Beaphar Super Lekker Kopek Odulu 1 Kg

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Beaphar Super Lekker Kopek Odulu 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PetEkstra Satıcı Ünvanı: EKSEN EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0330264387900001 Vergi Kimlik Numarası: 3302643879
    Bu ürün PetEkstra tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beaphar Süper Lekker köpek ödül tabletleri vitamin ve mineral bakımından oldukça zengin olan ödül çerezleridir. * İçeriğinde tahıl, sığır eti ve sebze bulunmaktadır * Köpeğinize Beaphar Süper Lekker ödül tabletlerini sürekli olarak değil de ödül olarak ya da öğün aralarında atıştırmalık olarak verebilirsiniz * Ağzı tekrar kapatılabilen ambalaja sahip olan Beaphar Süper Lekker tazeliğini sürekli olarak korumaktadır * Beaphar Süper Lekker ödül tabletleri köpeklerinizin besin maddelerini karşılayacak şekilde formülize edilmiştir ve sindirimi oldukça kolaydır Ürünün İçeriği
  • * Tahıllar (% 4 ), et ve hayvansal gıda türevleri (% 14 sığır eti), bitkisel gıda türevleri, yağlar, şeker, muhteselüloz sebzeler (% 4 havuç), mineraller Ürünün Analizi
  • Ham protein % 21, ham selüloz % 2,5, ham yağ % 11, ham kül % 7,5, nem % 20, vitamin A 8,000 IE/kg, vitamin D3 800 IE/kg, vitamin E 10 mg/kg * Köpeğinizin mamasının yanında daima temiz ve taze su bulundurunuz * 1 su bardağı yaklaşık olarak 130 GR Süper Lekker almaktadır Üretici Markası : Beaphar Üretici Kodu : 8711231169825 Bu İlan Depodan Müşteriye Portalı Tarafından Yüklenmiştir.
Geri Bildirim Ver