Çaykur Filiz Çay 1000 gr

165,99 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kurumsal Fatura
184,65 TL
300 TL'ye 10 TL İndirim
3 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
189,95 TL
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
199,95 TL
Kurumsal Fatura
199,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Çaykur Filiz Çay 1000 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CarrefourSA Satıcı Ünvanı: CARREFOURSA CARREFOUR SABANCI TİCARET MERKEZİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0203001707102126 Vergi Kimlik Numarası: 2030017071
    Bu ürün CarrefourSA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çaykur Filiz Çay 1000 gr Çay bitkisinin filiz yapraklarını yoğun miktarda bulunduran Filiz çay, harman kalitesinin yumuşak içiminde hissedildiği, diğer ÇAYKUR ürünleri gibi katkısız, doğal bir çaydır. Zevkli ve seçici damaklar için doğru adrestir. Her akşam yemeği sonrası mutfağınızda sizi bekler. Damakta lezzetiyle tat bırakan Filiz çayı, içene \"Çay nerede, mutluluk orada!\" dedirtir.
Geri Bildirim Ver

Özel Üretimleri ile Çaykur Filiz Dökme Çay 1000 gr

Çay, en sevilen sıcak içeceklerden bir tanesidir. Kahvaltı sofralarının vazgeçilmez olan içeceği, arkadaşlarla sohbet sırasında bol bol tüketilir. Genel olarak Doğu Karadeniz bölgesinde yetişen çayların sınıflandırılmasında birçok husus etkilidir. Çayların yetiştiği bahçe, işlenme yöntemleri, yaprak boyutları ve fermantasyon yöntemleri sınıflandırılmalarında etkili olmaktadır. Çay, bir bitkinin kök, gövde ve yapraklarının kaynatılmasıyla meydana gelmektedir. Asya kültürü için önemli bir yeri vardır. Çaykur Filiz çay, polifenol adlı bir bileşik içermektedir. Bu bileşik, bitkilerde bulunur. İnsan vücudu üzerindeki etkisi antioksidan olarak görev yapmasıdır. Erken toplanmış taze yapraklarda geç toplananlara oranla fazla polifenol bulunmaktadır. Çayın birçok faydası bulunmaktadır. Grip ve bronşit gibi solunum yolu rahatsızlıklarında tedavi olarak kullanılabilir. Çayın içinde bulunan kafein, çayın demlenme süresine göre değişmektedir. Kullanılan suyun sıcaklığı da bu miktarı etkilemektedir. Çaykur Filiz çay yorumları incelendiğinde çayın rahatlatıcı etkisi dikkat çekmektedir.

  • Katkısız
  • Doğal Çay
  • Yumuşak İçim

Çaykur Filiz Çay Eşsiz Lezzet

Asya kökenli olan içecek, insanlık tarihi boyunca çok ilgi görmüştür. Kafein içeren ve rahatlatan çayın birçok türü vardır. Dört ile beş dakika civarı demlenmiş çayın içinde yaklaşık olarak 45 mg kafein vardır. Çayın içinde bulunan kafein 14 ile 65 mg arasında değişmektedir. Doğanın insanlara sunmuş olduğu hazinelerden birisi olan doğal Çaykur Filiz çay 1 kg ile sofralara taşınmaktadır. Çay çeşitleri, birçok unsura göre farklılık göstermektedir. Bitkinin geçirdiği işlemler, yetiştiği bölgenin coğrafi şartları, kurutulma süresi ve şekli bu unsurlar arasındadır. Oksidasyon oranı, çay çeşitlerini sıralarken önemli bir görev görür. Hiç oksidasyon işlemi görmeyen çay, beyaz çaydır. Yalnızca bitkinin üst yaprakları ve tomurcukları toplanmaktadır. İçinde bulunan tanen ve kafein oranı diğer çaylara oranla daha düşüktür. Çaykur Filiz çayı 1000 gr, filiz yapraklarını yoğun miktarda bulundurur. Yumuşak içimiyle günün her vakti içilebilir.

Çaykur Filiz Fiyatları

Çay fiyatları birkaç unsura göre farklılık göstermektedir. Çayın türü, paketin kilogramı ve paket şekli fiyat oranlarını etkilemektedir. Çay, poşet çay, demlik çayı ve dökme çay şeklinde farklı formlarda satılmaktadır. Poşet çaylar tek kullanımlıktır ve küçük paketlere sahiptir. Bu nedenle yer kaplamaz. Kullanımı oldukça pratiktir. Dökme çaylar genellikle büyük ambalajlara sahiptir. Geniş aileler, restoranlar ve kalabalık işletmeler için ideal paketlerdedir. Çaykur Filiz çay fiyatları her bütçeye hitap edecek niteliktedir. Çok fazla çay tüketen aileler ya da sürekli hazırda demli çay bulunduran işletmeler avantajlı paket seçeneklerini tercih edebilir. Çaykur Filiz Çay 1000 Gr X 4 Adet kampanya paketleri tercih edilebilir. Çaykur Filiz Çay 1000 Gr X 4 Adet paketleri, uzun süreli kullanım için idealdir. Çay makinesi veya klasik demliklerde kaynamış su ile demleyerek 15 -20 dakika bekletip içilmesi tavsiye edilir.

Çaykur Filiz Çay Özellikleri

Çayın içinde bulunan kafein, beyin ve sinir merkezini uyararak yorgunluğu hafifletmektedir. Uyanık kalmayı sağlayan içecek, yoğun çalışma hayatına sahip olan kişilere, öğrencilere ve nöbet tutan insanlara eşlik etmektedir. Adrenalin ve dopamin salgılayan çay, vücut direncinin artmasına yardımcı olabilir. Siyah çayın hücreleri oksidatif etkilerden koruma etkisi vardır. Çaykur Filiz Çay 1000 gr x 4 Adet PKT.CAYKUR.026, keyifli sohbetlerin ortağıdır. Gün içinde çok fazla çay tüketen insanların tercih ettiği çaya dikkat etmesi gerekmektedir. Çaykur Filiz katkısız çay ve doğal olması ile insanların gönül rahatlığı ile tüketebileceği bir çaydır. Çayın lezzetli olması için demleme şekline de dikkat etmek gerekmektedir. Kireçli su kullanımı çayın rengini ve lezzetini değiştirir. Damak zevkine düşkün ve çay içmeden yapamayan kişiler Trendyol üzerinden Çaykur Filiz Çay 1000 gr x 4 Adet satın al seçeneğini tercih etmektedir.