ÇANTA KANVAS ÇANTA

699 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 0
0

Ürün Bilgileri

ÇANTA KANVAS ÇANTA

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YÜKILZ Satıcı Ünvanı: DURSA KILAVUZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5490294878
    Bu ürün YÜKILZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şık ve dayanıklı: %100 kanvas çanta Kadınların stilini tamamlayacak, şıklığı ve dayanıklılığı bir arada sunan %100 kanvas çantamız, tarzınıza ve ihtiyaçlarınıza mükemmel uyum sağlar. Kalite ile tasarlandı, işçilikte fark yarattı Firmamızın kendi imalatı olan bu çanta, en yüksek kalite standartlarını karşılamak üzere tasarlandı. Yüzde yüz kanvas kumaş ve pamuk kullanılarak üretilen bu çanta, uzun süreli kullanım için mükemmel bir dayanıklılık sunar. Her dikişte gösterilen özen, çantamızın zarafetini ve sağlamlığını artırır. Su itici özellik ile her zaman hazırsınız Günlük hayatta pratiklik sağlamak için tasarlanan çantamız, su itici özelliğe sahiptir. Yağmurlu günlerde veya sıradışı maceralarda bile eşyalarınızı korur. Her an şıklığınızı ve pratikliğinizi ön planda tutun. Her stile uygun çeşitli renk seçenekleri Çeşitli renk seçenekleriyle, her tarza ve zevke uygun bir çanta bulabilirsiniz. KİREMİT, KOYU YEŞİL, PEMBE, MAVİ, LACİVERT, SİYAH, KAHVERENGİ, SÜTLÜKAHVE, GRİ,
  • size en çok yakışanı seçin ve tarzınızı yansıtın. Hem şık hem fonksiyonel Iç tasarımıyla da dikkat çeken çantamız, geniş iç hacmi ve pratik bölmeleriyle eşyalarınızı düzenli tutmanızı sağlar. Işe giderken, alışveriş yaparken veya seyahat ederken her zaman yanınızda olacak. Şıklığı ve dayanıklılığı bir arada sunan %100 kanvas çantamızı keşfedin ve tarzınıza özgü bir dokunuş ekleyin.

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Kanvas
Geri Bildirim Ver