Bilişim Aksesuar Xiaomi Poco X3 Pro Ekranı Tam Kaplayan Hayalet Ekran Koruyucu Kırılmaz Cam

199 TL

Ürün Bilgileri

Bilişim Aksesuar Xiaomi Poco X3 Pro Ekranı Tam Kaplayan Hayalet Ekran Koruyucu Kırılmaz Cam

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bilişim Aksesuar Satıcı Ünvanı: ŞAHİN ELMACI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3320235411
    Bu ürün Bilişim Aksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Privacy Temperli Ekran Koruyucu Privacy özelliği sayesinde cihazınızın ekranını istenmeyen gözlerden uzak tutarsınız Cihazınızın ekranının kırılmaya ve çiziklere karşı mükemmel korur Pürüzsüz ve hassas yüzey Yeni güncelleme ile gerçek tam ekran koruma 9H darbe emici özelliği ile etkin dayanıklılık Kararlı yüzeyi ile parmak izlerine karşı dirençli Harika inceliği sayesinde 1-1 uyum

Ürün Özellikleri

  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Bilişim Aksesuar Xiaomi Poco X3 Pro Ekranı Tam Kaplayan Hayalet Ekran Koruyucu Kırılmaz Cam

Cep telefon kullanımını kolaylaştıran dokunmatik ekranlar yapılan işlemleri hızlandırır. Tüm dokunuşları algılayan ekranlar hassas bir yapıya sahiptir. Ekranda oluşabilecek hasarların sonucunda telefonlar kullanılamaz hale gelebilir. Kırıkların ve çiziklerin oluşmasını engellemek için dayanıklı tasarıma sahip ekran koruyucular kullanılır. Bilişim Aksesuar Xiaomi Poco X3 Pro ekranı tam kaplayan hayalet ekran koruyucu kırılmaz cam darbe emici özelliği ile öne çıkar. İnce tasarımı telefon üzerinde çerçevesiz ekran görünümü yaratır. Hafif dokunuşların tamamını kolay bir şekilde algılar. Bu sayede herhangi bir sorun oluşmadan telefon ekranını kullanmaya devam edebilirsiniz. Koruma özelliğine sahip kırılmaz cam oluşabilecek çiziklerin önüne geçer. Privacy yüzey tasarımına sahiptir. Dayanıklı sağlam camdan üretilir. Uzun süreli kullanım ömrü sunan hayalet camı kullanarak telefon ekranınızı koruyabilirsiniz.

  • İnce tasarım
  • Kırılmaz cam
  • Hayalet ekran

Bilişim Aksesuar Xiaomi Poco Ekran Koruyucu Özellikleri

Bilişim Aksesuar Xiaomi Poco Ekran Koruyucu Özellikleri

Cep telefonları iletişim kurma, mesajlaşma ve internet bağlantısı için kullanılan teknolojik cihazlardır. Yeni nesil dokunmatik ekran tasarımları kullanım kolaylığı sağlar. Dokunmatik ekranlar gerçekleştirilen işlemlerin hızını artırır. Kullanışlı dokunmatik ekranların kırılmalarını önlemek için koruyucu kırılmaz camlar bulunur. Bilişim Aksesuar kırılmaz cam tasarımları dayanıklı yapıya sahip özel malzemelerden üretilir. Temperleme işlemi ile cam yaprak halini alacak kadar ısıtma ve soğutma işlemlerinden geçer. Bu sayede telefon yüzeyinde yokmuş hissi yaratan ürünü tercih edebilirsiniz. İnce ve zarif tasarımı telefon yüzeyine uyum sağlar. Xiaomi Poco X3 telefon boyutlarına uygun olarak üretilir. Telefon ekranının tamamını kaplar. Darbe emici özelliği sayesinde kırılmaların ve çizilmelerin önüne geçerek telefon kullanım ömrünü uzatır. Üretiminde kullanılan malzeme ve özelliklerine göre fiyat belirlenir. Kırılmaz camı uzun süreli kullanım ömrü için tercih edebilirsiniz.

Bilişim Aksesuar Xiaomi Poco Ekran Koruyucu Avantajları

Bilişim Aksesuar Xiaomi Poco Ekran Koruyucu Avantajları

Bilişim Aksesuar Xiaomi Poco X3 Pro ekranı tam kaplayan hayalet ekran koruyucu kırılmaz cam fiyatı ürün özellikleri ve yapımında kullanılan malzeme kalitesine göre belirlenir. Privacy yüzey tasarımına sahip ürün, telefon gizliliğini korur. Telefona ön taraftan bakıldığında normal görüntü sağlarken yan taraftan bakıldığında karanlık görüntü oluşur. Bu sayede etrafınızda bulunan insanların telefon ekranınızı görmemeleri için ürünü kullanabilirsiniz. Kolay temizlenebilen tasarımı parmak izi oluşumunu engeller. İnce tasarımı telefon yüzeyini tamamen kaplar. Telefonun yan taraflarının çizilmelerinin önüne geçer. Yeni güncellenen 9H özelliği ile darbe emici özelliğe sahiptir. Oluşabilecek kaza anlarında cihazı korur. Dayanıklı cam tasarımı telefon kullanım ömrünü uzatır. Xiaomi Poco X3 Pro cihazı ile uyumlu olarak çalışır. Hassas ve ince dokunuşların tamamını algılar. Kullanım kolaylığı sağlayan ürünü telefonunuz için satın alabilirsiniz.

Bilişim Aksesuar Xiaomi Poco Ekran Koruyucu Fiyatları

Bilişim Aksesuar Xiaomi Poco Ekran Koruyucu Fiyatları

Kırılmaz cam, telefon yüzeyini korumak için özel olarak üretilir. Sağlamlaştırılmış cam temperleme işleminden geçer. Yaprak kadar ince hale gelene kadar cam ısıtılır. Cam üzerine privacy işlemi uygulanır. Bu işlem sayesinde telefona yandan bakıldığında ekrandaki işlemlerin gözükmesini engeller. Sadece önden bakıldığında net bir şekilde görüntü görülür. Bu özellik sayesinde bilgilerinizi gizli tutabilirsiniz. Darbelere karşı dayanıklı tasarımı çizilmelerin ve kırılmaların önüne geçer. Telefon kullanım ömrünü uzatan hayalet cam telefonu korur. Pürüzsüz ve hassas yüzeye sahiptir. İnce dokunuşların tamamını algılar. Xiaomi Poco telefon boyutlarına uyumlu olarak hazırlanır. Temizlenmiş telefon yüzeyinin üzerine yapıştırılan ürün kullanım kolaylığı sağlar. Telefon yüzeyinde oluşabilecek hasarları engelleyen Bilişim Aksesuar Xiaomi Poco X3 Pro ekranı tam kaplayan hayalet ekran koruyucu kırılmaz cam yorumlarına ve özelliklerine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.