BY ORGANİK Acı Çehre Tohumu 100 gr ( Yeni Mahsül - Elenmiş - Siyah )

239,95 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  239,95 TL
%5 indirim
5 x  227,95 TL
1.139,76 TL
%7 indirim
7 x  223,15 TL
1.562,07 TL
%10 indirim
10 x  215,96 TL
2.159,55 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BY ORGANİK Acı Çehre Tohumu 100 gr ( Yeni Mahsül - Elenmiş - Siyah )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BY ORGANİK Satıcı Ünvanı: YAVUZ SELİM UYANIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8970313627
    Bu ürün BY ORGANİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçindekiler: Acı Çehre Tohumu Siyah ( Elenmiş Yeni Mahsül )
  • Kullanım Şekli: Gıda Olarak Tüketilmektedir. Çay Olarak yada Tohum Halinde Kullanılabilir.
  • Saklama Koşulları: Rutubetsiz, Kuru ve Serin Yerlerde Ağızı Kapalı Olarak Muhafaza Ediniz.
  • Üretim Yeri Tarihi :Tokat Merkezdir. Ürünler Yeni Mahsül ve Taze Olarak, Siparişinize Özel Paketlenmektedir. ve Parti No Ürün Etiketlerinde Mevcuttur. Ürünlerimizde Koruyucu ve Renklendirici Bulunmamaktadır.
  • Menşei: Türkiye ( Yerli Ürün )
  • Üretici Firma: BY ORGANİK
Geri Bildirim Ver

BY ORGANİK Acı Çehre Tohumu 100 Gr

BY ORGANİK acı çehre tohumu 100 gr doğal yollar kullanarak kilo vermek isteyenlerin tercih ettiği bir üründür. Pek çok kişi bunun hakkında oldukça iyi bilgilere sahiptir. Kilo vermeye yardımcı olan ilaçlar yerine bitki bazlı yiyecekler ile metabolizmayı hızlandırabilirsiniz. Bu ürünü kullanırken kişiler oldukça dikkati elden bırakmamalıdır. Kararında tüketerek sağlığınıza katkı sağlayabilirsiniz.

 
  • Ürün 100 gram ağırlığında
  • Kilo vermeye yardımcı ürün
  • Kullanılmaya başlandığında oldukça bol su tüketilmesi gereken içerik

BY ORGANİK Acı Çehre Tohumu 100 Gr Özellikleri

BY ORGANİK Acı Çehre Tohumu 100 Gr Özellikleri

BY ORGANİK Acı Çehre Tohumu 100 gr ağırlığında bir üründür. Yemeklerden önce ve sonra yarım saat sonrasında tüketilebilir. Bu ürün ile metabolizma hızlanarak kolay bir şekilde kilo vermeye yardımcı eder. Su ve yağ kaybettirir. Kabızlık sorunu ile uğraşanlar bu ürünü kullanarak bundan kolayca kurtulabilir. Hızlı kilo vermeye yardımcı ederken oluşabilecek sarkmaların da önüne geçerek cildin gergin kalmasını sağlar. Prostat sorununa da iyi gelebilen bir doğal çözümdür. Kimyasal ilaçlar kullanmayarak vücudunuza katkı sağlarsınız. Bununla birlikte acı çehre tohumu adı verilen doğal besin ile dilediğiniz kiloya rahatça ulaşabilirsiniz. BY ORGANİK acı çehre tohumu fiyat olarak sahip olduğu özelliklere bakıldığında oldukça uygundur.

 

BY ORGANİK Acı Çehre Tohumu 100 Gr Kullanımı

BY ORGANİK Acı Çehre Tohumu 100 Gr Kullanımı

BY ORGANİK acı çehre tohumu 100 gr olması sebebiyle uzun süre kullanılabilir. Bu tohumu 5 dakika süresince kaynayan suda bekleterek demleyebilirsiniz. Demlenen bu bitki çayını kilo verebilmek adına içmelisiniz. Yemeklerden yarım saat önce ve sonra olmak üzere iki sefer acı çehre tohumu tüketebilirsiniz. İştahı kapatıcı etkisi sayesinde daha az yemek tüketmenizi sağlar. Bu tohumu kullanmaya başladığınızda oldukça fazla su içmelisiniz. Acı çehre kilo verdirmenin yanında vücut yaralarına da iyi gelebilen bir bitkidir. Kolay kullanımı sayesinde birçok kişi tarafından denenir. Kilo vermek amacıyla kullananların doktor eşliğinde tüketmesi gereken bir üründür. Acı çehre tohumu BY ORGANİK aracılığı ile ulaştırılır. Pek çok farklı çeşitte faydası bulunan bu ürün kullananlar arasında oldukça popülerdir.

 

BY ORGANİK Acı Çehre Tohumu 100 Gr Yorumları

BY ORGANİK Acı Çehre Tohumu 100 Gr Yorumları

BY ORGANİK acı çehre tohumu 100 gr pek çok farklı faydaya sahip olan bir üründür. İnsanlar kimyasal ilaçlar tüketimini en aza indirmek ister. Bu ürün ile sayesinde doğal yollarla kilo verme süreci kolay hale gelir. Acı çehre tohumu sayesinde vücutta bulunan pek çok rahatsızlık da çözüme kavuşur. Faydalarının çokluğu yanında bu ürünü kullanırken su tüketimine oldukça dikkat etmek gerekir. Ödem atıcı da bir özelliği olduğu için oluşan sıvı dengelemek oldukça önemlidir. Sabah kahvaltılarında bitki çayı olarak tüketebileceğiniz bir üründür. BY ORGANİK acı çehre tohumu kullanıcı yorumları ve hakkında yapılan değerlendirmeler aracılığı ile üründen duyulan memnuniyeti görebilirsiniz. Uzun süreli kullanıma ve oldukça etkili bir sonuca sahip olan acı çehre tohumuna online alışverişin güvenilir adresi Trendyol üzerinden elverişli fiyat seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.