BioBellinda Çamaşır Yumuşatıcı Ultra Konsantre Bütün Renklere Uygundur

125 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BioBellinda Çamaşır Yumuşatıcı Ultra Konsantre Bütün Renklere Uygundur

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MESKA TİCARET Satıcı Ünvanı: AHMET MESİH KABA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4841191266
    Bu ürün MESKA TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çamaşır yumuşatıcısı, giysilerinin dokusunu korur ve parlaklık verir. BioBellinda Ultra Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı, uzun süre kalıcı parfümsü dokusu sayesinde çamaşırlarınızda uzun süreli bir ferahlık sağlar. Az miktarda kullanım ile büyük bir etki sağlayan BioBellinda Ultra Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı ürünü sayesinde hem yumuşak hem de uzun süre güzel kokan çamaşırlar elde edebilirsiniz. Uzun Süre Kalıcı Ferahlık BioBellinda Ultra Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı, formülünde bulunan uzun süre boyunca etkili mikro kapsül teknolojisi sayesinde çamaşırlarınızda haftalarca sürecek hoş ve ferah bir koku etkisi bırakır. Ultra kalıcı parfüm molekülleri sayesinde ilk günkü gibi temiz bir koku ve ipeksi dokunuş hissettirir. BioBellinda Ultra Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı ile yıkamalarında tüm çamaşırlarınızın istediğiniz yumuşaklığı kazandığını fark edeceksiniz. Bitkisel bazlı formülü ve içeriğindeki geliştirilmiş formüller sayesinde çamaşırlarınızdaki ferahlık hissi haftalar boyunca artacak. Yumuşak, İpeksi Çamaşırlar BioBellinda Ultra Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı'nı makinenizin yumuşatıcı gözüne 1,5 kapak ölçüsünde olacak şekilde ekleyerek kullanabilirsiniz. Çamaşırlarınızdaki kumaş dokularının yıpranmasına sebep olmaz ve suyun sertliğini gidererek dokuları yumuşatmaya yardım eder. Uzun vadede kıyafetlerin yıpranmasını engelleme özelliği de bulunan BioBellinda Ultra Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı'nı, seçeneği ile satın alabilirsiniz. BioBellinda Ultra Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı'nı hemen denemek ve çamaşırlarınızda ferahlatıcı temizlik sağlamak için avantajlı kargo fırsatından hemen faydalanabilirsiniz! Kapak ambalajının açılması halinde iade kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 500 - 750 ml
  • Çeşit Konsantre
Geri Bildirim Ver