BASF Goliath Jel 35 Gr Hamamböceği Jel Yem ( 2025 )

1.869,55 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.000 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BASF Goliath Jel 35 Gr Hamamböceği Jel Yem ( 2025 )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknosidal A.Ş Satıcı Ünvanı: TEKNOSİDAL MAKİNE VE TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836082825200001 Vergi Kimlik Numarası: 8360828252
    Bu ürün Teknosidal A.Ş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • **Ürün Açıklaması:** Goliath Jel 35 Gr Hamamböceği Jel Yem, etkili ve hızlı sonuç almak için tasarlanmıştır. Evlerinizde, iş yerlerinizde veya diğer mekanlarda görülen hamamböcekleriyle başa çıkmak için güvenilir bir çözüm sunar. Yüksek kaliteli içeriğiyle hamamböceklerine etkili bir şekilde karşı koyar ve hızlı bir şekilde kontrol altına almanıza yardımcı olur. **Ürün Özellikleri:** - Etkili Formül: Goliath Jel, özel formülü sayesinde hamamböcekleriyle etkili bir mücadele sağlar ve hızlı sonuçlar elde etmenizi sağlar. - Kolay Kullanım: Pratik jel formu, kolaylıkla uygulanabilir ve kullanıcı dostudur. Uygulama alanlarına temiz ve düzgün bir şekilde yerleştirilerek kullanılır. - Hızlı Sonuçlar: Goliath Jel, hızlı etki gösterir ve hamamböceklerinin kontrol altına alınmasına yardımcı olur. Kullanım talimatlarına uyulduğunda, sonuçlar çoğu durumda kısa sürede fark edilir. - Güvenilir Marka: Goliath, hamamböceği kontrolü konusunda uzmanlaşmış bir markadır. Yılların deneyimi ve güvenilirliğiyle bilinir. Evlerinizde ve iş yerlerinizde hamamböceklerinin kontrol altına alınması için Goliath Jel 35 Gr Hamamböceği Jel Yem'i tercih ederek, etkili ve güvenilir bir çözüm elde edebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Form Jel
Geri Bildirim Ver