Birkenstock Kadın Birkenstock Mayari Sfb Nubuck Kadın Terlik 1023964

5.499 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 37
Beden Tablosu
36
37
38
39
40
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Birkenstock Kadın Birkenstock Mayari Sfb Nubuck Kadın Terlik 1023964

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ECANTA Satıcı Ünvanı: EÇANTA DİJİTAL PERAKENDECİLİK VE TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0324109455800001 Vergi Kimlik Numarası: 3241094558
    Bu ürün ECANTA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • EVA dış tabanDeri nubuk malzemeMantar tabanParmak arasıAyarlanabilir kemer detaylarıKaliteli yapısıyla öne çıkan Birkenstock Mayari Sfb Nubuck Kadın TerlikBirkenstock Mayari Sfb Nubuck Terlik, kaliteli yapısı ve şık tasarımıyla öne çıkıyor. Eğer rahatlık ve stil arasında bir denge arıyorsanız, bu terlik tam size göre! Parmak arası detayı, ayarlanabilir kemerleri ve diğer özellikleriyle, her adımda ayağınıza mükemmel uyumu sağlayacak.Mayari Sfb terlik, üstün kaliteli deri nubuk malzemesi kullanılarak üretilmiştir. Bu malzeme, yumuşak ve dayanıklı yapısıyla ayaklarınıza lüks bir his sağlar. Ayrıca, nubuk malzeme terliğin stiline zarafet katarken, uzun ömürlü kullanımıyla da öne çıkar.Terliğin dış tabanı, esnek ve şok emici EVA malzemesinden yapılmıştır. Bu sayede, her adımda ayağınıza yastıklama ve destek sağlar. Ayrıca, terliğin iç kısmında yer alan mantar taban, ayaklarınızın doğal şekline uyum sağlar ve mükemmel bir konfor sunar. Uzun yürüyüşlerde veya günlük aktivitelerde bile ayağınızı rahat ettirir.Mayari Sfb terlik, parmak arası tasarımıyla ayaklarınızı mükemmel bir şekilde sarar. Bu detay, ayaklarınızın rahatlıkla hareket etmesini sağlar ve terliğin ayağınızda sabit durmasını garanti eder. Ayrıca, ayarlanabilir kemer detayları, terliği tam istediğiniz şekilde ayarlamanızı sağlar. Böylece, ayaklarınıza en uygun şekilde oturan bir terlik elde edersiniz.Ürün, farklı renk seçenekleriyle tarzınıza uygun bir seçenek sunar. İster plajda, ister günlük kullanımda, bu terliklerle her adımda şıklığı yakalayabilirsiniz. Ayakkabı dolabınızın vazgeçilmezi haline gelecek bu terlikler, kombinlerinizi tamamlayacak ve stilinizi ön plana çıkaracak.Birkenstock Mayari Sfb Nubuck Terlik, sağladığı konfor ve şıklıkla her kadının gardırobunun vazgeçilmez bir parçası olmalıdır.eçanta'yı tercih ederek orijinal ürünler satın alabilirsiniz. eçanta güvenli bir alışveriş deneyimi sunar ve tüm ürünlerin orijinal olduğunu garanti eder. Ayrıca, siparişleriniz hızlı ve güvenli bir şekilde kargolanır. eçanta, sizlere en iyi alışveriş deneyimini sağlamak için çalışır.

Ürün Özellikleri

  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver