CANSA Nıwtox Canhiper Bitki-kırmızı Bit-pire Tozu 100ml-bit Bombası

379 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

CANSA Nıwtox Canhiper Bitki-kırmızı Bit-pire Tozu 100ml-bit Bombası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: fikir sahibiyiz bilişim teknolojileri Satıcı Ünvanı: ZAFER SATILMIŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3080349816200015 Vergi Kimlik Numarası: 7520133104
    Bu ürün fikir sahibiyiz bilişim teknolojileri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Canhiper içerikli Bitki-kırmızı örümcek Bit-pire Tozu 100ml-bit Bombası kullanıma hazır sprey sıvı ilaç gönderilir. Tavuk ve kafes kuşlarında kesin çözüm sağlar. Tavuk bitlerinde uyuz bitinde Hızlı ölüm sağlar. Kümeslerde kesin çözüm elde edilmesini sağlar. Camsil spreyi kullanılarak 1lt suya sulandırılarak kullanılır. Kümes bitinde harika sonuç almanızı sağlar. Bize dua etmeyi unutmayın. Teşekkürler.
Geri Bildirim Ver

CANSA AL00000011 Canhiper Bitki Kırmızı 500g Bit Bombası

Cansa Canhiper 500 g bitki-kırmızı bit-pire tozu, kümes hayvanlarının korunması amacıyla üretilen bir karışımdır. Hayvanların zarar görmesini engellemek amacıyla kümes içinde ve duvarlarında kullanılabilir. Farklı çeşitlerdeki zararlıların yok edilmesi için güvenle tercih edilir. Aynı zamanda bu ürünü bitkilerde de değerlendirebilirsiniz. İlacı hem önlem hem de mevcut bitlerden kurtulmak için uygulayabilirsiniz. Cansa Canhiper 500 g bitki-kırmızı bit-pire tozu, tatbik edilmesi kolay bir ürün olması nedeniyle kullanıcıların memnuniyetini kazanır. Toz halinde satışa sunulan ilacı kısa sürede hazırlayıp, özel bir aletle direkt kümese uygulayabilirsiniz. Cansa Canhiper 500 g bitki-kırmızı bit tozu, ortamda bulunan bu tip böceklerin etkisiz hâle getirilmesi için hazırlanır. Bu koruyucu ürünü, güvenle bitki ve kümes hayvanlarınız için kullanabilirsiniz.

  • Ürün Miktarı: 500 g
  • Formu: Toz
  • Kullanım Alanı: Bitki ve kümes hayvanları

Cansa Canhiper Bitki Bit Bombasının Özellikleri Nelerdir?

Cansa Canhiper Bitki Bit Bombasının Özellikleri Nelerdir?

Cansa Canhiper bitki-kırmızı bit-pire tozu, belirli oranlarda suyla karıştırılarak kullanılır. Toz halindeki ürünün sıvı hale gelmesi için iyice karıştırılması gerekir. Belirtilen zararlıların oluşumuna ve varsa yok edilmesine yarar. Bu toz, belirli dönemlerde tatbik edilerek koruyucu olması sağlanır. Ürün içerisindeki insektisit, böceklerin larva ve yumurtalarını öldürücü etkisiyle bilinir. Aynı zamanda ilaçta bulunan pyridaben, sistemik etkili olmayan akarsit yani akarların etkisiz hâle getirilmesi için kullanılan kimyasaldır. Buna ek olarak söz konusu toz hayvanların üzerinde de uygulanabilir. Böylece zararlılar sebebiyle aldıkları yaraların iyileşmesi ve kızarıklığın geçirilmesinde etkilidir. Cansa Canhiper 500 g bitki-kırmızı bit-pire tozu, bu konuda sağladığı faydalar sebebiyle çiftçi ve hayvancıların tercih ettiği bir ürün olarak öne çıkar. Son teknolojiyle üretilir ve etkin mücadele ilaçları arasında sayılır.

Cansa Canhiper Kırmızı Bit Tozu Nerelerde Kullanılabilir?

Cansa Canhiper 500 g bitki-kırmızı bit tozu kümes hayvanları başta olmak üzere bitkilerde de kullanılabilir. Bunlara örnek olarak; salatalık, domates, biber ve elma sayılır. Hayvanların üzerinde gelişen ve sağlıklarını olumsuz etkileyen böceklerin yok edilmesi için uygundur. Kırmızı bitle mücadele eden kümesçilerin sıklıkla kullandığı bir ilaç alternatifidir. Tehlikeli bir parazit olan bu canlının öldürülmesi amacıyla kümes içinde veya hayvanın baş kısmı hariç bedenine uygulama yapılabilir. Cansa Canhiper 500 g bitki-kırmızı bit-pire tozu, kanatlı hayvanların kanlarını emerek beslendiği için çok zararlıdır. Bu ilaç sayesinde erken müdahale ile bu tip olumsuz durumlardan kurtulabilirsiniz. Ürünün hazırlaması ve uygulaması kolaydır. Aynı zamanda kısa sürede etkisini gösterir. Kırmızı bit tozu, kullanma talimatı üzerinde belirtilen şekilde ve yerde tatbik edilmelidir.

Cansa Canhiper 500 gr Kırmızı Pire Tozu Nasıl Kullanılır?

Canhiper bit tozu kullanımı sırasında dikkat edilmesi gereken konular bulunur. Öncelikle ürünün uygulaması sırasında gözlerle temas etmemesi gerekir. Buna ek olarak koruyucu kıyafetlerle işlem yapılması sayesinde insan sağlığına olabilecek etkilerden kaçınabilirsiniz. Aynı zamanda hayvanların baş bölgesine ilaçlama yapılması önerilmez. Ürün hazırlanırken, 1 bardak toz için 2 L su kullanılmalıdır. Ayrıca toz ve sıvının homojen bir hâle gelmesi için titizlikle karıştırılması önemlidir. İlaç, pompalama ve püskürtme yöntemiyle bitki ve hayvanlara tatbik edilir. Cansa Canhiper 500 g bitki-kırmızı bit-pire tozu, kümesin en ince yerlerine uygulandığında bu zararlılardan kurtulmak mümkün olur. Bu sırada hayvanların yemek ve sularının kümeste bulunmaması önemlidir. Cansa Canhiper 500 g bitki-kırmızı bit-pire tozu yorumlarını inceleyebilirsiniz. Gerçek kullanıcıların kişisel deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Beğendiğiniz ürünü Trendyol’un avantajlı fiyatları ve cazip ödeme seçenekleriyle kısa sürede satın alma şansınız olur.