Billur Tuz Plastik Tuzluklu 500 G

41,13 TL
(82,26 TL / kg)
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
42,50 TL
4 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
49,95 TL
Kurumsal Fatura
24,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Billur Tuz Plastik Tuzluklu 500 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özhan Market Satıcı Ünvanı: ÖZTANER GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0706003079400017 Vergi Kimlik Numarası: 7060030794
    Bu ürün Özhan Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BİLLUR TUZ 500 G
Geri Bildirim Ver

Billur Tuz Tuzluklu 500 gr

Ağzının tadını bilen müşterilerin sofralarının vazgeçilmez ürünlerinden biri olan Billur tuz, birbirinden farklı gramajlarıyla tercih edilir. Marka tarafından üretilerek satışa sunulan 500 gr seçeneği, uygun ve avantajlı fiyatlarla tercih sebebidir. Bünyesinde barındırdığı sağlıklı bileşenleri sayesinde sık sık tercih edilen Billur tuz 500 gr çeşitleri, büyük ilgi görür. Müşterilerin istek ve beklentileri kapsamında plastik kabı olan paketlerde hazırlanarak satışa sunulan ürün, sağlıklı yapısıyla öne çıkar. İnsan vücudunun ihtiyacı olan besin değerlerini bünyesinde barındıran Billur marka, plastik kabı ile çokça tercih edilir. Söz konusu ürün, hijyenik ve steril ortamlarda rafine edilmiş deniz tuzuna vücudun ihtiyacını karşılamak için gerekli olan iyotu ilave ederek üretilir. Bu kapsamda müşterilerin ihtiyaç ve beklentileri dikkate alınarak hazırlanan paketler çokça ilgi görür.

  • Karton tuzluklu
  • Besleyici
  • Ayarlanabilir kapak

Sağlıklı ve Besleyici Billur Tuz 500 Gr

Sağlıklı ve Besleyici Billur Tuz 500 Gr

Rafine edilen deniz tuzuna insan sağlığı için gerekli olan iyot miktarı ilave edilerek üretilen ve kabı olan paketlerde müşteriler için satışa sunulur ve kullanışlı yapısıyla çokça tercih edilir. Serin, kuru ve rutubetsiz ortamlarda ağzı kapalı halde muhafaza edilmesi tavsiye edilen Billur tuz tuzluklu 500 gr yorumları müşteriler için tercih sebebi olur. Ürün hakkında detaylı bilgi edinmek isteyen müşteriler tecrübelerini paylaşanlar sayesinde bilgi edinme imkanı bulur. Steril ve hijyenik ortamlarda üretilerek müşterilerin beğenisine sunulan ürün, vücudun fonksiyonlarını devam ettirebilmesi için önem arz eder. İnsan vücudu için besleyici yapısıyla öne çıkan ürün, protein, yağ, karbonhidratlar ve su değerlerini dengelemeye yardımcı olur. Öte yandan bünyesinde barındırdığı kalsiyum, fosfor, sodyum, klorür, potasyum, kükürt, magnezyum gibi iyonlar sayesinde vücuda faydalıdır ve müşteriler tarafından çokça tercih edilir.

Kullanışlı Paket Seçeneğiyle Billur Tuzları

Kullanışlı Paket Seçeneğiyle Billur Tuzları

Ürün, bünyesinde barındırdığı sodyum, klorür, potasyum ve kalsiyum iyonları sayesinde vücudun elektrolit dengesini sağlamaya yardımcı olur. Bu kapsamda damak tadına ve sağlığına dikkat eden müşterilerin vazgeçilmezleri arasında başta gelen Billur tuz tuzluklu 500 gr paketiyle tercih edilir. İnsan vücuduna faydalı olduğu bilinen saf tuz yüzde 40 oranında sodyum ve yüzde 60 oranında da klorür içerir. Bu kapsamda insan vücudunda eksilen sodyum ve klorür ihtiyacının büyük bir kısmını karşılamayı başarır ve sofraların vazgeçilmezleri arasında yer alır. Böylece lezzetli ve besleyici yapısıyla müşteriler tarafından çokça tercih edilen Billur marka, lezzetli ve sağlıklı seçenekler arasında yer alır. Sofraların vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alır ve siz de yemeklerinizi mükemmel hale getirebilirsiniz. 500 gr paket seçeneği sayesinde de avantajlı alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

Uygun ve İndirimli Billur Tuz Fiyatları

Uygun ve İndirimli Billur Tuz Fiyatları

Müşterilerin beklentileri ve istekleri doğrultusunda üretim yapan Billur marka, uygun ve avantajlı fiyat seçenekleriyle sık sık tercih edilir. Bünyesinde barındırdığı mineraller müşterilerin ilgisini çekmeyi başaran markanın ürünleri, fiyatlarıyla ilgi görür. Billur tuz fiyat değeri belirlenirken ürünün paket gramajları göz önünde bulundurulur. Böylece müşterilerin özellikler dikkate alınarak farklı paketlerle satışa sunulan ürün, 500 gr çeşidiyle büyük ilgi görür. İnsan sağlığı açısından besleyici olan bu ürün, endüstriyel olarak da vazgeçilmezdir. Ayrıca vücudun ihtiyacı olan mineralleri bünyesinde barındırırken besleyici sodyum ve klorür değerleriyle müşterilerin tercih sebebi olur. Steril ve hijyenik ortamlarda üretilmesinin yanı sıra sağlıklı ve vitamin değerlerini besleyici yapısıyla da dikkatleri çekmeyi başaran Billur tuz 500 gr fiyat avantajlarıyla da müşterilerin tercihleri olmayı başarır. Söz konusu ürünü avantajlı fiyatlarla Trendyol’dan satın alabilirsiniz.