. Toplanan her bitki için özel etken madde analizleri yapılmaktadır ve bu analizler sayesinde etken maddesi düşük ve kalitesiz olan ürünler ayıklanmaktadır. Bu işlemlerden sonra satışa uygun vaziyette olan bitkiler sterilize edilir ve siz değerli müşterilerimize sunulur.Unutulmamalıdır ki uygun şartlarda yetiştirilmeyen ve toplanmayan bitkiler, şifa olmak yerine sağlığa zarar bile verebilir. İşte bu sebeplerden dolayı Arifoğlu ürünlerini gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.Ürünümüz hakkında merak uyandırıcı bilgiler edinmek için Bitki Bilgileri bölümümüzü ziyaret edebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Arifoğlu Şerbetçi Otu 40 gr (2 Adet)

Sağlık üzerinde son derece farklı etkilere sahip olan ot çeşitleri, birbirinden değişik alanlarda kullanılır. Bu ürünler genellikle organik yapıya sahip olarak satışa sunulur. Aynı zamanda bitkisel çay olarak kullanıma imkan tanır. Sindirim sistemini düzenleyen çeşitler müşteriler tarafından merak edilir. Arifoğlu şerbetçi otu, bitkisel özelliğe sahiptir. Bununla birlikte birbirinden farklı alanlarda sıklıkla kullanılır. Özellikle sindirim sisteminin düzenli bir şekilde çalışmasını sağlar. Bağırsak hareketlerini de düzenlediğinden ödem atmak için de kullanılabilir. Genellikle kadın hastalıklarını tedavi ederken ek gıda olarak faydalanılabilir. Dilerseniz kuru halde bir suda bekleterek kullanıp dilerseniz de çay şeklinde tüketebilirsiniz. Siz de hastalığınızın doğal bir şekilde tedavi edilmesini istiyorsanız doktorunuza danışarak bu bitkiyi tercih edebilirsiniz. Böylelikle güvenli ve sağlıklı tüketim ihtiyacınızı kolay bir şekilde karşılayabilirsiniz.

  • Bitkisel özellik
  • Farklı alanlarda kullanım
  • Lezzetli içerik

Lezzetli Arifoğlu Şerbetçi Otu 40 G (2 Adet)

Lezzetli Arifoğlu Şerbetçi Otu 40 G (2 Adet)

Bitkisel otların lezzetli bir yapıya sahip olması tüketim açısından son derece önemlidir. Bu bitkiler, genellikle çay şeklinde tüketilir. Şerbetçi otu, birbirinden farklı alanlarda kullanılabilir. Genellikle kadın hastalıklarında kullanılan bu ürün son derece lezzetli bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda bira yapımında da kullanılır. Arifoğlu şerbetçi otu 40 g (2 adet) paketler halinde satışa sunulur. Son derece lezzetli olan bu ot, çay şeklinde kullanılır. Aynı zamanda su ile kaynatılarak ödem atmak için tercih edilebilir. Ürün, eklem ağrılarının dindirilmesinde son derece etkilidir. Bununla birlikte idrar söktürücü bir etkisi bulunur. İdrar yollarında bulunan enfeksiyonların giderilmesine yardımcı olur. Menopoz döneminde kadınların rahatsız olduğu terleme gibi birbirinden farklı reaksiyonları önler. Aynı zamanda yararların üzerinde kullanılarak hızlı ve acısız bir şekilde iyileşmesini sağladığından güvenli bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz.

Yaygın Kullanımlı Arifoğlu Şerbetçi Otu 40 G (2 Adet)

Yaygın Kullanımlı Arifoğlu Şerbetçi Otu 40 G (2 Adet)

Bitkisel ot çeşitleri, birbirinden farklı alanlarda kullanılır. Kozmetik ve sağlık gibi alanlarda sıklıkla tercih edilen bu otlar, doğru bir şekilde kullanıldığında etkili bir çözüm olarak bilinir. Arifoğlu tarafından özenle üretilen şerbetçi otu kadın hastalıklarının tedavisinde kullanılır. Aynı zamanda kozmetik sektöründe de birbirinden farklı alanlarda tercih edilir. Gerek krem yapımında gerekse de peeling yapımında kullanılır. Bu ot ile vücut kremi ya da güneş kremi elde edebilirsiniz. Böylelikle cildinize uyguladığınız krem çeşitlerinin doğal olmasını sağlayabilirsiniz. Bitkisel özelliğiyle son derece kaliteli bir kullanıma sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda böbrek taşı gibi rahatsızlıkları da önlediğinden sağlık alanındaki etkilerini gözle görülür bir şekilde fark edebilirsiniz. Ürünün kullanım alanları hakkında bilgi alabilmek için Arifoğlu şerbetçi otu 40 g (2 adet) yorumlarını okuyup gerekli bilgilere kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Arifoğlu 40 G Şerbetçi Otu

Uygun Fiyatlı Arifoğlu 40 G Şerbetçi Otu

Şerbetçi otu, sindirim sisteminin düzenlenmesine yardımcı olur. Bitkisel özelliği sayesinde son derece kaliteli bir kullanım imkanı sunar. Kabızlık problemlerine etki eden bu ürün, bağırsak hareketlerini düzenler. Bununla birlikte prostat kanserine de iyi geldiğinden sağlıklı bir şekilde tüketilebilir. Çay şeklinde ya da suyu kaynatarak içebilirsiniz. Bu sayede kolay bir tüketim imkanı elde edebilirsiniz. Lezzetli tada sahip olan bu ürünü doktor kontrolüyle günde bir kere içebilirsiniz. Arifoğlu şerbetçi otu 40g (2 adet) fiyatı oldukça avantajlıdır. Trendyol sayesinde ürünün fiyatını kolay bir şekilde inceleyebilirsiniz. Yaptığınız incelemeler sonucunda ürünü kolaylıkla satın alabilir ve hızlıca tüketmeye başlayabilirsiniz. Bu sayede birbirinden farklı rahatsızlıklarınıza iyi gelecek sağlıklı bir ot çeşidine sahip olabilirsiniz. 2 paket halinde satışa sunulduğundan ihtiyiacınızı karşılayacak bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz.