5
Ahşap Temizleyici ve Parlatıcı kategorisinde
en çok ziyaret edilen 5. ürün

BeeWax Beeswax Ahşap Onarıcı Parlatıcı Koruyucu ( 5 Al - 3 Öde )

369 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BeeWax Beeswax Ahşap Onarıcı Parlatıcı Koruyucu ( 5 Al - 3 Öde )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: POİNT GROUP E-TİCARET İTHALAT İHRACAT PA Satıcı Ünvanı: POİNT GROUP E-TİCARET İTHALAT İHRACAT PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0730067080200001 Vergi Kimlik Numarası: 7300670802
    Bu ürün POİNT GROUP E-TİCARET İTHALAT İHRACAT PA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NOT: Bu ürün 3+2 satış paketidir. Toplamda 5 adet gönderim sağlanmaktadır. · Ahşap Onarıcı Parlatıcı Koruyucu · Saflaştırılmış %100 Doğal Balmumu Karışımı · Extra parlak görünüm verir · Eskiyen çizilen yıpranan ahşapları yeniler · Çizikleri kaplar tekrar çizilmelere karşı korur · Kimyasal cilalardan daha etkili ve yüksek seviyede parlaklık verir · Sıfır kimyasal katkı · Uygulaması çok pratik ve basittir · Tamamen Doğaldır · Ahşaba nüfus eder ve besler · Çatlamayı önler · Rengi solmuş matlaşmış ahşap yüzeyleri ultra parlak ve canlı hale getirir · Uygularken koku bırakmaz · Ellere ve cilde zarar vermez.
Geri Bildirim Ver

BeeWax PTWAX090003 3+1 Ahşap Onarıcı Parlatıcı Koruyucu

Geçen zamanla yıpranan ve eskiyen ahşap eşyalar, BeeWax ile ilk günkü güzelliğine kavuşabilir. Bu ürün, yüksek kalite standartları göz önünde bulundurularak imal edilmiştir. BeeWax 3 + 1 ahşap onarıcı parlatıcı koruyucu, saflaştırılmış özel formülü sayesinde son derece etkilidir. Ürün, tüm ahşap yüzeylerdeki deformasyon belirtilerini ortadan kaldırmanıza yardımcı olur. Yüksek mineralli yağ karışımı, kimyasal içermediğinden güvenli ve sağlıklı bir kullanım imkânı tanır. Bu ürün, farklı yüzeylerin çiziklerini doldurarak ortadan kaldırabilir. Pürüzsüz ve dayanıklı bir katman oluşturan onarıcı cila, birikmiş yağ ve küf yığınlarını yok eder. Eşyalara extra parlak bir görünüm kazandıran BeeWax ahşap yüzey cilası, akışkan bir kıvama sahiptir.

  • BeeWax yüzey cilası, tamamen doğal bir karışımdan meydana gelir.
  • Bu ürün, hindistan cevizi yağı içerir
  • BeeWax, 150 mililitrelik bir ambalaja sahiptir.

BeeWax 3+1 Ahşap Onarıcı Parlatıcı Koruyucunun Yapısı Nasıldır?

BeeWax 3+1 Ahşap Onarıcı Parlatıcı Koruyucunun Yapısı Nasıldır?

Ahşap yüzeyler için özel olarak üretilen BeeWax cila, yoğun ve etkili bir yapıya sahiptir. Bu ürün, tamamen doğal olan ve balmumu barındıran içeriğiyle öne çıkar. Beklentilerinizi karşılayacak olan bu onarıcı, insan sağlığına ve doğaya zarar vermez. BeeWax ahşap cilası; GDO, parafin, toksin ve katkı maddesi içermez. Doğadan ilham alarak üretilen yüzey koruyucu, anında nüfuz eden bir yapıya sahiptir. Kolayca uygulanan BeeWax cila, ahşabı besleyerek onarır. Tüm yüzeyleri çatlamaya ve çizilmeye karşı koruyan ürün, doğal renk pigmentlerine sahiptir. BeeWax, formu bozulmuş olan ahşap mobilyaları tekrar dekorasyonun bir parçası hâline getirir. Bu ürün, eski eşyalarda zaman içinde biriken yağı ve kiri ortadan kaldırarak pürüzsüz bir yüzey oluşturur.

BeeWax 150 Ml 3+1 Ahşap Cilasının Kullanım Alanları Nelerdir?

BeeWax 3 + 1 ahşap onarıcı parlatıcı koruyucu, güvenilir içeriği sayesinde herkes tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Eskimiş eşyalarınızı çöpe atmanızı gereksiz kılacak olan ürün, ahşap mobilyaların üzerinde yıllar içinde biriken kiri ve küfü temizler. BeeWax ahşap onarıcı parlatıcı koruyucu, eski eşyaları yenilemek için tercih edilir. Bu ürün, özellikle eski mobilyalarını tekrar kullanıma hazır hâle getirmek isteyen bireylerin ilgisini çeker. Söz konusu cila, ahşaptan yapılmış olan mobilyalar, süsler, aksesuarlar ve pencereler için tercih edilebilir. Bu ürün, çizilmiş yüzeyleri de onarır. Eşyaların üzerinde kullanıma bağlı olarak meydana gelebilecek olan deformasyon belirtileri, BeeWax sayesinde sizin için bir problem olmaktan çıkar. Bu ürün hem ihtiyaçlarınızı karşılar hem de yeni bir eşya almanızı önleyerek maddi açıdan tasarruf etmenizi sağlar.

BeeWax 150 Ml Ahşap Onarıcı Parlatıcı Koruyucu Kalitesi Nasıldır?

BeeWax 3 + 1 ahşap onarıcı parlatıcı koruyucu, kalitesi ile öne çıkar. Bu ürün, tavsiye edilen biçimde kullanıldığı takdirde eşyalara zarar vermez. Doğal bir içeriğe sahip olan onarıcı, insan sağlığı üzerinde herhangi bir olumsuz etki yaratmaz. Bu, söz konusu ürünün kalitesini gözler önüne seren bir başka unsurdur. Pek çok farklı eşya için tercih edebileceğiniz BeeWax 3 + 1 ahşap onarıcı parlatıcı koruyucu, uzun ömürlüdür. Bu ürünün kaliteli ambalajı, söz konusu cilanın kısa süre içinde işlevini yitirmesini önler. Makul boyutları sayesinde öne çıkan onarıcı, pek çok farklı alanda rahatlıkla muhafaza edilebilir. Dilerseniz siz de BeeWax 3 + 1 ahşap onarıcı parlatıcı koruyucu yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu, diğer kişilerin ürün hakkındaki fikirlerini öğrenmenize yardımcı olur. Eskimiş ahşap mobilyalarınızı göz alıcı bir hâle getirecek olan bu kaliteli onarıcıyı Trendyol üzerinden güvenli ve hızlı bir biçimde satın alabilirsiniz.