BAKLİYATÇIM BAŞAK IŞIK 2000 gr Şanlıurfa Köftelik Bulgur 2 Kg Paket

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BAKLİYATÇIM BAŞAK IŞIK 2000 gr Şanlıurfa Köftelik Bulgur 2 Kg Paket

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Şanlıurfa Doğal Yerli Ata Tohum Köftelik Bulgur 2000 Gram İyi bir B Vitamini ve lif kaynağı olan bulgur, yöresel lezzetlerimizden biridir. Pilavından salatasına, vejetaryen ve vegan yemeklerin yanında hayvansal yemeklerin de içeriğinde fazlasıyla kullanılan bir bakliyattır. Bakliyatçım olarak el emeğiyle, yabancı otlardan temizleyerek verimli topraklarda, hassas yöntemlerle üretimi yapılan bakliyatlarımızdan biri de köftelik bulgur dur. Buğdayın tüketim şekillerine bakıldığında en önemli seçeneklerden birisi elbette ki bulgurdur. Bulgurun öğütülmesi aşamasında farklı boyutlar ile öğütme yapılırken, örneğin pilavlık bulgur ve köftelik bulgur birbirinden ayrılır. Geleneksel yöntemler ile bizzat tarladan alınarak üretilmesi sonucunda da köftelik bulgur elde edilir. Köftelik bulgur , Anadolu'da birçok farklı şehirde geleneksel olarak hazırlanan yemeklerde en önemli malzemedir. Örnek olarak Şanlıurfa, Gaziantep, Mardin, Diyarbakır, Adıyaman, Hatay, Adana ve Mersin gibi birçok farklı şehirde ve Anadolu'nun değişen şehirlerinde el ile yoğurulan köftelerde bulgur mutlak olarak kullanılır. Bu gibi yemeklerin üretilmesinde de özellikle köftelik bulgur daha lezzetli, sağlıklı ve kolay bir şekilde üretim gerçekleştirilmesini sağlar. Örnek olarak Şanlıurfa yöresine ait bir yumurtalı köfte hazırlama istediğinizde, bu köftenin yumurta katkısı öncesinde iyice yoğrulması gerekmektedir. Hafif su katkısıyla el yordamı sayesinde güçlü bir şekilde yoğurulan bu köftede, bulgur ne kadar ince olursa o kadar iyi bir sonuç elde edilir. Ayrıca organik ve yumuşak bir bulgur köfteyi daha lezzetli hale getirir. İşte bu noktada köftelik bulgur ile yoğrulan bu köftenin daha lezzetli, daha pratik ve daha keyifli bir hale gelmesi sağlanır. Köftelik Bulgur ürünümüz medeniyetin ve tarımın başlangıç noktası kabul edilen Şanlıurfa Siverek'in verimli topraklarında, kendi tarlalarımızda, kendi ata tohumumuzdan sizler için özenle üretildi. Durum Buğdayından üretilmiştir. GLUTEN İÇERİR.
Geri Bildirim Ver