Birkenstock Arızona Eva

1.988 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 38
Beden Tablosu
36
37
38
39
40
41
43
44
45
46
42
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
1.899 TL

Ürün Bilgileri

Birkenstock Arızona Eva

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Marca Spor Satıcı Ünvanı: MARCASPOR MAĞAZACILIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612099881500001 Vergi Kimlik Numarası: 6120998815
    Bu ürün Marca Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ARIZONA EVA

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Birkenstock 01019120 Arizona Eva

Birkenstock Arizona Eva yeşil terlik evinizdeki konforu her yere taşır. Son derece yumuşaktır. Modern tarzda tasarlanmıştır. Şık olmakla beraber kullanımı kolaydır. Ayak tabanına mükemmel uyum sağlar. Her kıyafet ile uyumludur. Farklı parçalar ve aksesuarlarla birlikte kullanılması mümkündür. Eğlence dolu hareketli geçen günlerde kullanıldığında yoğun tempoya rağmen ayakta ağrı yapmaz. Moda trendlerini yakından takip edenler için harika bir seçimdir. Açık model tasarımı sayesinde ısınma ve terleme yapmaz. Ayak sağlığının korunmasına katkıda bulunan nitelikli terlik modellerinin başında gelir. Şık tasarımına ek olarak kullanımı pratiktir. Birkenstock Arizona Eva yeşil terlik ergonomik taban yapısı ile gün içinde esneklik sağlar.

  • Maksimum konfor sağlar.
  • Kaymaz taban özelliğine sahiptir.
  • Yumuşak ve rahat bir dokusu vardır.

Birkenstock Arizona Yeşil Terliğin Üretim Malzemesi Nedir?

Birkenstock Arizona Yeşil Terliğin Üretim Malzemesi Nedir?

Birkenstock Arizona Eva yeşil terliğin hafif ve rahat bir yapısı vardır. Hassas ayak yapısına sahip kişiler için idealdir. Çıplak ayakla ya da çorapla giyilmesi sorun teşkil etmez. Her iki durumda da beklenen konforu sağlar. Üretim malzemeleri sağlığa zararlı değildir. Farklı yaş grupları için kullanımı uygundur. Açık bir model olduğundan ayak sağlığı için gerekli ortamı oluşturur. Üst düzey kalitesi ile uzun süre kullanılabilir. Üretiminde kullanılan iç ve dış materyaller yüksek kaliteye sahiptir. Hava koşullarından dolayı form değişikliğine uğramaz. Islak zeminde dâhi kaymaz. Islakken de giyilip çıkarılması kolaydır. Oldukça kullanışlı olan Birkenstock Arizona Eva yeşil terlik özellikle ayak sağlığı ile ilgili hassasiyetleri olan kişiler için oldukça avantajlıdır. Bu terlikle attığınız her adımda kendinizi güvende hissedersiniz.

Birkenstock Arizona Eva Yeşil Terliğin Kalıbı ve Taban Yapısı Nasıldır?

Birkenstock Arizona Eva Yeşil Terliğin Kalıbı ve Taban Yapısı Nasıldır?

Birkenstock Arizona Eva yeşil terliğin tabanı düz ve kaymazdır. Ürünün kalıbı ayak numarası standartları ile aynıdır. Ayak numaranızdan daha büyük veya küçük almamanız tavsiye edilir. Kullanım sırasında yapısında herhangi bir şekilde esneme veya genişleme olmaz. 36,37,38,39,40 ve 41 numara ayak ölçülerine sahip kişiler için farklı seçenekleri mevcuttur. Vücut ağırlığınızı kolayca taşıyan terliğin tabanı yürürken benzersiz bir his uyandırır. Birkenstock Arizona Eva yeşil terlik her zaman dengede durmayı sağlayarak meydana gelebilecek ayak deformasyonlarının önüne geçer. Uzun süreli kullanımda tahriş veya kızarıklık gibi sorunlar oluşturmaz. Sağladığı maksimum konforun yanında ayakların korunmasına yardımcı olur. Esnek taban yapısı bilek burkulmasının önüne geçer. Sert darbelere karşı koruma sağlar. Yürüdüğünüzde ayak tabanınız yüzeye yayılır ve rahat hissetmenizi sağlar. Birkenstock Arizona Eva yeşil fiyatı oldukça uygundur.

Birkenstock Arizona Eva Yeşil Terlik Hangi Ortamlarda Kullanılabilir?

Birkenstock Arizona Eva Yeşil Terlik Hangi Ortamlarda Kullanılabilir?

Birkenstock Arizona Eva günlük yaşantıda hemen hemen her ortamda kullanılabilecek bir terlik modelidir. Ev, alışveriş bahçe ve havuz kenarı gibi farklı ortamlar için kullanıma elverişlidir. Pratik kullanımı sayesinde her ortama kolayca uyum sağlamanızı ve keyifli bir gün geçirmenizi sağlar. Yeşil renkli ürün trend moda renklerine uygundur. Soft veya iddialı renklerden oluşan giyim kombinleri ile uyumludur. Rengi göz alıcı ve gösterişlidir. İki kemere sahip olan ürün ayaklarınızın hava ile temas etmesini sağlar ve koku oluşumu yapmaz. Terliğin iki kemeri de ayarlanabilir özelliktedir. Ayak şeklinize göre ayarlamanız mümkündür. Birkenstock Arizona Eva yeşil yorumlarından terliğin kullanıcıların beğenisini kazandığını görmek mümkündür. Ürün sıcak ve ıslak ortamlarda kalitesini ortaya koyar. Esnek ve dayanıklı bir yapısı vardır. Farklı ortopedik ayak özelliklerine sahip bireyler tarafından rahatça kullanılabilir. Geniş yelpazeli kullanım alanı olan ürünün ayak ölçünüze uygun numarasını Trendyol’dan seçerek tereddüt etmeden satın alabilirsiniz.