Barmea 2150 Siyah Erkek Bot Yürüyüş Ayakkabısı

Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 40
40
41
43
44
45
46
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Barmea 2150 Siyah Erkek Bot Yürüyüş Ayakkabısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Barmea Ayakkabı Satıcı Ünvanı: BARBAROS AYAKKABI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0142043391300011 Vergi Kimlik Numarası: 1420433913
    Bu ürün Barmea Ayakkabı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SİPARİŞ VERİLMEDEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR: Ürünlerimiz tam kalıptır. Daha önce deri ürün kullandınız ise aynı numaradan sipariş verebilirsiniz. DİKKAT! Daha önce kullandığınız ürünlerden daha rahattır. MALZEME: - Birinci Sınıf Sığır Derisi - Ortopedik Tabanlık - Topuk Dikeni Slika Jel - Fylon Hafif Taban - İçi İtal Süngerli Bez ÜRÜN HAKKINDA: 2014 yılından 2016 yılına kadar Ar-Ge süreci olan ve Türkiye'de ilk üreten firma özelliğine sahibiz. Modellerimizin Endüstriyel Tasarım Patenti firmamıza aittir. Tek üreticisi Barbaros Ayakkabı San.Tic.Ltd.Şti (Barmea Ayakkabı) 'dır. Ürünümüzün en büyük özelliği topuk dikeni rahatsızlığını büyük oranda gidermesidir. ( Yüzlerce müşteri yorumu ile teyit edilmiştir. ) Toplamda 1 çift ağırlık 720 Gr.'dır. Ayak ve bel ağrısı rahatsızlığı olan müşterilerimizden tam not alan ürünümüz, tamamen konfor ve insan sağlığı dikkate alınarak üretilmiştir. 4Xonfor markamız ile 4 mevsim kullanıma uygun olduğunu tastikliyor ve sağlıklı adımlar diliyoruz. KULLANIMDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR: Ürünlerimiz hakiki deridir. Güneşten ve nemli ortamlardan uzak muhafaza edilmesi gerekmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver