Bağdat Baharat Yeni Bahar 40 gr

60 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
112,80 TL
Kurumsal Fatura
116,71 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bağdat Baharat Yeni Bahar 40 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: navtoptan Satıcı Ünvanı: BERK ŞAHİNER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7970400256
    Bu ürün navtoptan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Botanik Adı Pimenta officinalis, Pimenta, Piment des Anglais Yetistirildigi Yerler Amerika’nın tropikal bölgelerinde doğal olarak yetişir. Kullanım Önerileri Mersingiller familyasından
  • baharat elde edilen bir bitkidir. Her tarafı kokuludur. Kokusu ve tadı
  • tarçın, karanfil, karabiber ve hindistan cevizininkine benzer. Baharat olarak kullanılır. Özellikle köftelerde kullanılıyor.
Geri Bildirim Ver

Bağdat Baharat Yeni Bahar 40 gr

Yemeklere lezzet katmak için tercih edilen baharatlar farklı damak zevklerine hitap eder. Yemeğin pişirilme aşamasında ya da servis esnasında kullanabileceğiniz yeni bahar, Bağdat Baharat markası aracılığıyla sofralarınıza misafir olur. Doğal içeriğiyle öne çıkan Bağdat Baharat yeni bahar 40 gr ambalajlarda satılarak yeterli miktarda ihtiyaçların karşılanmasına yardımcı olur. Lezzeti ve doğal aromasıyla yemeklere farklı bir tat katar. Katkı maddesi kullanılmadan, %100 doğal içeriklerden elde edilir. İnsan sağlığına zararlı maddelerin kullanımından kaçınılır. Güvenle tüketebileceğiniz ürün birçok farklı ev yemeğinin yapımında tercih edilir. 40 gramlık bir ambalaja sahip olan ürün, baharatlıkların içerisine boşaltılarak kullanıma uygun bir hale getirilir. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız ürünle yemeklerinize lezzet katabilirsiniz.

  • Yemeklere lezzet katan tat
  • İştah açan koku
  • Yüzde yüz doğal içerik

Yemeklere Lezzet Katan Bağdat Baharat Yeni Bahar

Yemeklere Lezzet Katan Bağdat Baharat Yeni Bahar

Yemeğin pişirilmesi esnasında ve sofralarda servis yapılırken kullanılan ürün, doğal içeriğiyle dikkat çeker. Lezzetli tadı ve doğal aromasıyla damaklarda iz bırakan bir kıvam elde etmenize yardımcı olur. Birçok farklı sebze ve et yemeğinin servisinde, pişirilmesi esnasında kullanılır. Koku ve tat olarak farklı baharatlarla ilişkili bir yapıya sahiptir. Hindistan cevizi, tarçın, karanfil ve karabiber gibi çeşitli baharatlarla benzer kokusu, tadı tanıdık bir lezzet arayanlara yardımcı olur. Harçların hazırlanması esnasında da kullanıma uygun olan ürün, lezzetli aromalar elde etmenize yardımcı olur. Köfte harcı yoğururken uygun miktarlarda tercih edeceğiniz ürünle hazırlamış olduğunuz harçların lezzetini arttırabilirsiniz. Ürünün çeşitli özellikleri hakkında bilgi sahibi olmak için deneyimli müşteriler tarafından yazılan Bağdat Baharat yeni bahar 40 gr yorumları ve fotoğraflarına göz atabilir; koku, lezzet ve kıvam bakımından fikir edinebilirsiniz.

Özenle Üretilen Bağdat Baharat Yeni Bahar

Özenle Üretilen Bağdat Baharat Yeni Bahar

Hiçbir katkı maddesi kullanılmayan ürün, yüzde yüz doğal olarak işlenir. Sofralara doğal ve sağlıklı bir şekilde lezzeti taşımanıza yardımcı olur. Kendine has üretim özellikleri ve hasat aşamalarına sahip olan ürün, 40 gramlık ambalajıyla ideal boyuttadır. Hasat öncesi zamanda bitkinin aromasına ulaştığı, doygun miktarlar elde edilene kadar beklenir. Bu kıvam elde edildikten sonra bitki hasat edilir ve ham maddeler özenli bir şekilde seçilir. Sofralara lezzet katan ürünün hasatı ve işlenmesi, doygunluğa ulaşmış lezzetli bitkiler aracılığıyla gerçekleşir. Fabrikalarda doğal aroma korunacak şekilde işlenen ürün, 40 gramlık paketlere doldurularak mutfaklarda ve sofralarda kullanıma hazır olacak hale getirilir. Lezzetli tadı ve iştah açan kokusuyla öne çıkan Bağdat yeni bahar ürününü satın alarak ilgi çekici tarifler hazırlayabilir, sofralarınıza renk katabilirsiniz.

Bağdat Baharat Yeni Bahar Fiyatları

Bağdat Baharat Yeni Bahar Fiyatları

Lezzetli tadı ve aromatik kokusuyla öne çıkan ürün, yemeklere farklı bir tat katar. El değmeden paketlenen ürün, teknolojik imkanların kullanılmasıyla sofralarınıza ulaşacak hale getirilir. Baharat saklamaya elverişli, bu koşulları karşılayan uygun ambalajlar tercih edilir. Özenle seçilen ambalajlar, baharatların uzun süre boyunca tazeliğini korumasını sağlar. Satın aldıktan sonra kuru ve serin bir ortamda saklayacağınız ürünün tazeliğini uzun süre boyunca koruyabilirsiniz. Etli yemeklerde, zeytinyağlı sebze yemeklerinde, köftelerde ve dolmalarda sıklıkla tercih edilen baharat lezzetin arttırılmasına yardımcı olur. Birçok farklı tarife renk ve lezzet katan ürün, sofralarınızı keyifli bir şekilde hazırlamanıza aracılık eder. Lezzetli tadı ve iştah açan kokusuyla öne çıkan ürünü online alışverişin adresi Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Avantajlı Bağdat Baharat Yeni Bahar 40 gr fiyatları aracılığıyla bütçe dostu bir şekilde alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Sevdiklerinize leziz sofralar kurabilirsiniz.