Canon Wi-Fi Özellikli Pembe Selphy Square QX10 Mobil Fotoğraf Yazıcısı Yapışkan Arka Yüzlü 3 6,8 x 6,8 cm

12.157 TL

Ürün Bilgileri

Canon Wi-Fi Özellikli Pembe Selphy Square QX10 Mobil Fotoğraf Yazıcısı Yapışkan Arka Yüzlü 3 6,8 x 6,8 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEPLUSMARK Satıcı Ünvanı: LE PLUS GROUP TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608170340000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081703400
    Bu ürün LEPLUSMARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yazılabilir değişken kenarlı 7,2 x 8,5 cm formatında yüksek kaliteli kağıda 6,8 x 6,8 cm büyüklüğünde fotoğraflar basar. Fotoğrafların rengi 100 yıla kadar sabit kalır ve kir ve suya karşı koruyucu folyo ve yapışkan arka yüze sahiptir. Dahili pil, WLAN ve 10 sayfaya kadar alan sunan entegre kağıt kaseti sayesinde mobil fotoğraf yazıcısı her zaman kullanıma hazırdır. Canon'un ücretsiz Selphy Photo Layout uygulaması ile motifleri anında resim görünümünde kare baskılarla basabilir ve kolayca yaratıcı vurgular ekleyebilirsiniz (örneğin Damga, filtre, çerçeve, metin, üst üste bindirme ve düzenler gibi). Kompakt ve hafif tasarımı (14,3 x 10,2 x 3,1 cm, 480 g) sayesinde neredeyse her çantaya veya sırt çantasına sığar. Ayrı olarak satılan Canon XS-20L fotoğraf kağıdı ile birlikte yapışkan arka yüzlü anında resim görünümlü kare baskılar oluşturabilirsiniz. Teslimat kapsamında Canon Selphy Square QX10 (pembe renkte), USB Micro B - USB Tip A kablo, kısa talimatlar ve 3 fotoğraf baskısı için başlangıç seti bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi
    İthalatçı Garantili
  • Yazıcı Tipi
    Lazer Renkli
  • Garanti Süresi
    2 Yıl
Geri Bildirim Ver