Bebivita Bebek Sütü 1 No 500 gr (0-6 Ay) (3 Lü Set)

765,90 TL
Son 1 ürün!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Ürün alerjik bebeklerin kullanımına uygun mudur?
Bu ürünler belli bir sağlık sorununu ele almak ve iyileşmeyi teşvik etmek için kullanılmamaktadır. Alerjik bebekler için uygun mamaların online platformlarda satışı yapılmamaktadır. Detaylı bilgi için doktorunuza danışabilirsiniz.

Ürün Bilgileri

Bebivita Bebek Sütü 1 No 500 gr (0-6 Ay) (3 Lü Set)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YakalaTr Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ÇİÇEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2530798486
    Bu ürün YakalaTr tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bebivita bebek sütü 1 no 500 gr bebek sütleri, çocuk bakımlarında özellikle anne sütünün yeterli olmadığı zamanlarda ideal seçenektir. Hassas ve hijyenik üretimin şart olduğu ürünlerdir. Bebivita 1 bebek sütü 500 gr bebeğinize anne sütünün değerlerine oldukça yakın bir deneyim sunar. Temiz içeriği ile oldukça güvenilir bir üründür. Hijyenik ve sağlıklı şartlarda üretilir. Bu sayede çocuklar için kötü etken maddeler barındırmaz. Içeriği anne sütüne yakın biçimde üretilir. Böylelikle özel durumlarda bebeğinize bu besin değerlerini rahatlıkla sunar. Kaliteli demir takviyesi sayesinde özel besin etken maddesini bebeğe verir. Bunun yanında sağladığı özel vitaminler ile çocuğun gelişimine olumlu katkıda bulunur. Sağlığa zararlı maddeler barındırmaz. Bu sayede bebekler için ideal tercih olur. Anne sütüne yakın saflıkta üretimi amaçlar. Üstün besin değerleri hijyenik şartlarda üretim anne sütü saflığı bebek sütleri, anne sütünün yetmediği durumlarda çocuğun gelişimi için oldukça temel ürün niteliği taşırlar. Bebeğin gelişimi için bu sütle beraber bazı özel besin değerlerini alması gerekir. Bebivita 1, çocuklar için oldukça ideal tercih olur. Özenle ve titizlikle hassas şekilde üretilir. Bu sayede çocuğunuzun sağlığını son derece korumayı amaçlar. Içeriğinde bulunan üstün demir takviyesi ile bilişsel yeteneğini kazanmasını sağlar. Sahip olduğu özel vitaminler kolay sindirimi sağlar. Metabolizma gelişimi için son derece yararlı vitaminler sunar. Böylelikle aynı oranda çocuğun bağışıklığını güçlendirmiş olur. Çinko ve kalsiyum, bu ürünün özünü oluşturan katkılardan biridir. Kemiklerin gelişimi için oldukça etkili bu takviyeler sayesinde çocuklar için vazgeçilmez bir devam sütüdür. Oldukça kaliteli ve anne sütü saflığında hazırlanan bir bebek gıdası için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Bir bebek sütünün avantajlı hale gelmesinde, içeriğinin yanında anne sütüne ne kadar benzediği büyük önem taşır. Bebivita bebek sütü özel şekilde anne sütü saflığında üretimi amaçlar. Bebekler için son derece önemli kilit besin değerlerini büyük bir titizlikle sağlar. Anne sütünün yetmediği durumlarda oldukça ideal besin tercihi olur. Içeriğindeki vitaminler, çocuğunuzun sağlıklı büyümesinde büyük rol oynar. Demir takviyesi, bu büyümeyi etkileyen önemli besin değerlerinden biridir. Oldukça ideal bir demir takviyesi ile çocuğun bilişsel yeteneğinin gelişmesine yardımcı olur. Son derece hassas şartlarda ve hijyen standartlarına uygun biçimde üretilir. Böylelikle bebeğinizin için oldukça sağlıklı ve hijyenik bir besin niteliği taşır. Miktarı ve özellikleri bütünü ile oldukça avantajlı konuma sahiptir. Bebeğiniz için zengin besin değerli bir gıda için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Mama Numarası 1
  • Hacim 500 ml
Geri Bildirim Ver