6
Dökme Çay kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Çaykur Filiz Çayı 1000 gr X 3 Adet

460,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
10 saat 10 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10 saat 10 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,95 TL
10 saat 10 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Çaykur Filiz Çayı 1000 gr X 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bolkoy Satıcı Ünvanı: RECEPOĞLU TÜKETİM MADDELERİ GIDA DAĞITIM TAŞIMACILIK YATIRIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0619014391200017 Vergi Kimlik Numarası: 6190143912
    Bu ürün Bolkoy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çaykur Filiz Çayı 1000 gr x 3 Adet
Geri Bildirim Ver

Çaykur 86901050014263 1 kg x 3 Adet Filiz Çay

Çaykur Filiz 1 kg x 3 adet çay ile gününüz daha keyifli geçer. Sabah işe ya da okula gitmeden önce içeceğiniz bir bardak çay ile güne enerjik bir biçimde başlayabilirsiniz. Öğlen iş arasında ya da yemek molasında içinizi ısıtmak için tüketebileceğiniz bu sıcak sıvı sizi mutlu eder. Akşam eve gelip yemek yedikten sonra günün yorgunluğunu üzerinizden atmak için sevdiklerinizle birlikte bu ürünü tüketebilirsiniz. Günün her saati afiyetle içebileceğiniz Çaykur Filiz 1 kg x 3 adet çay, tadı ve görüntüsü ile kişileri memnun eder. Bu ürün birer kilogramlık üç paketten oluşur. Bu, uzun süre boyunca çay ihtiyacınızı karşılamanızı sağlayacak olan bir alışveriş yapmanıza imkân tanır.

  • Bu ürün, çay yapraklarının ilk filizlerinden elde edilir.
  • Çaykur Filiz, Rize'de üretilir.
  • Ürün, toz hâldedir.

Çaykur Filiz 1 kg X 3 Adet Çayın İçeriğinde Neler Var?

Çaykur Filiz 1 kg X 3 Adet Çayın İçeriğinde Neler Var?

Çaykur Filiz 1 kg x 3 adet çayın içeriğinde insan sağlığı üzerinde olumsuz etki yaratabilecek olan herhangi bir madde bulunmaz. Bu ürün çay yapraklarının filizlerinden elde edilir. Katkı maddesi içermeyen bu lezzetli içecek, doğallığı sayesinde de öne çıkar. Yüksek harman kalitesi ile adından sıkça söz ettiren bu ürünün içimi oldukça yumuşaktır. Karadeniz Bölgesi'nin Rize ilinde özenle toplanan çay yapraklarının toz hâle getirilmesi ile elde edilen bu içecek antioksidan özelliğe sahiptir. Gün içinde dilediğiniz kadar içebileceğiniz Çaykur Filiz 1 kg x 3 adet çay sayesinde bağışıklık sisteminizi güçlendirebilirsiniz. Temiz içeriği sayesinde yan etki yapmayan bu enfes içecek, size enerji verir. Çaykur Filiz 1 kg çay 0,20 g karbonhidrat ve 0,13 g şeker ihtiva eder.

Çaykur Filiz 1 kg X 3 Adet Çay Lezzetli mi?

Çaykur Filiz 1 kg x 3 adet çay oldukça lezzetli bir içecektir. Günün her saatinde tüketebileceğiniz bu siyah çayın tadını daha iyi alabilmek için demleme işlemini doğru bir şekilde gerçekleştirmeniz önem arz eder. Ürünün eşsiz lezzetini bozmamak adına kireçsiz su kullanmanız önerilir. Bu, Çaykur Filiz 1 kg x 3 adet çayın geleneksel aromasını ve kokusunu korumasına imkân tanır. Her yudumda aynı benzersiz tadı alabilmek için su ve çay oranını iyi ayarlamaya da özen göstermeniz gerekir. Bu ürün, lezzeti sayesinde pek çok kişinin favorileri arasında yer alır. Koruyucu ambalajının içinde uzun bir süre boyunca tazeliğini koruyacak olan Çaykur Filiz 1 kg x 3 adet çay, her yudumda benzersiz bir deneyim yaşamanıza imkân tanır.

Çaykur Filiz 1 kg X 3 Adet Çay Kaliteli midir?

Çaykur Filiz 1 kg x 3 adet çay son derece kalitelidir. Bu ürün TSE ve TS EN ISO 22000 belgelerine sahiptir. Bu çayın Helal, Türk Malı ve Organik sertifikaları da mevcuttur. Gönül rahatlığıyla tüketebileceğiniz bu içecek; selüloz, kül, renk, posa ve koku testlerinden başarı ile geçmiştir. Çay tiryakilerinin vazgeçilmezlerinden bir tanesi olan bu ürün, güvenli bir şekilde tarafınıza ulaşır. PET film, kuşe kağıt ve polietilen film ambalajları ile paketlenen toz hâldeki ürün, zararlı dış etkenlere maruz kalmadan sofranıza gelir. Bu çayı, serin ve kuru bir ortamda muhafaza etmeniz tavsiye edilir. Dilerseniz siz de Çaykur Filiz 1 kg x 3 adet çay yorumlarını inceleyebilirsiniz. Her öğünde tüketebileceğiniz bu lezzetli ürünü Trendyol'dan satın alabilirsiniz.