Big Babol Çilek Aromalı Sakız 6 Lı 25 gr (18 Adet)

210 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
215 TL190 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Big Babol Çilek Aromalı Sakız 6 Lı 25 gr (18 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: fresh in city Satıcı Ünvanı: YAVUZ ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0890845023
    Bu ürün fresh in city tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Big Babol Çilek Aromalı 6 Lı 25 Gr (18 Adet)Bu lezzetli sakız 1990’lı yıllardan bu yana raflarda yer alan Big Babol, Türkiye’de balonlu sakızın adı oldu. tekli ambalajlarda, farklı lezzet ve formda en güzel tatları sunan Big Babol, sadece Türkiye’de değil Avrupa, Ortadoğu, Kafkasya, Orta Asya, Hindistan ve Uzakdoğu coğrafyalarında da çocukların vazgeçemediği balonlu sakız fenomenlerinden birisidir. ?Vazgeçilemeyen Balonlu Sakız
Geri Bildirim Ver

Big Babol Çilek Aromalı Sakız 6’lı 25 gr (18 Adet)

Gün içerisinde ağzı ferahlatacak, kötü nefesi giderecek ya da tatlı isteğini hızlı bir şekilde alacak sakıza ihtiyaç durulması son derece olağandır. Özellikle ağır yemeklerden sonra hissedilen hazımsızlığı gidermesi ve sindirimi kolaylaştırması için sıklıkla ihtiyaç duyulur. Pek çok türü ve aroması bulunan sakızların ya da diğer adıyla cikletlerin meyve aromalı olanları da oldukça rağbet görür. Hafif ekşimsi tadı ile iç baymayan doğal çilek meyvesi, sakızlara hoş bir aroma katar. Sadece tatlı isteğini gideren bir atıştırmalık olarak değil vücuda sağladığı faydaları ile de öne çıkan bir üründür. Big Babol çilek aromalı sakız 6’lı 25 gr, sunduğu eşsiz çilek aroması lezzeti ile müşteriler tarafından beğeni toplar sevilerek tüketilir.

  • Steril paketleme şekli
  • Düşük kalorili tatlı atıştırmalık türü
  • Enfes çilek aroması

Lezzetli Big Babol Çilek Aromalı Sakız Özellikleri

Lezzetli Big Babol Çilek Aromalı Sakız Özellikleri

Aromalı sakız sevenlerin tercihi olan Big Babol sakızın tanesi net 25 gramdır. Altılı paket içerisinde yer alan sakızların her biri ayrı ve eşit boyutlardaki kılıf içerisinde bulunur. Big Babol çilek aromalı sakız, ağaçların doğal yollarla ürettiği reçine adı verilen bileşen ile üretilir. Reçine içerisine sakız yapımında kullanılan nişasta eklenir ve harmanlanır. Hamur haline gelen karışımın içerisine yapay tatlandırıcılar yerine mevsiminde toplanan çileklerin özütleri ilave edilir. Aynı zamanda çilek özütleri yeteri oranda aroma sağladığından dolayı ekstra bir tatlandırıcı ya da aroma katılmasına gerek kalmaz. Bu şekilde ortaya çıkan sakız, makineler yardımıyla eşit parçalara kesilir. Ürünün buzdolabında bekletilmesi halinde sert ve çiğnenmesi zor bir hal alır. Tekrardan yumuşaması için bir süre beklenmesi gerekir. Yemeklerden sonra çiğnenmesi hazımsızlığı azaltarak sindirimi kolaylaştırır.

Big Babol Çilek Aromalı Sakız Faydaları

Big Babol Çilek Aromalı Sakız Faydaları

Big Babol çilekli sakız, 5 ila 10 kalori arasında, düşük kalorili bir atıştırmalık türüdür. İştah azaltıcı bir etki de gösterdiğinden dolayı özellikle diyet ve perhizlerde tatlı niyetine sıklıkla tercih edilir. İnsan vücuduna sağladığı bir diğer önemli faydası ise; konsantrasyonu arttırmasıdır. Bu sayede gün içinde yaşanan gerginlikleri ya da stresleri hafifletmenin basit bir yoludur. Ağız kas hareketlerini çalıştırdığından dolayı dikkat dağınıklığına da olumlu yönde etki eder. Sakız çiğnemek beyindeki kan dolaşımını iyileştirir ve hızlandırır. Damarlardan beyne giden kan akımını %25 oranında arttırır. Tadı beyindeki hafıza mekanizmasını etkilediğinden unutkanlıklara iyi gelir. Ferah bir nefes sağladığı gibi ağızdaki tükürük salgısını da arttırarak plak ve leke oluşumunu engeller, olan lekeleri azaltır, diş minesinde oluşan mineral bozukluklarını onarır ve ağız yoluyla bakteri alınmasının önüne geçer.

Bütçenize Uygun Big Babol Çilek Aromalı Sakız Fiyatı

Bütçenize Uygun Big Babol Çilek Aromalı Sakız Fiyatı

Big Babol çilek aromalı sakız 6’lı 25 gr fiyatı ürünün özellikleri göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Bir paket içerisinde altı adet çilek aromalı sakız bulunur. Bir kutu içerisinde ise ayrı ayrı ambalajlarda yer alan on sekiz adet sakız paketi bulunur. Bu muhafaza şekli sayesinde sıcak yaz aylarında herhangi bir erime ve bunun doğal sonucu olarak sakızların birbirine yapışması gibi bir problem ile karşılaşmanız mümkün olmaz. Her ihtimale karşılık kuru ve serin bir yerde muhafaza etmeniz önerilir. Çilek aromalı sakız, çiğnemeye başladığınız andan itibaren fazla kalorili tatlı tüketmenize gerek kalmadan ve buna ihtiyaç duymadan tatlı zevkinizi üst noktalara taşır. Aynı zamanda ağzınızı ferahlatacak olan bir atıştırmalık türüdür. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Big Babol çilek aromalı sakız 6’lı 25 gr yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Bu lezzetli çilek aromalı sakız atıştırmalığına Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.