Aromel Aktif Karbon | Gıda Tipi | Yenilebilir | Food Grade 100 gr.

149 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Aromel Aktif Karbon | Gıda Tipi | Yenilebilir | Food Grade 100 gr.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AROMEL Satıcı Ünvanı: AROMEL KİMYA MEDİKAL SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0080059736400001 Vergi Kimlik Numarası: 0800597364
    Bu ürün AROMEL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aktif karbon 100 gr gıda tipi, yenilebilir, food grade avrupa menşei food grade gıda kalitedir.Gıda ürünlerine katkı olarak kullanılabilir, siyah ekmek,siyah dondurma, siyah limonata vb..direkt kullanım için günlük bir çay kaşıgı su içerisinde karıştırılıp kullanılabilir.
Geri Bildirim Ver

Aromel Aktif Karbon Gıda Tipi Yenilebilir Food Grade 100 Gr

Gıda güvenliği son zamanlarda dünyanın pek çok yerinde birincil konu haline gelmiştir. Gıda üretiminde yaşanan sorunları ve sağlığı tehdit eden unsurları mimimize etmek için bir dizi önlem alınır. Bilinçli insanlar kendi araştırmaları sonucunda, sağlığa faydalı ve gıda güvenliğini tehdit eden etkileri ortadan kaldıran ürünleri bulup kullanmayı tercih ederler. Dışarıdan alınan ve sağlık açısından olumsuz sorunlar yaratabilecek ürünlere karşı etkili koruma sağlayan Aromel Aktif Karbon Gıda Tipi Yenilebilir Food Grade 100 gr, yaşamınızın her döneminde yiyecek ve içeceklerle kullanılabilen güvenilir, doğal benzersiz bir üründür. Sizlere sunduğu faydalar ile yenilebilir aktif karbon, son dönemde ailesini ve sevdiklerini düşünenler için vazgeçilmez bir madde haline gelmiştir. Siz de hemen sipariş vererek bu eşsiz ürünle tanışabilirsiniz.

  • Kolesterolü düşüren içeriği
  • Diş sağlığında etkili yapısı
  • Tamamen doğal bileşenli

Aromel Karbon Yenilebilir Food Grade 100GR Özellikleri

Aromel Karbon Yenilebilir Food Grade 100GR Özellikleri

Özellikle son yıllarda sık sık adından söz ettiren aktif karbonun faydaları saymakla bitmeyecek kadar çoktur. Aktif karbon yenilebilir bir ürün olduğundan yiyecek ve içecekleriniz ile kolaylıkla karıştırıp tüketebilirsiniz. Vücudu hem dıştan hem içten temizlemek için yapılmış Aromel aktif karbon, her evde bulunması gereken tamamen doğal bir yapıdadır. Zehirli toksik maddeleri sünger gibi emen özelliği ile zehirlenmelere karşı kullanılabilen bu aktif karbon gıda tipi ürün, dışarıdan gelecek tehditlere karşı sağlığınızı korur. Hidrojen, azot, sülfür ve oksijen gibi elementleri içeren ürün, aynı zamanda tıp alanında da tedavi amaçlı kullanılabilir. Böbreğin işlevselliği açısında ona yardımcı olup vücutta filtreleme görevi üstlenen böbreğin toksinleri atmasını sağlar. Ağız ve diş sağlığı açısından da olumlu etkileri olan aktif karbonu kolayca satın alabilirsiniz.

Doğal Aktif Karbon Food Grade 100 Gr

Doğal Aktif Karbon Food Grade 100 Gr

İnsanlar sağlıklı gıda maddelerini tercih ederken ilk olarak onun doğal ve katkısız içeriğe sahip olmasına özen gösterirler. Sağlık problemlerine çeşitli yöntemler aranırken aktif karbon, tam sizin aradığınız ürün olabilir. Suyun içindeki sağlığa zarar verebilecek maddeleri yok etmesiyle bilinen bu sıra dışı ürün, global ölçekte de adından sıkça söz ettirir. Aynı zamanda saç dökülmelerini önleyici etkisi ve kepeklerle savaşan yapısı ile Aromel Aktif Karbon Gıda Tipi Yenilebilir Food Grade 100 gr kullananlar, onun bu son derece zengin ve büyülü dünyasının verdiği ayrıcalıklardan yararlanırlar. Tüm dünyanın günlük yaşamında yanından ayırmadığı Aromel Aktif Karbon Gıda Tipi Yenilebilir Food Grade 100 gr yorumlarını okuyup ürünü kapsamlı biçimde inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda kendi fikirlerinizi ve düşüncelerinizi, diğer müşteriler ile paylaşabilirsiniz.

Aktif Karbon Food Grade 100 Gr Fiyatları

Aktif Karbon Food Grade 100 Gr Fiyatları

Sağlığınızı dış etkenlerden koruyacak ve sizlere daha konforlu bir yaşam sunacak bir ürünü almanın, bütçenizi zora düşürmeyecek aralıklarda olması da önemlidir. Kaliteli ve sürdürülebilir özelliği olan gıda malzemelerinin cebinizi zorlamayacak fiyatlar ile belirlenmesi, onu hayatınız boyunca kullanabilmenize ve olumlu etkilerinden faydalanabilmenize olanak tanır. Sizin yerinize ekonominizi düşünen Aromel Aktif Karbon Gıda Tipi Yenilebilir Food Grade 100 gr fiyatı, verdiğiniz değerin karşılığını alacağınız aralıklarla düzenlenmiştir. Siz de bu faydaları saymakla bitmeyen ve toplumun gözdesi haline gelen muhteşem ürün olan Aromel Aktif Karbon Gıda Tipi Yenilebilir Food Grade 100 gr satın almak için Trendyol’un her dakika yenilenen avantajlı fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Mutluluğunuzun ve geleceğinizin vazgeçilmez arkadaşı olacak ürünü, zaman kaybetmeden sipariş verebilir, güvenilir bir şekilde hayatınızın her anında kullanabilirsiniz.