Beşler 50 kg Ekmeklik Un

729,90 TL
(14,60 TL / kg)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Beşler 50 kg Ekmeklik Un

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: IŞIKLAR TİCARET LTD ŞTİ Satıcı Ünvanı: IŞIKLAR İNŞAAT GIDA UNLU MAMULLER NAKLİYE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kars Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0468028725700010 Vergi Kimlik Numarası: 4680287257
    Bu ürün IŞIKLAR TİCARET LTD ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ekmeklik
Geri Bildirim Ver

Beşler 50 Kg Ekmeklik Un

Beşler 50 kg ekmeklik un 1070 ekonomik olmasıyla dikkat çeken bir üründür. Özellikle fırın, pastane ve gıda sektöründe işletmesi olanlar tarafından tercih edilmektedir. Kullanılacak olan unun kalitesi hamur işlerinde oldukça önemlidir. Beşler markası uzun yıllardan beri sektörde yer almakta olup tercih edilen bir ürün olarak bilinir. Günde tonlarca un üreten marka hem yurtiçi hem de yurt dışı ihracatları ile bilinmektedir.

 
  • Besleyici, vitaminli ve mineralli bir undur.
  • Ekonomik olmasıyla uzun zaman kullanabilirsiniz.
  • Ekmek, börek ve pasta yapımında kullanılır.

Beşler 50 Kg Ekmeklik Un Özellikleri

Beşler 50 Kg Ekmeklik Un Özellikleri

Eğer yapacağınız ekmeklerde, böreklerde, yufkalarda ya da diğer diğer gıdalarda tam bir sonuca ulaşmak isterseniz Beşler unu tercih edebilirsiniz. Beşler 50 kg ekmeklik un özellikleri içinde birçok önemli ayrıntıdan bahsetmek mümkündür. Buğday unu lifli bir üründür. O yüzden doyurucudur ve tokluk hissi verir. Sindirim sistemine fayda sağlamaktadır. Metabolizmanızı hızlandırır ve böylelikle kilo vermenize fayda sağlar. Buğday unu kalp ve damar hastalıklarının oluşma riskini en aza indirgemektedir. Aynı zamanda diyabet hastalığına yakalanma riskini de azaltabilirsiniz. Buğday unu içinde bulunan E vitamini göz hastalıklarının önlenmesinde fayda sağlar. İçeriğindeki selenyum ve çinko cildin beslenmesine fayda sağlamaktadır. Cildinizin parlak, canlı ve sağlıklı görünmesi için buğday ununu tercih etmelisiniz. Unun içinde bulunan çinko ayrıca saçların canlı olmasına da katkıda bulunmaktadır.

 

Beşler 50 Kg Ekmeklik Un Kullanımı ve Yorumları

Beşler 50 Kg Ekmeklik Un Kullanımı ve Yorumları

Temel ihtiyaçlar arasında unun önemi oldukça fazladır. Evlerinizde unun eksik olması birçok güzel yiyeceği pişirmenize engeldir. Sadece hamur işlerinde değil bazı çorba ve yemeklerde de un kullanılır. O yüzden mutfaklarda un mutlaka olmalıdır. Tercih edeceğiniz unun da vitaminli ve sağlığa faydalı olmasına dikkat etmelisiniz. Beşler markası farklı gramajlarda un üretmektedir. İhtiyacınıza uygun olanı alıp kullanabilirsiniz. 50 kg olan türü un tüketimi fazla olan kişiler tarafından tercih edilir. Ununuzu kuru ve serin yerde muhafaza etmelisiniz. Rutubetli ve sıcak olan yerlerde saklamamalısınız. Uzun süreli kullanım için bu oldukça önemlidir. İçerisine ıslak kaşık, kap ya da ıslak nesneler bırakmayınız. Bu durum unun topaklaşmasına neden olacaktır. Fazla sıcak ortamlarda saklanan unlar ise böceklenme yapabilir. Beşler ekmeklik un yorum incelendiğinde ürünün ekonomik ve taze olarak kişilere iletildiği görülür. Özel amaçlı buğday unu olarak üretildiği için birçok hamur işi ürününde kullanılır. Buğday unu beyaz una göre daha faydalıdır. Vitamin ve minerallere sahiptir. Beşler ekmeklik un, ürünü besleyici ve vitaminli olmasıyla bilinmektedir. Evlerde ve iş yerlerinde bu unu kullanabilir ve verimli sonuçlar alabilirsiniz. Unun kalitesiz olması istenilen verimi size sunamayabilir.

 

Beşler 50 Kg Ekmeklik Un Fiyatı

Beşler 50 Kg Ekmeklik Un Fiyatı

Beşler un Helal ve Kosher belgelerine sahiptir. ISO 9001:2015 Kalite Yönetim sistemleri belgelidir. Ayrıca ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim sistemleri, BRCGS Global Gıda Güvenliği Yönetim sistemleri belgelerini de almıştır. Laboratuvarlarda testlerden geçirilerek satışa sunulur. Hammadde depolarında temiz ortamlarda saklanarak yurt içi ve yurt dışına gönderilir. Beşler ekmeklik un fiyat incelendiğinde yine ekonomik olduğu görülür. 50 kilogram olan bu unu alarak uzun süre kullanabilirsiniz. Sofralarınızda lezzetli ekmekler, poğaçalar, börekler, kekler yapabilirsiniz. Sevdikleriniz ve misafirleriniz için ikramlıklar hazırlayabilirsiniz. Sağlıklı bir şekilde beslenerek vücudunuz için faydalı olan birçok minerali undan temin edebilirsiniz. Beşler un fiyatı Trendyol’da detayları ile birlikte yer alıyor. Dilerseniz bu ürünü hızlı ve pratik bir şekilde sipariş edebilirsiniz.