CEPSTOK Iphone 11 Kılıf Ultra Ince Tıpalı Siyah Silikon APPLE11T-CSKT

44,90 TL

Ürün Bilgileri

CEPSTOK Iphone 11 Kılıf Ultra Ince Tıpalı Siyah Silikon APPLE11T-CSKT

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CEPSTOK Satıcı Ünvanı: MUHAMMET ESAT ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6790416138
    Bu ürün CEPSTOK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • iPhone 11 telefon kılıfı cihazı korumaya yardımcı olan işlevselliğinin yanı sıra şık bir görünüme de sahiptir. Yalnızca telefonun yüzeyini korumakla kalmayan kılıf tüm gövdeyi sardığı için ekstra koruma sağlar.
  • iPhone 11 silikon kılıf ultra ince ve esnek olması sayesinde kolaylıkla takıp çıkarılır. Kılıf takılıyken telefonun tüm slotlarına erişim sağlanır.
  • Apple telefon kılıfı telefona takılıyken olası darbe ve düşmelerin sonucunda hem kamera bölgesi hem de telefonun ön yüzeyi kılıf sayesinde korunur.
  • Siyah telefon kılıfı tasarımı gereği kamera lensini de içerisine alan bir koruma sunar. Tıpalı yapısı, şarj girişi ve kulaklık girişini kir ve tozdan korur.
  • Mat kılıf üretim ölçüleri gereği telefona tam uyum sağlar ve herhangi bir boşluk kalmaz. Hem esnek hem de zarif özelliklere sahip olan kılıf aynı zamanda arka yüzeydeki deforme ve çizikleri gizler.
  • iPhone 11 siyah silikon kılıf ince ve hafif yapısı sayesinde telefonun ağırlığını artırmaz ve konfor sağlar.
  • Ultra ince iPhone 11 kılıf parmak izi tutmayan bir yapıda olduğu için her zaman temiz görünür.
  • Apple iPhone 11 silikon kılıf
  • kamera, şarj-kulaklık girişi ve ön camı koruma altına alır. Çıkıntılı tasarımı ve kaliteli silikon yapısı sayesinde cihazı düşme ve darbelerden korur.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli iPhone 11
  • Materyal Silikon
  • Model Arka Kapak
  • Renk Bej
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver

Cepstok Iphone 11 Kılıf Ultra İnce Tıpalı Siyah Silikon

Telefon, önemli iletişim araçlarından biridir. Kılıf da kullandığınız cihazı korumanıza yardımcı olan işlevselliği sağlar ve şık bir görüntü verir sunar. Kılıf, telefonunuzun sadece yüzeyini değil her bölgesini korumak için gerekli bir aksesuardır. Cepstok iPhone 11 kılıf ultra ince tıpalı siyah silikon APPLE11T-CSKT, telefonunuza hem şık bir görüntü verir hem de olası tehlikelerden korur. Ultra ince ve esnek olması ile kolaylıkla takıp çıkarılır. Zemine düştüğü zaman hem kamerasını hem de telefon yüzeyini korur. Cepstok iPhone 11 kılıf ultra ince tıpalı siyah silikon, bu model için uygundur. Tıpalı olmasından dolayı şarj ve kulaklık bölgelerini kirden korur. İnce ve esnek olmasından zarif bir görüntü sağlar. Model kamera lensini koruyan tasarımı sayesinde ihtiyacınıza uygun performansı sağlar.

  • Toza karşı koruyan tıpa
  • İnce ve esnek yapı
  • Kamera lensi koruması

Cepstok iPhone 11 Kılıf Tıpalı Siyah Silikon Özellikleri

Cepstok iPhone 11 Kılıf Tıpalı Siyah Silikon Özellikleri

Telefon için kılıf önemli bir aksesuardır. Sadece aksesuar olarak değil, olası dış tehlikeler için de kullanılır. Bundan ötürü telefon için kılıf özellikleri önemlidir. Silikon iPhone 11 kılıf, silikon materyale sahiptir. Ultra ince bir tasarıma sahiptir. Görünümün şık olmasını sağlar. Kamera kısmı çıkıntılıdır. Böylece kamera lensinin zeminle teması engellenir. Şarj ve kulaklık yeri tıpalıdır. Bu şekilde şarj ve kulaklık yeri kirden ve hasardan korunur. Mat yüksek kalite esnek silikon yapıya sahiptir. Ultra ince kılıf iPhone 11, bej renklidir. Telefona tam uyum sağlar. Ürün silikon yapısı sayesinde üzerinde parmak izi belli etmez. Arka kapak desenlidir ve ultra ince dizayna sahiptir. Hem esnek hem de zariftir. Bu şekilde kolay kullanım sağlarken cihazın şık gösterir. Görsellere göz atıp kararınızı kolayca verebilirsiniz.

Cepstok iPhone 11 Kılıf Tıpalı Siyah Silikon Avantajları

Cepstok iPhone 11 Kılıf Tıpalı Siyah Silikon Avantajları

Kılıf bir telefona hem görünüm şıklığı verir hem de koruma sağlar. iPhone 11 kılıf ultra ince model telefonunuzu yüksek performansla koruyabilir. Model ultra ince görünümü hafif oldu için cihazınızın ağırlığını çok artırmaz. Böylece kullanım sırasında bileğiniz rahatsız olmaz. Esnek bir yapıya sahip olmasından dolayı kullanımı kolay ve rahattır. Telefon kılıfı tıpaya sahip olduğundan kulaklık ve şarj girişini koruyarak cihazınızın kullanım ömrünü korumanızı sağlar. Çabuk hasar görme ihtimali ortadan kalkar. Ürün, telefonu darbe ve çiziklere karşı korur. Kamera kısmı, kamera lensi korunması için çıkıntılıdır. Model mat bir görünüm ve yüksek kaliteye sahiptir. Ürün üzerinde parmak izi yapmadığı için görüntüsü bozulmaz. Cepstok iPhone 11 kılıf ultra ince tıpalı siyah silikon kullananlar, modelin esnekliği ve kaliteli yapısından memnuniyet duyarlar. İnceleme yaptıktan sonra satın alma işlemini tamamlayabilirsiniz.

Cepstok iPhone 11 Kılıf İnce Siyah Silikon Fiyatları ve Yorumları

Cepstok iPhone 11 Kılıf İnce Siyah Silikon Fiyatları ve Yorumları

Cepstok iPhone 11 kılıf ultra ince tıpalı siyah silikon fiyatları, tüm özellikler göz önüne alınarak belirlenir. Ürün telefonunuzu korumak için bazı özelliklere sahiptir. Telefonunuzu korurken aynı zamanda şık bir görüntü de sağlar. Telefonun arka kısmına ek olarak yan kısımlar, kulaklık ve şarj bölmesi ve kamerası da güvende olur. Şarj ve kulaklık bölmesini koruması için ayrıca bir tıpası vardır. Kamera kısmının çıkıntılı olması da, kamera lensini güvende tutmayı sağlar. Model telefonunuzun temiz olmasını sağlarken kırılma ve çizilme gibi etkenlerden de korur. Model iPhone 11 model telefona tam uyum sağlar. Telefona, ultra inceliği ve esnekliği ile ekstra bir şıklık katar. Trendyol’ üzerinden Cepstok iPhone 11 kılıf ultra ince tıpalı siyah silikon yorumları görebilir ve avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.