BioBellinda 4 Adet Ultra Konsantre Çamaşır Beyazlatıcı 3x

362 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BioBellinda 4 Adet Ultra Konsantre Çamaşır Beyazlatıcı 3x

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Laila Natural Center Satıcı Ünvanı: İLKNUR GİRİŞEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3961154230
    Bu ürün Laila Natural Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beyazlığını yitirmiş ve zamanla grileşen çamaşırlarınızı ilk günkü haliyle korumak zor bir iştir. Bembeyaz çamaşırlar çoğu kadının hassas olduğu bir konudur. Severek aldığınız kıyafetlerinizin rengini korumak ve yıpratmadan temizliğini yapmak için fazladan harcanan zaman ve emek birçok kadının ortak sıkıntısı. Çamaşır beyazlatmada kullanılan BioBellinda Ultra Çamaşır Beyazlatıcı bu konuda imdadınıza yetişir. Çamaşır beyazlatıcıyla artık sararan ve grileşen çamaşırlara "elveda" diyebilirsiniz. BioBellinda 3x Çamaşır beyazlatıcı, özel formülü ile çamaşırlarınıza zarar vermeden temizliğini yapar. Zahmetsizce Bembeyaz Çamaşırlar Beyaz çamaşırlarınızda ve ağartma istediğiniz yerlerde, kaynar suyla birlikte istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz. Çamaşırlarınızı ıslatacak miktarda kaynar suya bir kapak BioBellinda Ultra Çamaşır Beyazlatıcı’yı koyun ve 10 dakika bekletin. Bu süreden fazla bekletme yapmayın. Daha sonra elde veya makinede dilediğiniz gibi yıkama yapabilirsiniz. Ürünü çamaşırlarınıza doğrudan dökmeyin. Demlik ve metal mutfak ürünlerinde kullanırken de kaynatma yöntemini deneyebilirsiniz. BioBellinda Ultra Konsantre Çamaşır Beyazlatıcı'yı avantajlı kargo fırsatıyla hemen satın alın!

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Form Toz
  • Hacim 750 - 1000 ml
Geri Bildirim Ver

BioBellinda Ultra Konsantre Çamaşır Beyazlatıcı 3x

Çamaşır deterjanları son derece dikkat edilmesi gereken önemli ürünlerdir. Bu nedenle hangi ürünü kullandığı mutlaka bilinmesi gerekir. Kişilerin tercihlerine yön verdiği ve son derece keyifli ürünler ile standart bir çamaşır yıkandığı görülmektedir. Çamaşırlarınız ten ile temas eden ürünlerdir. Çamaşırlar üzerindeki etkileri bilinen ve TYC00124425024 gibi sağlığa uygun ürünlerin kullanımına özen gösterilmesi gerekmektedir. Kimyasal oranı yüksek ürünlerin çamaşır temizliğinde kullanılması son derece riskli bir durum olacaktır. Çamaşır deterjanları kıyafetler aracılığı ile tene ulaşmakta ve bu şekilde bağışıklık sistemi ve kana karışmaktadır. Kimyasal oranı fazla olan bir deterjan bu etkileşim ile alerjik hastalıklara davetiye çıkarmaktadır. Ultra konsantre çamaşır beyazlatıcı kullanımlarında marka güvenliği son derece önemli bir düzeydedir. Her terlemede çamaşırınızdaki kimyasal artıkları teninize işleyerek birçok belirli ve belirsiz hastalıkları BioBellinda deterjanları kullanıcılarında görülmemektedir. Bu nedenle markasına güvendiğiniz ürünleri mutlaka çamaşırlarınızda kullanmanız gerekir.

  • Çamaşırlarda Eşsiz Fark
  • Her Evin Vazgeçilmezi
  • Ultra Temizlik ile Ayrıcalıklar

Yaşam Alanlarında BioBellinda Ultra Konsantre Çamaşır Beyazlatıcı 3x TYC00124425024 Kolaylığı

Yaşam Alanlarında BioBellinda Ultra Konsantre Çamaşır Beyazlatıcı 3x TYC00124425024 Kolaylığı

Kişilerin beyazlatıcı tercihleri tül ve perdeler için ise BioBellinda tam bu konu için uygunluk gösteren ürünler listesindedir. Kullanıcıların bu ürünü yaygın bir şekilde kullanıldığı görülmektedir. BioBellinda 3x çamaşır beyazlatıcı ürün kapasitesi olarak beyazlatıcı etkisi oldukça fazla olması sebebiyle son derece hassas ürünlerde bile ultra etkinlik ile kişilerin istekleri doğrultusunda çamaşırları beyazlatmaktadır. BioBellinda ultra konsantre çamaşır beyazlatıcı ulaşım olarak oldukça benzer ürünler ile bağlantılı ve son derece kaliteli ürünler olarak da sektörde yerini korumaktadır. Çamaşırların beyazlatma süreçleri sağlıklı adımlar ile gerçekleşmektedir. Birçok farklı marka gibi kimyasal içerikleri yerine doğal özlerden elde edilen karışımların bu ürün içinde yer aldığı ürün detaylarında saptanmaktadır.

Temizlikte Altın Kural BioBellinda Ultra Konsantre Çamaşır Beyazlatıcı 3x TYC00124425024

Temizlikte Altın Kural BioBellinda Ultra Konsantre Çamaşır Beyazlatıcı 3x TYC00124425024

Temizlik herkes için ortak bir görüştür. Ancak temizlik yaparken sağlık için ne kadar uygun bir temizlik yapıldığını da belirlememiz gerekmektedir. BioBellinda ultra konsantre çamaşır beyazlatıcı 3x kullanımı kişilerin etkin bir şekilde kullandıkları ve son derece hassas ürünler bile memnuniyet düzeyi yüksek olan bu ürün ile bilhassa kadınların göz bebeği niteliği taşımaktadır. Marka değeri oldukça yüksek olan bu ürün ile ilgili kullanıcı yorumlarında memnuniyetler gözlemlendiğinde son derece tercih edilebilir bir ürün olduğu netleşmektedir. BioBellinda ultra konsantre çamaşır beyazlatıcı 3x içeriği gereği tüm evlerde yer edinebilecek bir içeren olduğu görülmektedir. Aşırı kimyasal bir madde içeriğinde yer almadığı ise tüm ürün detaylarında kullanıcılarına sunulmaktadır.

BioBellinda Ultra Konsantre Çamaşır Beyazlatıcı 3x TYC00124425024 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

BioBellinda Ultra Konsantre Çamaşır Beyazlatıcı 3x TYC00124425024 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Marka olarak evlerde kullanılan ve yaygın bir kullanım ağına sahip olan çamaşır beyazlatıcıları için oldukça önemli bir detaydır. BioBellinda ultra konsantre çamaşır beyazlatıcı 3x ile kişilerin beyazları üzerinde etkilerinin ne denli yüksek olduğu kullanıcı yorumlarından da görülmektedir. Kullanıcıların tercihlerine uygun ürünler ile kişilere bilgi ve deneyimlerini aktardıkları platformlarda BioBellinda ultra konsantre çamaşır beyazlatıcı 3x yorumları gözlemlendiğinde son derece keyifli ürünler oldukları ve beyazlatma oranı oldukça yüksek oldukları da bilinmektedir. Beyaz çamaşırlar herkes için en beğenilen ürünler olarak bilinmektedir. Bu sebeple kişilerin tercihlerine uygun yorumları tüm detayları ile okumak yeni kullanıcılar için bir tercih olmaktadır. BioBellinda ürünleri çamaşır dostu içeriklere sahiptir. Kullanıcıların en önem verdiği konular ise, kumaş yapısına hassas yaklaşan ürünlerdir. Dilerseniz Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.