Bonatelli Sebzeli Arpa Şehriye (500 GR)

200 TL
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bonatelli Sebzeli Arpa Şehriye (500 GR)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JVS Just Vegan Store Satıcı Ünvanı: JUST VEGAN GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484194139800001 Vergi Kimlik Numarası: 4841941398
    Bu ürün JVS Just Vegan Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İlk aylardan itibaren bebeğini sağlıklı ve doğal gıdalarla beslemenin önemini bilen anneler için mevsimine göre çeşitlendirdiğimiz gerçek sebze püreleriyle Bonatelli Arpa Şehriye Vegan bebeğinize ve size özel.İçindekiler: Durum buğdayı unu (gluten) (%70),kapya biber püresi (%9,5), ıspanak püresi (%9,5),zerdeçal (%1), kaya tuzu, içme suyu. VEGETABLE RISONI Made with real season-based vegetable purees, Bonatelli’s Vegetable Risoni is ideal for mothers who know the importance of feeding their infants healthy and natural food as from first months. Ingredients: Durum wheat flour (gluten) (%70), red pepper puree (%9,5), spinach puree (%9,5), turmeric (%1), rock salt, drinking water.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Bonatelli Sebzeli Arpa Şehriye 500 gr

Günlük hayatta yiyecek bir şeyler alırken içerdiğine dikkat edilir. Alacağınız herhangi bir yiyeceğin doğal içerikli olması sizler için önem arz edebilir. Böyle bakıldığında doğal içerikli ürünlerin tüketimi günbegün artar. Yemekten imtina ettiğiniz hatta sevmediğiniz sebzeleri, meyveleri ve bakliyatları farklı tarzlarda tüketebilirsiniz. Bunlardan biri olan Bonatelli sebzeli arpa şehriye temel gıdasıdır. Ürünü dilediğiniz gibi tüketebilirsiniz. Özellikle pilavlar ve çorbalarda faydalı olabilir. Bonatelli şehriye gıdasının içinde yüksek besin değerlerine sahip sebzeler bulunur. Bunlardan birisi ıspanaktır. Sebze sevmeyen bir çocuğunuz varsa bu ürünü deneyebilirsiniz. Bunun yanında kırmızı kapya biberi ve zerdeçal gibi besin değerleri yüksek olan malzemeler de bulunur. Ürünlerin sebze miktarları farklı oranlardadır. Görüntüsü ile hem sizin hem de sevdiklerinizin rahatlıkla tüketebileceği bir gıdadır.

  • Yüksek besin değeri
  • Organik malzeme
  • Sağlıklı ve doğal

Lezzetiyle Öne Çıkan Bonetelli Sebzeli Şehriye

Lezzetiyle Öne Çıkan Bonetelli Sebzeli Şehriye

Doğal ürünlerle beslenmeyi sevenler için güzel bir tercihtir. Gıdanın içerisinde bulunan ürünleri %70’ini buğday unu oluşturur. Gluten tüketemeyen kişilerin kullanımına uygun değildir. Temel gıdanıniçerisinde %10 oranında ıspanak ve %10 oranında kapya biber bulunur. Bunlara ek olarak bir de ürünün içine %1 kadar zerdeçal girer. Geriye kalanı kaya tuzu ve içme suyundan oluşur. Bonatelli sebzeli arpa şehriye 500 gr formunda satılır. Dilerseniz gıdayı bu şekli ile tedarik edebilirsiniz. Sebzeli arpa şehriye için kullanım önerilerine bakıldığında ürünün genel olarak pilav için tercih edildiği görülür. Bunun yanında çorbalarda kullanılabilir. Salça, nane, domates, ve birçok sebze ile beraber tüketebilirsiniz. Diğer yandan şehriyenin tercih edildiği şekillerden birisi de salatadır. Salata olarak seçilen malzemelerin içine ürünü ekleyerek renkli ve lezzetli bir tarif elde edebilirsiniz. Bu temel gıda tamamen organiktir.

Bonatelli Arpa Şehriye Sebzeli Fiyatları

Bonatelli Arpa Şehriye Sebzeli Fiyatları

Arpa şehriyenin içindeki temel gıda maddesi buğdaydır. Bunun yanında kullanılan diğer ürünlerin oranları azdır. Buğday kullanılan gıdaların fiyat skalası epey geniştir. Müşterilere farklı fiyatlar ile tercih şansı sunulur. Böyle bakıldığında Bonatelli sebzeli arpa şehriye 500 gr fiyatı da değişiklikler gösterir. Sebze katılmış olan şehriye birçok kişinin keyifle tükettiği bir gıdadır. Ürünü tedarik etmeden önce geniş ölçüde bir araştırma yapabilirsiniz. Damak tadınıza göre ürünün farklı tüketimi imkanları vardır. Tüketim önerilerine de bakarak şehriyeyi tedarik edebilirsiniz. Sebzeli ve etli her yemeğin içinde veya yanında kullanılabilir. Böylece maliyeti çok yüksek olmayan farklı yiyecekler tüketebilirsiniz. Ayrıca ürünün organik olması sizin ve çocuklarınızın kullanımına uygundur. Şehriye doğal içeriğe sahiptir. Organik ürün tercihinde bulunanlar için önemli olabilir.

Bonatelli Arpa Şehriye Sebzeli Yorumları

Bonatelli Arpa Şehriye Sebzeli Yorumları

Şehriye almak isteyen kişiler çoğunlukla içeriğinin yazdığı ambalaja bakar. Bunun yanında yorumlardan da yararlanılabilir. Yorumlar hem ürün hakkında bilgi hem de ürünleri almaya sebep olur. Organik bir yiyecek almak isterseniz Bonatelli sebzeli arpa şehriye 500 gr yorumları sizlere yardımcı olur. Bu yorumlar genellikle kullanım ve beğeni üzerinedir. Besin tüketenlerin beğenisi kazanır. Daha fazla tüketim talebi alır. Bonatelli şehriyesini dilediğiniz yiyeceklerle tüketebilirsiniz. Aynı zamanda çocuklar ve bebekler için uygundur. Bebekler için ek gıda dönemine geçildiğinde taneli beslenmenin önemi artar. Özellikle ebeveynler için ürünlerin taze ve organik olması önemlidir. Çocuklarının daha sağlıklı beslenmesini hedeflerler. Sebze yemekten haz etmeyen çocuklar için faydalı olan besinleri sağlamalarına yardımcı olur. Dilediğiniz şekilde pişirerek ürünü servis edebilirsiniz. Yemek, salata ve atıştırmalık olarak kullanılabilir bir üründür. Bu ürüne Trendyol aracılığı ile ulaşabilirsiniz.