Bayer Solfac Wp10 Hamamböceği Pire Sinek Ilacı 50 gr

350 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bayer Solfac Wp10 Hamamböceği Pire Sinek Ilacı 50 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EGE İLAÇ MARKET Satıcı Ünvanı: EŞREF GÜLDOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2471863702000011 Vergi Kimlik Numarası: 4160310097
    Bu ürün EGE İLAÇ MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bayer Solfac WP 10 Haşere Zehiri S.K.T :10 /2023 Özellikleri: Solfac WP 10, uzun süre kalıcı etkili, tüm uçan ve yürüyen haşerelere karşı mücadele amaçlı olup, özellikle kaba ve kirli yüzeyler için ideal formülasyonda , su ile kolaylıkla karışabilen, suda ıslanabilir toz halinde konsantre bir insektisittir. Kullanım Alanları: Bütün iç ve dış alanlarda yapılacak vektör ve diğer haşere bücadelesinde barınak, okul, garnizon ve siteler, yazlıklar, lokantalar, fabrikalar, oteller ve apartmanlarda kalıcı uygulamada kullanılır. Ürünün Avantajları: Yürüyen ve uçan tüm haşerelere karşı etkilidir. Flushing-out ( haşereleri bulunduğu yerden çıkarma) etkisi vardır. Güvenli, biodegradable ve kokusuzdur. Su bazlıdır, yüzeylere zarar verebilecek organik solventler içermez. Uluslararası alanda kanıtlanmış tesir ve güvenilirliktedir. Uygulamada maliyet avantajı sağlar. Kullanım şekli: Böceklerin saklandıkları ve gezindikleri yerlere (dolap altları, ocak altları ve arkaları, lavabo altları gibi) yakın mesafeden püskürtülür. İlacın , ilaçlanan sahada uzun süre etkili olması isteniyorsa ilaçlı yerler silinmemeli ve yıkanmamalıdır. Kullanmadan önce kuvvetlice çalkalayınız. Ürün Grubu : Yüzey Spreyleri Etken Madde : Litrede 100 g. saf Cyfluthrin Formulasyon : Suda Islanabilir Toz (WP) Ambalaj Çeşitleri : 50 g saşe Hayvan Türüne Göre Etki Süresi ve Kullanım Şekli: Pire : 25 gr ürün + 5 litre su 100 m² Hamam böceği : 25 gr ürün + 5 litre su 100 m² Karasinek : 30 gr ürün + 5 litre su 100 m² Tahtakurusu : 20 gr ürün + 5 litre su 100 m² Sivrisnek : 25 gr ürün + 5 litre su 100 m²

Ürün Özellikleri

  • Form Sprey
Geri Bildirim Ver

Bayer 231344 Solfac Wp 10 Tüm Haşereler İçin Toz Böcek İlacı

Günlük hayatımızda yaşadığımız ortamlarda istenmeyen zararlı canlıların bulunması herkesi rahatsız eder. Hamam böceği, kırkayak, çiyan ve sivrisinek gibi rahatsız olduğunuz canlılardan kurtulmanızı sağlayan Bayer Solfac WP 10 tüm haşereler için toz böcek ilacı oldukça yüksek bir etkiye sahiptir. Yüksek etkinin yanı sıra kalıcı bir çözüm sağlaması sayesinde tercih aşamasında öne çıkmayı başarır. Ürünü iç veya dış mekanlarda kirli, temiz zemin fark etmeksizin gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. 50 g toz ürünü direkt olarak böceklerin geçtiği yerlere dökebilirsiniz. Aynı zamanda toz ürünü 10 litreye kadar suda karıştırarak fazla miktarda ilaç elde edebilirsiniz. Püskürtme yöntemiyle zararlı canlılardan kolayca kurtulmanızı mümkün kılar.

  • Ürün: Böcek ilacı
  • Formül: Toz
  • Ürün Ağırlığı: 50 g

Bayer Solfac Tüm Haşereler İçin Böcek İlacının Özellikleri Nelerdir?

Bayer Solfac Tüm Haşereler İçin Böcek İlacının Özellikleri Nelerdir?

Bayer Solfac WP 10 tüm haşereler için toz böcek ilacı, gündelik hayatınızda rahatsız olduğunuz yürüyen ve uçan zararlı canlılardan kurtulabilmeniz için üretilmiştir. Ürün, 50 g şase olarak hazırlanıp satışa sunulmuştur. İster direkt toz haliyle ister sulandırarak püskürtme yoluyla kullanımını sağlayabilirsiniz. Kullanım rahatlığı ve oldukça etkili bir ürün olması sayesinde kullanıcılarını büyük bir dertten kurtarmayı başarır. Bayer Solfac WP 10 Solfac WP, hamam böceği, sivrisinek, pire, kırkayak, çiyan gibi tüm zararlı böceklere karşı üstün bir koruma sağlar. Solvent içermemesi sayesinde kokusuz bir üründür. WHO Spesifikasyonuna sahip olan ürün sağlığınıza karşı herhangi bir tehdit oluşturmaz. Aynı zamanda iç veya dış mekanda kirliliğe neden olmaz. Oldukça yüksek miktarda Cyflutrin maddesinden üretilen ilaç, kirli yüzeylerde bile etkisini göstererek kalıcı bir çözüm sağlar.

Bayer Solfac WP 10 Toz Böcek İlacının Kullanımı Kolay mıdır?

Bayer Solfac WP 10 tüm haşereler için toz böcek ilacı, oldukça kolay bir kullanım şekli sunar. 50 g şase olarak üretilen ürünü 10 lt suya karıştırarak tek paketle verimli miktarda bir ilaç elde edebilirsiniz. Toz ilacı önce ılık suda eritip daha sonra dilediğiniz miktarda suyla karıştırabilirsiniz. Böylece bütçe açısından sizi zorlamadan yüksek bir başarı gösterir. Dilerseniz ürünü paketteki haliyle toz olarak canlıların geçtiği veya yuva yaptığı yerlere dökebilirsiniz. Ürünü kullandığınız noktalarda 4-5 saat boyunca su teması olmamasına dikkat etmeniz gerekir. Ürünün kokusu olmadığı için sürekli zaman geçirdiğiniz ortamlarda da gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Suya karıştırdığınız Bayer Solfac WP10 50 g toz böcek ilacının dolap veya lavabo altı gibi yerlerde yuva edinmiş yürüyen ya da uçan her zararlı canlı için kullanımı mümkündür.

Bayer Solfac Tüm Haşereler İçin Böcek İlacı Nerelerde Kullanılabilir?

Bayer Solfac WP 10 tüm haşereler için toz böcek ilacı, iç ve dış mekan kullanımına uygun olarak üretilmiştir. Hem sağlığınıza bir zarar gelmemesi için hem de bütün mekanlarda aynı oranda etki gösterebilmesi için özenle hazırlanmıştır. 50 g toz halinde bulunan paketi suyla karıştırıp püskürterek ya da toz haliyle dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz. İçerisinde herhangi bir zararlı madde bulunmadığı için restaurant, ev veya hastane gibi dikkat edilmesi gereken yerlerde bile kullanımı sağlanabilir. Bu yüksek etkili ilaç, hamam ve kalorifer böcekleri başta olmak üzere birçok türde üst düzey bir koruma sağlayarak günlük hayatta işlerinizi kolaylaştırır. Sağladığı kolaylığın yanı sıra Bayer Solfac WP 10 tüm haşereler için toz böcek ilacı fiyatının uygunluğu sayesinde de kullanıcılarını tatmin etmeyi başarır. Siz de bu ürüne Trendyol üzerinden kolay ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. Satın alma işleminden önce ise Bayer Solfac WP 10 tüm haşereler için toz böcek ilacı yorum ve puanlarını inceleyerek gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.