Beko Tm 5046 Cw Floral 2400 W Tost Makinesi

3.899 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.900 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.349 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.399 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Beko Tm 5046 Cw Floral 2400 W Tost Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eren Ticaret Antalya Satıcı Ünvanı: ABİDİN ERDEM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3013903924400019 Vergi Kimlik Numarası: 3430017965
    Bu ürün Eren Ticaret Antalya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genel Özellikler Güç 2400 W Izgara Özelliği Var Çıkarılabilir Plaka Var Isı Kademesi Adedi 5 Ürün Rengi Mor Pişirme Yüzeyi Aşınmaya karşı 7 kata kadar daha dayanıklı Quantech plakalar Kilitleme Mandalı Var Yağ Toplama Haznesi Var Dilim Kapasitesi 6 Diğer Plaka Kullanımı Çift Yönlü Gizli Menteşe Saklı menteşe sistemi Açma/Kapama Düğmesi Var

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 2001 Watt ve Üzeri
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Alüminyum
  • Renk Mor
  • Izgara Özelliği Var
  • Ekmek Dilim Kapasitesi 6+
  • Isı Ayarı 5 Kademeli
  • Plaka Kullanımı Çift Yönlü
  • Çıkarılabilir Plaka Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Priz Tipi C
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Beko Tm 5046 Cw Floral Tost Makinesi Leziz Tostlar

Mutfakta geçirilen vakti daha keyifli hale getirecek, pratik ve lezzetli tost deneyimi yaşamanızı sağlayacak Beko 5046 tost makinesi modeli, yüksek derecedeki teknolojinin eseri olarak dikkat çeker. Çıkarılabilir plaka, yüksek Watt değeri, 5 adet ısı kademesi, aşınmaya karşı dayanıklılık özelliği, Quantech plaka niteliği, yağ toplama haznesi fonksiyonu, kilitleme mandalı özelliği, çift yönlü gizli menteşe sistemi ve 6 adet dilim kapasitesi ile bir tost makinesinden daha fazlasını alabilmenize yardımcı olur. Beko Floral 8690842283987 tost makinesi ile kahvaltılarınızı daha keyifli hale getirebilir ve tek seferde çok sayıda tost pişirebilirsiniz. Beko tost makinesi modeli, granit malzemesiyle dayanıklı bir özellik gösterir ve uzun süren bir kullanım deneyimi yaşatır. Sağlıklı materyal içeren ürün, aynı zamanda kullanım sırasında çizilme ve yapışmaya karşı da dayanıklıdır. Böylece uzun bir uğraş gerektirmeden kolayca temizlenir.

  • 2400 Watt Güç Özelliği
  • 6 Adet Dilim Kapasitesi
  • Mor Renk

Beko Tm 5046 Cw Floral 2400 W Tost Makinesi 8690842283987 Kullanımı

Beko TM 5046 CW Floral 2400 W tost makinesi içeriği ve kapsamlı fonksiyonel özellikleri ile kullanıcılar tarafından beğeni toplar. Ürün modelinin 2400 W değerindeki enerjisi sayesinde hızla ısınır ve zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur. 5 adet ısı kademesine sahip olan Beko TM 5046 ürün modelinin bu özelliği sayesinde istediğiniz ısı derecesine göre tost pişirme deneyimini yaşayabilirsiniz. Çıkarılabilir plakaları sayesinde kolayca temizleyebilir ve zorlu yemek kalıntıları ile baş etmek zorunda kalmazsınız. Bunun yanı sıra üründe bulunan yağ toplama haznesi sayesinde temizleme işlemini daha pratik şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Aşınmaya karşı dayanıklı olan Quantech plakalar sayesinde uzun kullanım ömrüne sahip olabilirsiniz. Yağ toplama haznesi ile aynı zamanda daha ufak alanlar için daha kullanışlı bir nitelik içerir.

Beko Tm 5046 Cw Floral 2400 W Tost Makinesi 8690842283987 Özellikleri

Beko TM 5046 CW Floral 2400 W tost makinesi modeli, içerdiği fonksiyonel özellikler sayesinde pek çok kullanıcının tercihidir. Özellikle üründe bulunan çoklu dilim kapasitesi, kullanıcılar tarafından tercih sebebi olmuştur. Kilitleme mandalını bünyesinde bulunduran tost makinesi modeli, tek seferde 6 adet dilim kapasitesi sayesinde zamandan kazanmanızı sağlar ve kısa sürede çok sayıda tost pişirmenize yardımcı olur. Bunların yanı sıra ürünün 2400 Watt enerji değerindeki özelliği sayesinde mutfakta geçirilen vaktin daha da pratik olabilmesi mümkün olur. Hızlıca ısınan ve buna bağlı olarak pratik pişirim yapabilen makinenin çoklu kullanım alanı ve bu işlevsel özelliği bir araya geldiğinde kullanıcılar için oldukça ideal bir tercih haline gelir. Beko Floral tost makinesi modelinin ayrıcalıklı işlevleri sayesinde siz de sabahları hızla kahvaltı hazırlayabilir ve zamandan kazanabilirsiniz.

Beko TM 5046 Floral Tost Makinesi Yorumları

Beko TM 5046 CW Floral 2400 W tost makinesi yorumları incelendiğinde kullanıcıların tost makinesi modelinden son derece fayda gördüğünü söylemek mümkündür. Özellikle tost makinesi modelinin 5 kademeli ayarlanabilir ısı özelliğine sahip olması, kullanışlı bir özellik olarak belirtilmiştir. Bununla birlikte ürünün 2400 W enerji değerine sahip olması da tüketiciler tarafından beğeni toplamıştır. Bu özelliği ile hızla ısınan makinede pratik bir şekilde tost pişirebilir, aynı zamanda modelin 6 dilim kapasitesi sayesinde tek seferde çok sayıda pişirme işlemi yapabilirsiniz. Izgara özelliği ve çıkarılabilir plaka niteliğinin kullanıcılara kolaylıkla temizleme olanağı vermesi de TM 5046 C Floral tost makinesi modelini kullanışlı kılan niteliklerden biridir. Quantech özelliğine sahip olan plakalar ile aşınmadan temizlik yapmak daha pratik ve olanaklı hale gelir. Trendyol'da yer alan bu ürünü dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.