Castrol Motor Yağı 10/40 4-lt A3/b4 Tüm Binek Magnatec

675 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
895 TL695 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
728,75 TL

Ürün Bilgileri

Castrol Motor Yağı 10/40 4-lt A3/b4 Tüm Binek Magnatec

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: dunyadepo Satıcı Ünvanı: ABDULLAH DEMİRÇAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3004418604000011 Vergi Kimlik Numarası: 2830021229
    Bu ürün dunyadepo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Trafik sıkışıklığı önemli ölçüde arttı
  • bugün, normal bir sürücü dahi, yılda yaklaşık 18.000 kez1 dur kalk yapıyor. Bu dur kalk sürüşler, aracınızın motoruna yavaş yavaş ve kalıcı hasar veriyor. Castrol MAGNATEC’in çığır açan eşsiz DUALOCK molekülleri, motorun kritik parçalarına mıknatıs gibi tutunur ve birbirine kenetlenir. DUALOCK teknolojisine sahip Yeni Castrol MAGNATEC birbirine kenetlenen molekülleri ile güçlü bir koruma kalkanı oluşturur ve aracınızı durmaksızın korur! DUALOCK MOLEKÜLLER : Güçlü bir koruma kalkanı oluşturur. Hem motor ısınmasında2 hem de dur kalk3 sürüş anlarında meydana gelen aşınmayı %50’ye kadar azaltır. Günümüz sürüş koşullarına özel olarak geliştirilmiş benzersiz koruma sağlar. 150 şehirden global ortalama, Castrol MAGNATEC STOP-START Index 2014 2Sequence IVA API SN aşınma limitine göre test edilmiştir. 3CEC OM646LA ACEA aşınma limitlerine göre test edilmiştir. ONAY VE SPESİFİKASYONLAR: ACEA A3/B3, A3/B4
  • API SN
  • Fiat 9.55535-D2 9.55535-G2 onayını karşılar
  • MB-Onayı 226.5
  • Renault RN 0700 / RN 0710
  • VW 501 01/ 505 00
  • TÜR Yarı Sentetik

Ürün Özellikleri

  • Litre 4 Litre
  • Viskozite 10W-40
  • Yakıt Benzin
Geri Bildirim Ver

Castrol Yağ 10/40 4 Lt Magnatec

Castrol yağ 10/40 4 lt magnatec, özel teknolojisi sayesinde arabaların performansını üst düzeye çıkarır. Araba motorların çeşitli etkenler yüzünden aşınıp yıpranır. Yoğun trafik yüzünden araçların motorları zamanla aşındığı için daha fazla yakıt tüketmeye başlar. Ürün, özel Dualock molekül teknolojisiyle geliştirilir. Ürünün içinde bulunan tam sentetik baz yağ sayesinde motorlu tüm araçların performansı artarak hem aşınma azalır hem de gücüne güç katar. Ürün, akıllı molekül teknolojisi sayesinde hem dizel hem de benzinli araçlarda kullanılır. Kullanıldığı tüm araçların motorlarının aşınmasını ve motor gücünün düşmesini engeller. Yoğun trafikte ve uzun yol kullanımı sonucu oluşan motor tahribatını engelleyip yeni bir araçla yolculuk yapıyor hissini yakalamak için araçlarınızda Castrol magnatec yağ tercih edebilirsiniz.

  • Aşınmayı önleyici
  • Motor gücünü arttırıcı
  • Özel teknolojiyle geliştirilmiş

Kaliteli Castrol Yağ 10/40 4 Lt Magnatec

Kaliteli Castrol Yağ 10/40 4 Lt Magnatec

Castrol yağ magnatec, pek çok araba modelinin benzin ve dizel modellerinde kullanılır. Ürün, yoğun trafikte sık bir şekilde durup kalkma yüzünden oluşan motor hasarını giderip motor üzerinde koruyucu kalkan görevi sağlamak amacıyla kullanılır. Bu şekilde motorda oluşan negatif etkiler giderilerek tam koruma sağlama amaçlanır. Motoryağı; koyu, plastik ve güneş ışığı geçirmeyen kalın bir şişede sunulur. İçinde 4 litre yağ bulunan şişe, dayanıklı ve geniş ağız kısmı sayesinde dökülmeden aracın içine eklenebilir halde müşteriye sunulur. Ürün, sık bir şekilde şehir içinde yapılan start ve stop yüzünden motor tahribatını önlediği için aynı zamanda müşteriye büyük oranda yakıt tasarrufu da sağlar. Motorun ilacı olarak da adlandırılabilen ürün sayesinde arabanın kalbi olan ana parçaya hem bakım yapıp hem de hasar olan kısımları onarabilirsiniz.

Onarıcı Castrol Yağ 10/40 4 Lt Magnatec Yorumları

Onarıcı Castrol Yağ 10/40 4 Lt Magnatec Yorumları

Müşteriye az yakıt ve çok yüksek performans sağlayan ürün, motor kullanım süresinin uzatıp araçta yaşanabilecek olan motor arızasının önüne geçer. Aynı zamanda sürüş konforunun üst düzeye taşınmasına yardımcı olur. Müşterilere güven veren ürün, yoğun trafikte ya da uzun yolda tereddütsüz şekilde en büyük yardımcıdır. Düzenli Castrol markalı yağ kullanımında yaklaşık olarak 60 litre yakıt tasarrufu sağlayarak müşterilerin hem cebine hem de araçlarının motor kalitesine katkı sağlar. Müşteriyi ekonomik ve teknik açıdan memnun eden ürün, piyasada sıklıkla tercih edilir. Ürün, tutunan moleküller sayesinde hızla harekete ve etkileşime geçerek ilk andan itibaren motoru korumaya başlar. Castrol yağ 10/40 4 lt magnatec yorumları, ürünün araç korumasında ve yakıt tasarrufunda son derece etkili olduğunu vurgular. Çevreye katkı sağlamak ve aracınızı uzun ömürlü hale getirmek için ürünü kullanabilirsiniz.

Avantajlı Castrol Yağ 10/40 4 Lt Magnatec Fiyatları

Avantajlı Castrol Yağ 10/40 4 Lt Magnatec Fiyatları

Yoğun trafikteki sıkışıklıklarda yapılan fazla durma kalkma hareketi sonucu meydana gelen aşınma, yağ sayesinde %20 oranında korunur. Bu sayede de onarma yapılır. Araçlar, ilk ısınma sürecinde de aşınmaya maruz kalır. Yağ sayesinde ilk ısınma ve kalkışta meydana gelebilecek olan sürtünmeye bağlı aşınmayı ortadan kalkar. Müşteriler uzun yola çıkarken ya da yoğun trafikte durup kalkarken motorları konusunda tereddüt etmeden harekete geçer. Ürün, aynı zamanda motor üzerinde kendini yenileme özelliği içeren koruyucu bir katman oluşturarak araç motorunu korumaya alır. Castrol yağ 10/40 4 lt magnatec fiyatları, farklı müşteri gruplarına hitap eder. Fiyatı performansına göre caziptir. Uzun süre aşınmaya karşı geliştirilen moleküller sayesinde hem motorunuzun ömrünü uzatıp hem de yakıt tasarrufu elde edebilirsiniz. Kaliteli ve etkili olan bu ürüne sahip olmak için Trendyol’un avantajlı fiyatlarından yararlanabilirsiniz.