Buff 122587.937 Pack Summit Cap Şapka

539,81 TL
Son 3 ürün!
Beden: L/XL
L/XL

Ürün Bilgileri

Buff 122587.937 Pack Summit Cap Şapka

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Uzayspor Satıcı Ünvanı: SPOR 7/24 SANAL MAĞAZACILIK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781044317400010 Vergi Kimlik Numarası: 7810443174
    Bu ürün Uzayspor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pack Summit Cap: Güneşten daha da fazla koruma sağlamak için ekstra uzun vizörlü bir trekking şapkası. Rahat, nefes alabilen, güzel havalarda yürüyüşler ve dağ yürüyüşleri sırasında güneşten korunma için şık bir öneridir. Nihai katlanabilir teknolojisi sayesinde taşınması kolaydır. Yüksek performanslı aksesuar arayanlar için tasarlanan BUFF Pack konsepti, en teknik başlık ve vizörlerimizin temelini oluşturur. Tasarım laboratuvarlarımızda geliştirilen ve test edilen tasarımlarımız, bir el içinde katlanabilir, bükülebilir ve serbest bırakıldıklarında şeklini kaybetmeden en küçük cebe yerleştirilebilir. Katlanabilir ve şeklini korur. Kolaylık sağlamak için tasarlanmış gelişmiş teknoloji, serbest bırakıldığında şeklini kaybetmeden bir elin içinde katlanabilir. Güneş tarafından üretilen ultraviyole (UV) radyasyona karşı UPF 50 sertifikalı güneş koruması. Uluslararası standartlara göre UV koruması için test edilmiş kumaş örnekleri. Giymek için son derece hafif olacak şekilde tasarlanmış düşük ağırlıklı ürün. Nem buharını kumaş üzerinden vücuttan uzaklaştırarak aşırı ısınmayı önler ve konforu artırır Önerilen yaş: Yetişkin Kompozisyon: Taç: 100 Polyester, Altlık: 100 Polyester, Ayarlanabilir kayış: 100 Polyester, İç ter bandı: 100 Polyester, Yan file paneller: 100 Polyester Bakım talimatları: Makinede yıkamaya uygun.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver