Çaykur Altınbaş Klasik Siyah Kolay Demlik Poşet Çay 40 X 5 G

68,95 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
69,69 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Çaykur Altınbaş Klasik Siyah Kolay Demlik Poşet Çay 40 X 5 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kaytika Satıcı Ünvanı: KAYTİKA ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0541103196800001 Vergi Kimlik Numarası: 5411031968
    Bu ürün kaytika tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tepesindeki tomurcuk ve hemen altındaki ufacık, taptaze iki yapraktır Altınbaş' ı altınbaş yapan. Çay gurmeleri Altınbaş' ı hemen tanırlar! Altınbaşlı ve kıvrımlı çay oranının en çok kullanıldığı çaydır. Damakta ayrı bir tat bırakan altınbaş burukluğu ile hakiki çay lezzetini sunar. Kokusu ve tadıyla, aroma seviyesi en yüksek olan Altınbaş' ın az miktarı ile çok dem sağlanır. Dost sohbetleriniz ve keyifli toplantılarınız için Altınbaş birebirdir. İçinde hiçbir katkı maddesi bulunmayan Altınbaş 200 Gr.'lık demlik poşet çayını siz çay severlere sunmaktayız.
  • 1 Koli = 16 Adet
  • Siparişiniz 1 İşgününde kargoya teslim edilir.
  • Bu ilan BizimHesap.com ile yayınlanmıştır.
Geri Bildirim Ver

Çaykur Altınbaş Siyah Demlik Poşet Çay ile Keyifli Sohbetler

Kahvaltı ve kuşluk vakitlerinde sık sık tüketilen Çaykur Altınbaş klasik demlik poşet çay, pratik kullanımı ile birçok kişinin ilk tercihi olmuştur. Poşet çaylarda paket içerikleri değişmektedir. Yüzlük, iki yüzlük ve beş yüzlük paketler mevcuttur. Farklı dem oranlarında olan çayların üretim şekilleri de farklılık göstermektedir. Demlik çaylar üretilirken çay bitkisi taze taze toplanır. Toplanan yapraklar kurutulur. Özel demleme poşetleri içine yerleştirilir ve paketlenir. Bir parça poşet çaydan birkaç porsiyon çay elde edilebilir. Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan çay, koyacağınız çay miktarına göre dem verir. Kaynar su içinde uzun süre bekleyen çaylarda yoğun çay lezzeti elde edilir. Çaykur Altınbaş demlik poşet çay yorumları incelendiğinde çayın pratik demleme özelliği ve eşsiz lezzeti göze çarpmaktadır. Demlik çayların içinde bulunan aromaların suyla etkileşim halinde olması için suyun kaynar seviyede olması gerekmektedir. Poşet çaylardaki aromalar, soğuk veya oda sıcaklığında olan suda etkin bir biçimde aktarım gerçekleştiremez.

  • Kıvrımlı Çay
  • Pratik Demleme
  • Taze Tomurcuklar

Çaykur Altınbaş Klasik Siyah Demlik Poşet Çay Özellikleri

Çaykur Altınbaş klasik demlik poşet 200 gr şeklinde paketlenmektedir. Demlik poşet çay, tek kullanım için uygundur. Çaydanlıkta veya çaycı gibi çay makinelerinde demlenen çayların suyu bitince poşet hazne içinden çıkarılmalıdır. İki kere demlemek isterseniz aromanın azalacağını göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Günlük tüketim için ideal olan çayları, farklı sayıda olan paketlerde satın almak mümkündür. Çaykur Altınbaş klasik siyah demlik poşet çay 40 x 5 g 090230-053 şeklinde olan paketleri geniş aileler, misafir ağırlamayı seven kişiler ve çay tiryakileri tercih edebilir. Demlik çaylarda iş yeri, kafe ve lokanta gibi işletmelerin ihtiyacı olan sayıda paket seçenekleri de bulunur. Demlik çayların lezzetinin doruğuna ulaşmak için demleme sırasında içme suyu kullanılması tavsiye edilir. Klasik çay demliklerinde veya çay yapma makinelerinde kullanılabilir. Sıcak suyu hazırlayabileceğiniz her ortamda çayınız pratik şekilde hazır olur.

Çaykur Altınbaş Klasik Siyah Çay Kalitesi

Çaykur Altınbaş klasik siyah demlik poşet çay 40 x 5 g şeklinde paketlerde satılan çay, özenle sunulur ve çabucak demlenir. Çaydanlık veya çay makinesinin haznesine koyulan poşet çaylar, sıcak su ile yavaş yavaş buluşmalıdır. Dikkatli ve yavaşça dökülen su, çayın yoğunluğuna göre eklenmelidir. Yoğun demli çay elde edilmek isteniyorsa su seviyesi minimum seviyede tutulmalıdır. Açık çay elde edilmek istendiğinde su miktarı arttırılabilir. En az on dakika olacak şekilde ortalama on beş ve yirmi dakika demlenmeye bırakılan çay, ince belli bardaklara dökülmeye hazır hale gelir. Çaykur Altınbaş klasik siyah demlik poşet çay 40 x 5 g kullananlar, çayın büyüleyici lezzetinden ve pratik kullanımından oldukça memnundur. Bu formda olan çayların farklı gramajları bulunmaktadır. Çaykur Altınbaş çayın en büyük özelliği tepesinde bulunan tomurcuk ve altındaki ufak, taze yapraklardır. Kıvrımlı çay oranının en fazla bulunduğu çay olması dikkat çeker.

Çaykur Altınbaş Klasik Siyah Demlik Poşet Çay Yorumları

Çaykur Altınbaş Klasik Siyah Demlik Poşet Çay 40 x 5 G yorumları incelendiğinde ürünün sabah, akşam ve günün farklı vakitlerine uyum sağladığı görülmektedir. Kullanımı pratik olan demlik poşet çayları alırken dikkat edilmesi gereken detaylar bulunmaktadır. Ana ve ara öğünlere eşlik eden çaylar, farklı dem türlerindedir. Hafif ve yumuşak içim çayları tercih eden kişiler açık renk demi olan çayları içmelidir. Çayları demlerken ve alırken dikkat etmemiz gereken detaylar olduğu gibi saklarken de dikkatli olmalıyız. Belirtilen saklama koşullarına uyulduğu zaman çay ilk gün olduğu gibi taze kalır ve uzun süre kullanılabilir. Poşet çayların doğrudan güneş ile temasından kaçınılmalıdır. Kaliteli çay içmek isteyen kişiler Çaykur Altınbaş Klasik Siyah Demlik Poşet Çay 40 x 5 G satın al seçeneğini tercih etmektedir. Ani gelen misafirlerinize veya kahvaltılarda ailenize pratik şekilde hazırlayıp ikram edebilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.