BabyNEO Yıkanabilir Mayo Bebek Bezi - Sarı 2 beden 10-15 Kg

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BabyNEO Yıkanabilir Mayo Bebek Bezi - Sarı 2 beden 10-15 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tabii Store Satıcı Ünvanı: SEFA KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5530714350
    Bu ürün Tabii Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 BEDEN 10-15kg Özel sızdırmaz aynı renk çantası ile birlikte satılır.Mayo bebek bezlerinin üretiminde kullanılan tüm malzemelerin Öko-tex 100 Standardı’nın özellikle bebek ürünlerine verilen Class 1 sertifikası mevcuttur. Bu sertifika ürünlerimizde bebeğinize zarar verecek hiçbir zararlı kimyasal kullanılmadığının uluslararası garantisidir.Özel olarak tasarlanmış, TPE patentli yıkanabilir mayo bebek bezinin dış ve iç yüzeyi tamamen kumaş olup, orta kısımda ise PU laminasyon kullanılmıştır. Mayo bebek bezi yumuşaktır. İç yüzeyi tamamen özel, yumuşak kadife bir kumaşla kaplıdır. Alerji yapmaz, bakteri barındırmaz.Bebeğiniz havuzda veya denizde oynarken rahat hareket etmesini sağlar ve aynı zamanda tuvaletinin, özellikle büyüğünün dışarı sızmasını engeller. Su geçirmez ve nefes alabilir bir kumaştır. İç yüzeyi sıvıyı emer, dış yüzeyinin yardımı ile bir süre için dışarı sızmasını önler. Kullanılan PU biyolojik geri dönüşümü olan bir malzemedir. Microfiber kumaş doğası gereği anti-alerjik ve anti-bakteriyeldir. Hiçbir şekilde PVC ve kanserojen madde içermez. Yüksek oranda suyu emerek, ağırlık yapmaması için bebek bezleri kadar yüksek emiciliği yoktur. Yüksek sıcaklığa, tuzlu suya, sık ve çok yıkamaya dayanıklıdır. Çamaşır makinasında 60°C'de yıkanabilir. Çamaşır suyu kullanmayınız. Ayrıca yumuşatıcı da kullanılmamalıdır. Ütülemeyiniz. Kesinlikle kaynatmayınız. Mayo Bezini değiştirdikten sonra kirli bezi kendi özel sızdırmaz torbasında saklayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Bez Bedeni 2
  • Paket İçi Bez Adedi 1
  • Tip Mayo Bebek Bezi
Geri Bildirim Ver